Lucas (Vampires in America 6.) 6 csillagozás

D. B. Reynolds: Lucas

Book SIX of the award-winning Vampires in America.

THE BADLANDS of SOUTH DAKOTA . . . haunting landscapes, legendary outlaws, and . . . vampires?

LUCAS DONLON, Vampire Lord, is one of the most powerful vampires in North America and beyond. Charming and irreverent to his friends and lovers, he enjoys everything about his life as a vampire. But when a neighboring lord makes the mistake of declaring war, he quickly discovers that Lucas is every bit as lethal as he is charming.

KATHRYN HUNTER doesn't care about powerful vampires or their wars. Her baby brother is missing and she will do anything to find him, even if it means going against both her FBI bosses and the local vampire lord. But Lucas Donlon has other plans for the lovely FBI agent who's landed on his doorstep.

Waging war against their enemies and each other, Lucas and Kathryn will risk everything to keep the most deadly vampire war in hundreds of years from engulfing every vampire, and human, in North America.

>!
262 oldal · puhatáblás · ASIN: B009WFR5PM

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Trice29 P>!
D. B. Reynolds: Lucas

Lucas és Kathryn párosa aranyos volt, de nem kiemelkedő. A történet okozott némi izgalmat, de a körmeimet nem rágtam le tőle. A vége azonban nagyon felkeltette az érdeklődésemet. ♥

Zsókica>!
D. B. Reynolds: Lucas

Ez a rész is tetszett. Lucas volt számomra eddig a legközvetlenebb, nem egy rátarti jellem, van humora, kedves, de persze keményen oda tud csapni is, ha kell. Ő is védelmező és Raphael „fiaként” meg is torolja apja elleni merényletet. Kathryn keresi az eltűnt tesóját (nem hivatalosan, de FBI ügynökként) és Lucas területére vezetnek a nyomok, ahol belecsöppen a háborúba. Tetszett, hogy nem estek egymásnak rögtön, hanem mindkettő próbálta megismerni a másikat és közben együtt nyomoztak. Jó kis pörgős akciók voltak benne és a vége előrevetíti Aden lesz a következő gondolom, aki "elbukik"☺.


A sorozat következő kötete

Vampires in America sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ilona Andrews: Magic Rises
Dianne Duvall: Death of Darkness
Nalini Singh: Archangel's Legion
Sherrilyn Kenyon: Seize the Night
J. R. Ward: The Beast
Jennifer L. Armentrout: A Light in the Flame
J. R. Ward: Blood Kiss
Kresley Cole: Lothaire
Jeaniene Frost: Home for the Holidays
Larissa Ione: Pleasure Unbound