Igen! 5 csillagozás

Minden, amit az esküvőről tudnod kell
Czank Lívia: Igen!

Alighanem ​valamennyi nő – és talán valamennyi férfi – számára a nagy napot az jelenti, amikor örök hűséget fogad szeretett párjának, és kimondva az „igen"-t, házasságra lép vele. Kívülről nézve persze ilyenkor minden olyan rózsaszínűnek látszik, akár egy hollywoodi filmben: mindenki mosolyog, mindenki ragyog, és az egész ceremónia, illetve az azt követő lakodalom vagy parti akadálytalanul zajlik… Hát, persze ez nem egészen így van. Aki már „túlesett" élete nagy fordulópontján, az jól tudja, hogy egy esküvő sokszor mennyi gonddal, ügyintézéssel, huzavonával jár. A vőlegény és a menyasszony azonban, amikor úgy döntenek, hogy összekötik egymás életét, kezdetben nem is gondolják, mennyi tennivaló vár rájuk, hányféle probléma adódik ilyenkor. Később aztán fokozatosan döbbennek erre rá: egyáltalán, hol tartsák az esküvőt, és milyen stílusban? Milyen legyen a ruha, a cipő, a frizura? Hogy nézzen ki a meghívó? Ki lesz az, aki az egészet kézben tartja? Legyen-e vőfély vagy ceremóniamester,… (tovább)

>!
Corvina, Budapest, 2016
260 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789631363333

Most olvassa 1

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

Ehlena>!
Czank Lívia: Igen!

Czank Lívia: Igen! Minden, amit az esküvőről tudnod kell

Abszolút igényes könyv kívül-belül – a borító és a belső fotók is gyönyörűek és inspirálóak, de… nem a magamfajta egyszerű léleknek készült. Bár a szerző hangsúlyozta az elején, hogy a kevesebb néha több, és a természetességet, a jó hangulatot tartsuk szem előtt, nagyon hamar elment egy luxust reklámozó irányba, ahol még a koszorúslányok bugyijának a színe is megegyezik a dekorációval; ahol az esküvőt kastélyban tartjuk, és ahol az ünnepi töltött káposzta gombócait is tervező alakítja formára. Egy szavam sem lehet, mert tényleg egy mindenre kiterjedő, részletes könyvről van szó (bár a körülbelüli árakat hiányoltam belőle), de aki ennél szolidabb esküvőre készül, annak inkább csak kiindulási pontnak jó, hogy lássa, mire is kell számítani a szervezés folyamán és milyen lehetőségek vannak.
Úgysem a cicomán múlik az este… mi is szerény esküvőt tartottunk, és láss csodát, jól éreztük magunkat! :)

Dóra_Pethő>!
Czank Lívia: Igen!

Czank Lívia: Igen! Minden, amit az esküvőről tudnod kell

Ezt a könyvet azoknak ajánlanám, akik egész életükben arra készültek, hogy férjhez mennek és az lesz életük legcsodásabb napja. Akik már kislányként megálmodták a tökéletes esküvőjüket. Akiknek megkérték a kezét és most vetik bele magukat a szervezésbe és információt szeretnének gyűjteni, hogy mit, hogy, hol, mikor, kitől, mennyiért…
Aki már szervezés sűrűjében van (mint én), annak szerintem nem ad annyi plusz információt. Ha a legelején veszem kézbe, valószínűleg több csillagot adtam volna rá.

Aemitta>!
Czank Lívia: Igen!

Czank Lívia: Igen! Minden, amit az esküvőről tudnod kell

Szerintem a tartalom 90-95%-át már rég tudtam, sok újdonságot nem nyújtott.


Hasonló könyvek címkék alapján

Baránka Erzsébet – Farkas Pál – Szeglet Lajos: Női fodrász anyagismeret
Dunai Anita – Bencze Blanka: Mit kezdjek a hajammal?
Rátkai Tímea: Esküvő lépésről-lépésre 2018
Horváth Eszter: Egy szelet esküvő
Makány Márta: Esküvő
Böszörményi Gyula: Nász és téboly
Ruby Saw: Az igazi
Sándor Kálmán: Díszes esküvő
Vavyan Fable: Habospite
Papp Diána: Szerencsedió