Az ​átlényegülés kapujában 1-2. 2 csillagozás

Plejádok- és Szíriuszbeli Mesterek tanításai a Felemelkedés folyamatáról, és a Plejádok csillagainak kozmikus történelméről
Czeizel Beatrix – Greskó Anikó: Az átlényegülés kapujában 1-2. Czeizel Beatrix – Greskó Anikó: Az átlényegülés kapujában 1-2.

Kedves Olvasó, ahogy a kezedben tartod ezt a könyvet, már megszületik egy finom fényszál, amely összekapcsolja szíveinket. Egy kozmikus utazásra hív az égi üzenet, hogy sorsunkat, életünk fonalát elhelyezzük a nagy Isteni Terv egységében, hogy végre önmagunkra ismerjünk és felemeljük a fények hídján azt az életet, amelyet választottunk. Ahogy szívből szívbe adjuk a lángot, és felizzik a fénygyűrű, felépül a Templom belőlünk, és a fények ívei alatt kirajzolódik a Hazatérés útvonala minden kereső lelkében. Együtt, egy vagyunk, és egységünkben a kulcs. Lelkünk hazavágyik csillagbéli otthonaink szentélyébe, de ez egyszer e gyönyörű Földbolygót is emeljük magunkkal. Fény-Várossá téve. Olyan lesz ez az utazás a könyv lapjain át, mint egy nagy, közös, mély meditáció, melyben összekapcsolódhatsz a benned élő Mesterrel, életterved kódjaival és a neked szóló csillagüzenetekkel. Ha szíved bátor és nyitott, utazz velünk, és járjuk be együtt a sorsot, melyet az Égi Terv elénk rajzol!

>!
Magánkiadás, Budapest, 2005
280 oldal · ISBN: 9632129474 · Illusztrálta: Kovács Éva
>!
Magánkiadás, Budapest, 2005
288 oldal · ISBN: 9789630636834 · Illusztrálta: Kovács Éva
>!
398 oldal · ISBN: 9634604307

1 további kiadás


Most olvassa 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 8


Hasonló könyvek címkék alapján

Kyriacos C. Markides: A ciprusi mágus
Betty J. Eadie: Átölel a Fény
Popper Péter: Az Istennel sakkozás kockázata
Baranyi Tibor Imre: Fejlődő létrontás és örök hagyomány
F. E. Eckard Strohm: Atlantisz angyalai
F. E. Eckard Strohm: Atlantisz mestertudása
Ramana Maharsi: Abszolút tudatosság
Yliaster Daleth: Egy mágus feljegyzései
P. D. Ouspensky: Egy ismeretlen tanítás töredékei
Richard Rohr – Andreas Ebert: Enneagramm