Chrono ​Crusade 1. (angol) (Chrono Crusade 1.) 8 csillagozás

Daisuke Moriyama: Chrono Crusade 1. (angol)

America in the Roaring 20s. On the surface, it's a positive, peaceful time after the violence of the Great War. But lurking in the shadows is a dark element ready to snatch that peace away. Sister Rosette Christopher, an exorcist working as a part of the Magdala Order, has a duty to fight the demons which appear and cause destruction. But along with her companion Chrono, she usually ends up causing more destruction than the demons themselves! On one particular mission, they meet a young girl with a beautiful voice named Azmaria, who is being targeted by her own stepfather. As Rosette and Chrno work to save her, more is revealed about the relationship between them. There is more to these two than meets the eye.

Eredeti megjelenés éve: 1999

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

Tartalomjegyzék

>!
ADV Manga, Texas, 2004
190 oldal · ISBN: 9781413900842 · ASIN: 1413900844 · Fordította: Amy Forsyth · Illusztrálta: Moriyama Daisuke

Most olvassa 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Serenity87 P>!
Daisuke Moriyama: Chrono Crusade 1. (angol)

Akkoriban olvastam kb. először a mangát angolul, amikor az animét kiadták angolul, aztán végigolvastam magyarul amikor kijött a manga magyar fordítása, így eléggé nosztalgikus harmadjára megint nekikezdeni ennyi év után. Az első kötet gyakorlatilag arról szó, hogy bemutatja a főszereplőket és az alapkonfliktus egy részét. Szerintem gyönyörűen rajzolt, a karakterek nagyon érdekesek. Jó újra találkozni a régi barátokkal. :)

kriszmanesz P>!
Daisuke Moriyama: Chrono Crusade 1. (angol)

hosszú ideje váróllistás ez a sorozat, mert anno az anime nem igazán tetszett nem is néztem meg, csak pár részt, aztán kaszáltam szóval, igen, nem lesz a kedvencem, de az animénél messze jobb. a rajzolás mondhatni oldschool, néhol darabos, de nem rossz. a történet néhol zavaros, de szintén nem rossz, a könnyed, humoros hangvétel mögött meg ott van a tragédia sötét árnya… lehet, hogy ezután előveszem és végignézem az animét… nem biztos


A sorozat következő kötete

Chrono Crusade sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Eiichiro Oda: One Piece 2.
Masashi Kishimoto: Naruto 31. (angol)
Hajime Isayama: Attack on Titan 18.
Kyoko Hikawa: From Far Away 1.
Sho Hinata – Eiichiro Oda: One Piece: Ace's Story 1.
Yana Toboso: Black Butler 3.
Katsura Hoshino: D.Gray-Man 1.
Julietta Suzuki: Kamisama Kiss 25.
Midori Yuma: Kakuriyo: Bed & Breakfast for Spirits 1.
Aya Shouoto: The Demon Prince of Momochi House 8.