A ​gyászos pas de deux 3 csillagozás

Czifra Veronika – Gál Virág: A gyászos pas de deux

Gebhauer Rebeka egy tragédia után teljesen összeomlott, és most úgy érzi, hogy semmi nem képes helyrehozni az életét. Nem látja értelmét, hogy kimozduljon, vagy egyáltalán felöltözzön, nem akar szembe nézni a világgal, a valósággal, s úgy érzi, teljesen egyedül van.
Egy baráti közbelépésnek köszönhetően azonban újra talpra áll, s meg kell birkóznia saját magával, az emlékekkel, és mindennel, ami egykor oly kedves volt neki, hogy aztán új életet kezdjen.

>!
PublishDrive, 2021
170 oldal · ISBN: 6610000294701

Most olvassa 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

SzemreValó_könyvek>!
Czifra Veronika – Gál Virág: A gyászos pas de deux

A könyv borítója letisztult és felhívja a figyelmünket arra, hogy a történetben fontos szerepet kap a tánc, pontosabban a balett. Mindez a cselekmény előrehaladtával bebizonyosodik számunkra. A történet főszereplője Rebeka, aki túl van egy szakításon, illetve egy nagyobb tragédián is. Jó ideig azt hittem a gyász, amit a főszereplő lány próbál feldolgozni a barátja halála, ám ebben a megérzésemben csalódnom kellett. Ez a könyv egyszerre gyászfeldolgozás és útmutató is. Hogy mihez útmutató?! Ahhoz, hogy érdemes tenni és küzdeni az álmainkért. Minden megvalósítható, csak küzdeni kell érte. Rebeka a csaladjának, barátnőjének és egy pszichológusnak, később egy fiú barátjának köszönhetően visszatér az életbe, illetve eléri az álmait, némileg „meggyógyul”, bár még maradnak olyan dolgok, amikhez idő kell. Bár számomra néha túl sok volt Rebeka személye, mégis szurkoltam neki, hogy sikerüljön, amit eltervezett. Kissé kiszámítható volt a történet, DE nagyon tetszett és okozott meglepetést bőven, éppen ezért kap maximális csillagot tőlem. Volt egy pillanat, amikor volt egy sejtésem, hogy mi is fog történni, ez be is igazolódott a történet végefelé. Ám mindezek ellenére szurkoltam, hogy ne legyen igaz… Úgy gondolom, hogy én a team Hunort erősítem, vagy éppen alapítom meg. Aki olvasta tudja miért, aki nem olvasta az tegye meg.

Nagyon tetszett, hogy a történetet két írónő írta, ezt nem igazán érzékeltem, olyan mintha csak egyvalaki írta volna. Nagyon jól összedolgoztak. Gratulálok! Kíváncsi vagyok, mit tartogat a folytatás, nagyon várom már, hogy olvashassam. Végig izgalommal olvastam és kíváncsi voltam, végül hogy alakul Rebeka élete. Eléggé inspiráló történet, mint írtam az álmokért való küzdelem fontos mondanivalója. Nagyon tetszett! Izgalmas, fordulatos, inspiráló, érzelmes mű.

Seniorgirl_️>!
Czifra Veronika – Gál Virág: A gyászos pas de deux

Imàdtam minden sorát Olyan könyv lett, amit akárhányszor el tudnék olvasni. Mindenkinek ajánlom elolvasásra.


Hasonló könyvek címkék alapján

Jarmila Dědková: Martina újra táncol
B. E. Belle: Árvák
B. E. Belle: Megtörtek
B. E. Belle: Hazugok
Fejős Éva: Csak egy tánc
Bodor Johanna: Nem baj, majd megértem
Leiner Laura: Higgy nekem
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 8. – Örökké
Tavi Kata: Szívkeringő
Kimberley Freeman: Vadvirágok lányai