Az ​új fiú (Rosenberg Lovas Kollégium 1.) 9 csillagozás

Dagmar Hossfeld: Az új fiú

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Rebeka, Kiki, Karlchen és Bente a Rosenbergi Lovas Kollégium tanulói. Ebben az iskolában a lovaglás minden más tantárgynál fontosabb. Szerencsére – mert a négy barátnő számára lovaik nélkül nem élet az élet! Hamarosan új diák érkezik a Lovas Kollégiumba. Rebeka, Kiki, Karlchen és Bente alig várják, hogy láthassák Danielt. Az első találkozás után Kiki szerelmes lesz a fiúba. Ezek után természetesen a négy lány mindent elkövet a siker érdekében…

>!
Mezőgazda, Budapest, 2004
120 oldal · ISBN: 9789632863559 · Fordította: Zsilinszky Fanni

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
Könyveskuckó_reblog
Dagmar Hossfeld: Az új fiú

Már régóta kerestem ezt a könyvet, gyerekként olvastam ugyanis, és nagyon szerettem. Felnőtt fejjel viszont csak annyira emlékeztem belőle, hogy lovas történet, és sehogy sem találtam – eddig. Most viszont teljesen véletlenül beleszaladtam az író egy új megjelenése kapcsán, és nagyon jó érzés!
Bátran ajánlom fiatal lányok, szülők figyelmébe, kellemes kis sorozat, kár, hogy nem kap nagyobb figyelmet! Tini lányok kedvence lehet pedig, én nagyon szerettem, és az, hogy 13-év után is ennyire emlékszem rá, hihetetlen! :)

>!
Rebeka_C
Dagmar Hossfeld: Az új fiú

Szeretem ezt a sorozatot. Gyerekkoromra emlékeztet. Valahol a legelső olvasmányaim között volt ez, mert emlékszem, hogy a suli könyvtárából vettem ki (nem sorban) a részeket, de az csak alsós koromban üzemelt…
Aranyos kis történet négy nagyon különböző lányról, akikben csak annyi a közös, hogy imádják a lovakat. És ez elég is ahhoz, hogy legjobb barátnők legyenek. Kiegészítik egymást.
A cselekmény: mondhatni izgalmas, bár manapság ez nálam már mást jelent, de azért gyerekként szerintem nem is kell több.
A szereplők: ér azt mondani, hogy Rebeka a kedvencem? :D


A sorozat következő kötete

Rosenberg Lovas Kollégium sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Patricia Schröder: Csajok és szívzörejek
Usch Luhn: Csók nem hull az égből
L. M. Montgomery: Anne válaszúton
Kerstin Gier: Zafírkék
Jean Webster: Nyakigláb Apó
Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója 10. – Mindörökké hercegnő
Emmy von Rhoden: A makrancos fruska
Cathy Cassidy: Mályvacukor égbolt
Zsigray Julianna: Szűts Mara házassága
L. M. Montgomery: Pat úrnő