A ​világ legjobb játszótere 7 csillagozás

Czernák Eszter: A világ legjobb játszótere

Ádámék új házba költöztek, és döbbenten látják, hogy a ház udvarára beígért játszótérnek híre-hamva sincs. A szüleik hiába telefonálgatnak és dühöngenek, tehetetlenek. Így hát a gyerekek kezükbe veszik az irányítást, és jobbnál jobb játékokat terveznek az udvarba. Lelkesedésük a szülőkre is átragad, és szép lassan az ott maradt építőanyagból közösen megépítik a világ legjobb játszóterét!

Czernák Eszter könyvében rengeteg jó ötletet találhatunk mi is házilag készített kinti játékokhoz, a palackokból készített bowlingon keresztül a parafadugó hajócskákon át az aszfaltra rajzolható autópályáig. De legfőképpen azt mutatja meg a mese, hogy nem kell más, csak egy összetartó csapat, sok szabadidő és jó ötletek, hogy a gyerekek boldogan játsszanak!

Kiadói ajánlás: 4 éves kortól · Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Pagony, Budapest, 2019
66 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789634104445 · Illusztrálta: Kőszeghy Csilla

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 3

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
PTJulia P
Czernák Eszter: A világ legjobb játszótere

Aranyos kis könyv az összefogásról és kreativitásról. Helyenként kicsit döcögött a szöveg, illetve nem tetszett, hogy az elején olyan sokáig ragoztuk a költöztetők káromkodásait. Oké, hogy káromkodnak, de ne legyen már ez sztárolva egy 4-6 éveseknek való könyvben!
A könyv végén jópofák a foglalkoztatók.

>!
FOXBOOKS
Czernák Eszter: A világ legjobb játszótere

A világ legjobb játszótere egy könnyed, nagyóvodás mesekönyv, barátságról, gyerekekről, közösségi életről és arról, hogy összefogással bármi lehetséges. Czernák Eszter vidám meséjéből kiderül, hogy néha a legrosszabb helyzetekből sülnek ki a legjobb dolgok. Hiszen jó emberek mindenhol adottak, csupán egy cseppnyi nyitottságra, és némi leleményességre van szükség. Az Áfonya utcai gyerekek a legjobb példák erre. https://foxbooks.hu/2019/04/04/a-vilag-legjobb-jatszotere/


Hasonló könyvek címkék alapján

T. Aszódi Éva (szerk.): Kisgyermekek nagy mesekönyve
Régi szép mesék
Kántor Kata: A szagtalan betörő
100 magyar népmese
Ágh István (szerk.): Parazsat evő paripa
Palásthy Ágnes: Elrabolták a siklót
Boldizsár Ildikó (szerk.): Esti mesék lányoknak
Kamarás István: Csigamese
Babos Eszter: Molly és Milo, a szeleburdi manók
Faludi Ildikó – Reményi Márton: Herceg Egérváry Elemér naplója