Eternal 2 csillagozás

Cynthia Leitich Smith: Eternal

At last, Miranda is the life of the party: all she had to do was die. Elevated by none other than the King of the Mantle of Dracul, she goes from high-school theater wannabe to glamorous fiend overnight. Meanwhile, her guardian angel, Zachary, demoted to human guise as her personal assistant, has his hands full saving his girl’s soul while planning a fast-approaching Death Day gala. In alternating viewpoints, Miranda and Zachary navigate a cut-throat aristocracy as they play out a dangerous, diabolically witty love story for the ages.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Candlewick, Sommerville, 2009
308 oldal · ISBN: 9780763635732

Kiemelt értékelések

Rémálom P>!
Cynthia Leitich Smith: Eternal

A Tantalize csodálatos folytatása. Hmm… Új szereplők, és most már angyalok is vannak! De milyenek! Kérem szépen festik ezüstre a körmüket (a fiúk), hogy passzoljon a szandáljukhoz, Mihály e-mailben osztja ki a feladatokat a Mennyben, és yahoo mapsen mutat rá, hogy hova is kell menni. (Mert anélkül az embereket nem találják meg…) Másfelől meg minden angyal tök szexi, és minden ember meg akarja őket dönteni, nemtől függetlenül, mert tollpihe-puha hajuk van és világítanak. Igazából az angyalok semmit nem tudnak a természetfelettiről, még azt sem, hogy a vámpírokat hogyan lehet megölni, és hogy a vámpírok tényleg halottak… élő halottak.
Persze, itt is a saját vérét issza a főhős, IQ-ja meg gyök kettő. De ő pozitív hős, csak kb. 100 embert ölt és kínzott meg a kötetben.
Igazából itt is partit szervezetünk sok száz oldalon át, meg ettünk… Most a bónusz menü: Szív alakúra vágott emberi szív. Nyami.

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

Rémálom P>!

„Mind if I snack?” He doesn't wait for my reply. Instead, Flavius opens the lid and lifts out a large brown, furry squirming spider, which he shoves whole into his mouth and chews. With his mouth still full, he extends the box in my direction. „Want one?”
Three gooey, mangled arachnid legs stick out from between his stained teeth.
„Harrison!”
„Mistress?” He must've been waiting right outside the door.
„Next!”
„You're not pleased?” Harrison asks, not trying to hide his amusement. „His manner, it's classic.”


Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare: City of Bones
Lizzy Ford: Katie's Hellion
Nalini Singh: Archangel's Kiss
Laini Taylor: Days of Blood and Starlight
Becca Fitzpatrick: Finale
Laini Taylor: Dreams of Gods & Monsters
Becca Fitzpatrick: Silence
Becca Fitzpatrick: Hush, Hush
Lisa M. Basso: A Shimmer of Angels
SM Reine: Of Wings and Wolves