デスノート ​(Death Note) 11. (DEATH NOTE 11.) 0 csillagozás

大場つぐみ: デスノート (Death Note) 11. 大場つぐみ: デスノート (Death Note) 11. 大場つぐみ: デスノート (Death Note) 11.

高田を通じて、デスノートを渡した者・魅上と繋がった月。一方、ニアも様々な事柄から判断し、遂に日本へ行く事を決意する。そして、ある約束が交わされる。日本を舞台にそれぞれが動き出し、向かう先は!?

Eredeti megjelenés éve: 2006

集英社 (Shueisha), Tokió, 2012
216 oldal · ASIN: B00A47VUUI · Illusztrálta: 小畑健
集英社 (Shueisha), Tokió, 2012
216 oldal · ASIN: B00ATLLZFY · Illusztrálta: 小畑健
集英社 (Shueisha), Tokió, 2006
216 oldal · puhatáblás · ISBN: 9784088740416 · Illusztrálta: 小畑健

A sorozat következő kötete

DEATH NOTE sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

枢やな: 黒執事 (Kuroshitsuji) 11.
ゲイル・キャリガー: アレクシア女史、飛行船で人狼城を訪う
志水 ゆき: かみのほん (Kami no Hon)
椎名高志 (Shiina Takashi): THE UNLIMITED 兵部京介 (The Unlimited: Hyoubu Kyousuke) 5.
峰倉かずや: 最遊記RELOAD BLAST (Saiyuki RELOAD BLAST) 2.
久保帯人: Bleach 7.
村上春樹: 海辺のカフカ (Umibe no Kafuka)
堀越耕平: 僕のヒーローアカデミア (Boku no Hero Academia) 1.
草凪みずほ: 暁のヨナ (Akatsuki no Yona) 1.
末広マチ(Suehiro Machi): ヤキモチはきつね色 (Yakimochi wa Kitsuneiro)