デスノート ​(Death Note) 6. (DEATH NOTE 6.) 0 csillagozás

大場つぐみ: デスノート (Death Note) 6. 大場つぐみ: デスノート (Death Note) 6. 大場つぐみ: デスノート (Death Note) 6.

ヨツバグループのあるメンバーの極秘会議を目撃しキラと繋がっている事を突き止めた月とLは、キラの真相を求めて、ミサをヨツバに潜入させる! 危険を承知で潜り込んだミサに接触してきたのは!? そして…!?

Eredeti megjelenés éve: 2005

集英社 (Shueisha), Tokió, 2012
224 oldal · ASIN: 小畑健 · Illusztrálta: 小畑健
集英社 (Shueisha), Tokió, 2012
224 oldal · ASIN: B00ATLLYM8 · Illusztrálta: 小畑健
集英社 (Shueisha), Tokió, 2005
224 oldal · puhatáblás · ISBN: 9784088737959 · Illusztrálta: 小畑健

A sorozat következő kötete

DEATH NOTE sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

枢やな: 黒執事 (Kuroshitsuji) 11.
峰倉かずや: 最遊記RELOAD BLAST (Saiyuki RELOAD BLAST) 2.
椎名高志 (Shiina Takashi): THE UNLIMITED 兵部京介 (The Unlimited: Hyoubu Kyousuke) 5.
志水 ゆき: かみのほん (Kami no Hon)
倉橋えりか (Kurahashi Erika): MAXラブリー! (MAX Lovely!) 4.
川原礫: ソードアート・オンライン (Sword Art Online) 1.
岡部閏 (Okabe Uru): 世界鬼 (Sekai Oni) 5.
つくしあきひと: メイドインアビス (Made in Abyss) 1.
カルロ・ゼン: 幼女戦記 (Youjo Senki) 1.
堀越耕平: 僕のヒーローアカデミア (Boku no Hero Academia) 4.