Chrono ​Crusade 1. (angol) (Chrono Crusade 1.) 11 csillagozás

Daisuke Moriyama: Chrono Crusade 1. (angol)

America in the Roaring 20s. On the surface, it's a positive, peaceful time after the violence of the Great War. But lurking in the shadows is a dark element ready to snatch that peace away. Sister Rosette Christopher, an exorcist working as a part of the Magdala Order, has a duty to fight the demons which appear and cause destruction. But along with her companion Chrono, she usually ends up causing more destruction than the demons themselves! On one particular mission, they meet a young girl with a beautiful voice named Azmaria, who is being targeted by her own stepfather. As Rosette and Chrno work to save her, more is revealed about the relationship between them. There is more to these two than meets the eye.

Eredeti megjelenés éve: 1999

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

Tartalomjegyzék

>!
ADV Manga, Texas, 2004
190 oldal · ISBN: 9781413900842 · ASIN: 1413900844 · Fordította: Amy Forsyth · Illusztrálta: Moriyama Daisuke

Most olvassa 1

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

Serenity87 P>!
Daisuke Moriyama: Chrono Crusade 1. (angol)

Akkoriban olvastam kb. először a mangát angolul, amikor az animét kiadták angolul, aztán végigolvastam magyarul amikor kijött a manga magyar fordítása, így eléggé nosztalgikus harmadjára megint nekikezdeni ennyi év után. Az első kötet gyakorlatilag arról szó, hogy bemutatja a főszereplőket és az alapkonfliktus egy részét. Szerintem gyönyörűen rajzolt, a karakterek nagyon érdekesek. Jó újra találkozni a régi barátokkal. :)

nyx_1307>!
Daisuke Moriyama: Chrono Crusade 1. (angol)

Egy kihívás miatt kezdtem el olvasni semmilyen előzetes tudással és meglepően nagyon tetszett. Már az elején belecseppentünk a történések kavalkádjába, ami miatt hirtelen nem is tudtam hogy mi történik ki kicsoda mit csinál, de mégis a kötet végére valamennyire kikörvonalazódott minden. Cselekményes és a karakterek is szerethetők. Nagyon tetszett és várom, hogy jobban belevethessem magamat ebbe a történetbe.

lilla_csanyi>!
Daisuke Moriyama: Chrono Crusade 1. (angol)

Imádom, mert szép, aranyos, vicces és jó a történet is. Öt csillag!

5 hozzászólás
kriszmanesz P>!
Daisuke Moriyama: Chrono Crusade 1. (angol)

hosszú ideje váróllistás ez a sorozat, mert anno az anime nem igazán tetszett nem is néztem meg, csak pár részt, aztán kaszáltam szóval, igen, nem lesz a kedvencem, de az animénél messze jobb. a rajzolás mondhatni oldschool, néhol darabos, de nem rossz. a történet néhol zavaros, de szintén nem rossz, a könnyed, humoros hangvétel mögött meg ott van a tragédia sötét árnya… lehet, hogy ezután előveszem és végignézem az animét… nem biztos


Népszerű idézetek

nyx_1307>!

When you have fun, have fun. When you're upset, be upset. And when you wanna cry, cry. Besides, you'll feel better after you cry. Then you can laugh again. It's better to laugh when you feel like it than to laugh when you're keeping the pain to yourself.


A sorozat következő kötete

Chrono Crusade sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Gege Akutami: Jujutsu Kaisen 6.
Leigh Bardugo: Six of Crows
Hajime Isayama: Attack on Titan 20.
Eiichiro Oda: One Piece 11.
Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 1. (angol)
Tite Kubo: Bleach 1.
Mo Xiang Tong Xiu: Grandmaster of Demonic Cultivation: Mo Dao Zu Shi 2.
Hiro Mashima: Fairy Tail 45.
Jun Mochizuki: The Case Study of Vanitas 1.
Yuki Tabata: Black Clover 6.