デスノート ​(Death Note) 4. (DEATH NOTE 4.) 0 csillagozás

大場つぐみ: デスノート (Death Note) 4. 大場つぐみ: デスノート (Death Note) 4. 大場つぐみ: デスノート (Death Note) 4.

第二のキラ出現により、その対応を協議する捜査本部は、Lの進言により、月を本部へと呼ぶ。そこで月は、偽キラから送られてきたメッセージに隠された真意に気付く! そして第二のキラと接触を計ろうとして…!?

Eredeti megjelenés éve: 2004

集英社 (Shueisha), Tokió, 2012
208 oldal · ASIN: B00A47VUHQ · Illusztrálta: 小畑健
集英社 (Shueisha), Tokió, 2012
202 oldal · ASIN: B00ATLLY8C · Illusztrálta: 小畑健
集英社 (Shueisha), Tokió, 2004
208 oldal · puhatáblás · ISBN: 9784088736716 · Illusztrálta: 小畑健

A sorozat következő kötete

DEATH NOTE sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

枢やな: 黒執事 (Kuroshitsuji) 11.
ゲイル・キャリガー: アレクシア女史、飛行船で人狼城を訪う
志水 ゆき: かみのほん (Kami no Hon)
椎名高志 (Shiina Takashi): THE UNLIMITED 兵部京介 (The Unlimited: Hyoubu Kyousuke) 5.
峰倉かずや: 最遊記RELOAD BLAST (Saiyuki RELOAD BLAST) 2.
久保帯人: Bleach 1.
村上春樹: 海辺のカフカ (Umibe no Kafuka)
堀越耕平: 僕のヒーローアカデミア (Boku no Hero Academia) 1.
つくしあきひと: メイドインアビス (Made in Abyss) 1.
渡瀬悠宇: 妖しのセレス (Ayashi no Ceres) 1.