The ​Other Man 1 csillagozás

D. J. Manly: The Other Man

Kendal is an ordinary guy in his mid thirties. All he thought he'd ever want was an ordinary life. He had that with Charlie, his live in lover of seven years. Then suddenly Charlie announces that he's leaving Kendal for a „fantasy man.” At first, Kendal is distraught that Charlie would throw away seven years on a Twink; then, he gets angry. He decides to track down the guy who stole his Charlie and give him a piece of his mind. Aaron Radcliff is „the other man,” but not in the way Kendal expects. A hunky fireman who can have any man he chooses, is about to surprise the hell out of Kendal. The Other Man is an unexpected love story about our preconceptions, and doesn't play by the rules.

>!
Extasy Books, 2007
94 oldal · ISBN: 9781554109845

Kiemelt értékelések

vikiniki2>!
D. J. Manly: The Other Man

Előre is leszögezzem, hogy nagyon, de nagyon tetszett. :)
Az alaphelyzet nagyon aranyos és érdekes, mivel a főhősünket elhagyja az élettársa egy másik férfi miatt, ő pedig elmegy, hogy számon kérje a másik férfin, hogy hogyan csábíthatta el tőle a párját. Csak ép kiderül, hogy egyáltalán nem történt semmi a főhős párja és a másik férfi között, sőt a másik férfi randizni szeretne a főhősünkkel.
Egy ilyen alaphelyzet után, nyilvánvaló, hogy a történet nagyon aranyos lesz. :)
Itt az írónő nem a szexualitásra helyezte a hangsúlyt, hanem az érzelmekre, és ezért, már a többi könyvéhez képest, megdöbbentően jó lett a történet.
Összegezve ez egy nagyon aranyos, romantikus történet, amit szerintem még sokszor el fogok olvasni.


Hasonló könyvek címkék alapján

J. L. Merrow: Muscling Through
Stormy Glenn: Cowboy Way
Olley White: Game On
Nick Pageant: Beauty And The Bookworm
Ella Frank: Try
T. A. Chase: Be The Air For You
Alexis Hall: For Real
Astrid Amara: Holiday Outing
Amylea Lyn: Let's Get Familiar