Online ​marketing & pszichológia 11 csillagozás

Dajka Gábor: Online marketing & pszichológia

Dajka Gábor a Szakácsemlékek és az Én Megmondtam című műve után, ezúttal a marketing alapjairól írt könyvet, ami kifejezetten azoknak a mikrovállalkozóknak szól, akik Magyarországon szeretnének érvényesülni.
Azt vallja, hogy egy jó marketinges minimum egy önjelölt szociológus, amatőr pszichológus, és hobbi hadvezér egy személyben. Gábor ezt a három területet ötvözi a harmadik könyvében.
Az Online Marketing és Pszichológia című kiadása azoknak az érett és nyitott gondolkodású vállalkozóknak és marketingeseiknek szól, akik nem hisznek a szakmai titkokban. Azoknak, akik a marketing területén a kötelező dolgokon túl érteni akarják a manipuláció és a befolyásolás közti különbségeket, és a játszmák szintjén nem kihasználni akarják a célközönségüket.

>!
206 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158160612

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 5

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Judy22>!
Dajka Gábor: Online marketing & pszichológia

Számos marketing könyvet olvastam már, hogy a szövegírós munkámban naprakész legyek. A legtöbb a megszokott frázisokat puffogtatja és semmi újat nem tud nyújtani. Esetleg átmegy önmarketingbe, saját maga felmagasztalásba. Ez a kötet viszont szakított a hagyományos modellel és inkább erős, szakmai anyagot hozott össze. Kevésbé emészthető és borzasztóan tömény, de tele van hozzáadott értékkel, ötletekkel, fontos információkkal.

Bővebben:
https://read-blog.blog.hu/2023/07/31/dajka_gabor_online…

Elek_Ferenc>!
Dajka Gábor: Online marketing & pszichológia

Sas István után Dajka Gábor lett a kedvenc marketingesem. Színvonalas, hiánypótló könyvet olvashattam, ami tankönyvként is megállná a helyét.
Hogy kinek ajánlom? Azoknak, akik belefáradtak a hazai marketinges könyvekbe…

Webshop_Kristróf>!
Dajka Gábor: Online marketing & pszichológia

Dajka Gábor Online Marketing és Pszichológia című könyve lenyűgözően hozta össze a marketing és pszichológia világát. A könyv hatalmas tudásanyagot nyújtott, ami megváltoztatta a digitális marketingről alkotott nézeteimet.

Illatos>!
Dajka Gábor: Online marketing & pszichológia

Ezt a könyvet be kell tiltani!
A szerző, azaz Gábor elmondta, hogy 400 pszichológiai könyvet olvasott el, csak azért, hogy befolyásolni tudja a fogyasztókat!

1 hozzászólás
CsillagZsonglőr>!
Dajka Gábor: Online marketing & pszichológia

Az előző két könyve csalódás volt, de három a magyar igazság elvén: ez ütős lett!
Végre egy igazi szakmai könyvet olvashatunk egy magyartól.

1 hozzászólás
EndreEV>!
Dajka Gábor: Online marketing & pszichológia

Szeretném ajánlani Gábor könyvét. Ez a mű részletesen és gyakorlatiasan mutatja be, hogyan kapcsolódik össze a pszichológia és a marketing, és hogyan alkalmazható ez a tudás a saját vállalkozásunkban.

Körmend>!
Dajka Gábor: Online marketing & pszichológia

★★★★★ – Az Online Marketing és Pszichológia című könyv egy valódi mestermű minden marketing szakember számára. A szerző rendkívüli módon egyesíti az online marketing technikákat a pszichológia tudományával, hogy bemutassa, hogyan alakíthatunk ki eredményes és hatékony marketing stratégiákat.

Nagyrábéikönyvklub>!
Dajka Gábor: Online marketing & pszichológia

Alapvetően tetszett a könyv. De lehetne benne sokkal több kép, hogy szórakoztatóbb legyen az olvasás. Vagy nem tudom, lehetett volna szellősebben is megírni, hogy ne legyen ennyire szakmai.

1 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sas István: Reklám és pszichológia
Wictor Charon: Önmenedzselés felsőfokon
Szeles Péter: A hírnév ereje
Melissa Müller: Az áruvilág kicsi királyai
Gál Kristóf: A Google Adwords nagykönyve
Virányi Péter: Több mint reklámtörténelem
Szokács Eszter: Eladó az egész világ
Neumann-Bódi Edit – Gyulavári Tamás – Mitev Ariel – Neulinger Ágnes – Simon Judit – Szűcs Krisztián: A marketingkutatás alapjai
Gál Kristóf: Google AdWords hirdetések készítése és optimalizálása
Szeles Péter: Arculatelmélet – A hírnév ereje