A ​család nagy szakácskönyve 0 csillagozás

Vendégváráshoz és ünnepekre
Dagmar von Cramm: A család nagy szakácskönyve

A ​családi összejöveteleknek minden esetben alapfeltétele, illetve elengedhetetlen kelléke egy szépen megterített asztal, tele finomsággal. A nagyalakú, gazdagon illusztrált kötet elsősorban a különféle ünnepélyes alkalmakra való felkészülésben nyújt praktikus segítséget a háziasszonyoknak. A három tematikus egységre tagolható könyv első fejezete a rendezvényszervezéssel kapcsolatos alapismereteket foglalja magában, majd a receptek következnek különféle falatkák, előételek, saláták, levesek, mártások, pástétomok, pikáns tészták, főételek, egytálételek, köretek, valamint desszertek szerinti csoportosításban. A színes fotókkal gazdagon illusztrált kiadvány külön hangsúlyt fektet a kínálható koktélokra, teákra és egyéb italokra. A kötet utolsó fejezetét a hasznos tudnivalóknak szentelte a szerző, melyben ötleteket kapunk minden alkalomra, valamint a menüjavaslatok mellett a szezonális specialitásokról is tájékozódhatunk. A könyv, mely elsősorban a háziasszonyok érdeklődésére… (tovább)

Eredeti cím: Kochen für Gäste und Feste

>!
Holló és Társa, Kaposvár
240 oldal · ISBN: 9789636842482 · Fordította: Biró Ágnes

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Lajos Mari – Hemző Károly: 99 sajt- és tojásétel 33 színes ételfotóval
Marosiné Horváth Erzsébet: Magyar tájak ételei
Joanne Harris – Fran Warde: A francia konyha
Medgyesy Zsófia (szerk.): Vendégváró finomságok
Malcolm Hillier: Vendégvárás
L. Bobrov – L. Tyerehina: 500 recept burgonyával
Tyihák Katalin (szerk.): 1 millió menü
Murányi Péter: 99 tojásétel
Molnár András – Revuczky Csaba – T. Rédei Györgyi: A családi asztal körül
Hans Joachim Döbbelin – Hermann Bulling: Ünnepek – Vendégvárás