Unearthly (Unearthly 1.) 13 csillagozás

Cynthia Hand: Unearthly Cynthia Hand: Unearthly Cynthia Hand: Unearthly Cynthia Hand: Unearthly Cynthia Hand: Unearthly

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

In ​the beginning, there's a boy standing in the trees . . .

Clara Gardner has recently learned that she's part angel. Having angel blood run through her veins not only makes her smarter, stronger, and faster than humans (a word, she realizes, that no longer applies to her), but it means she has a purpose, something she was put on this earth to do. Figuring out what that is, though, isn't easy.
Her visions of a raging forest fire and an alluring stranger lead her to a new school in a new town. When she meets Christian, who turns out to be the boy of her dreams (literally), everything seems to fall into place —and out of place at the same time. Because there's another guy, Tucker, who appeals to Clara's less angelic side.
As Clara tries to find her way in a world she no longer understands, she encounters unseen dangers and choices she never thought she'd have to make —between honesty and deceit, love and duty, good and evil. When the fire from her vision finally… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2011

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
ASIN: B009JYFY9A · Felolvasta: Eloise Oxer
>!
HarperCollins, London, 2011
448 oldal · keménytáblás · ISBN: 9780061996160
>!
Egmont, London, 2011
432 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781405259644

1 további kiadás


Kedvencelte 3

Most olvassa 1

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Chili87 P>!
Cynthia Hand: Unearthly

Az első hangoskönyvem meghallgatva. Jó sokáig vártam vele, mire rászántam magam, hogy kipróbáljam ezt a formáját az olvasásnak/hallgatásnak. De pozitívan csalódtam. Aki felolvasta, (Eloise Oxer) nagyon jól adta át a történetet, szuperül jelenítette meg a különböző karaktereket.
Magát a történetet ismerem egy jó ideje. Nagyjából 10 éve találkoztam vele, akkor keménytáblás kiadásban olvastam el. KIndle verzióban sajnos nem volt elérhető, ezért a hangoskönyv változat. MIvel már megvan egy példányban otthon, nem akartam belőle duplikációt.
Viszont a történet most is ugyanúgy beszippantott, mint annak idején! *-* És mivel régen olvastam el, így nem emlékeztem minden részletre.

NannyOgg>!
Cynthia Hand: Unearthly

Végül is én valami nyálas-szenvedős-kínos angyalmaszlagra számítottam, amitől a fejem a falba verem, de helyette csak unalmas-lapos-ugyanhagyjálmár angyalmaszlagot kaptam, ami azért pozitív csalódás. Ahhoz képest egész oké volt. Tulajdonképpen minden kérdés nyitva maradt a végére, úgyhogy elolvashatnám a többi részét, hogy megtudjam, végül mi a szitu. De nem fogom. Holnapra már nem is fogok emlékezni az egészre.

>!
HarperCollins, London, 2011
448 oldal · keménytáblás · ISBN: 9780061996160
4 hozzászólás
CB_>!
Cynthia Hand: Unearthly

Tetszik az ötlet, hiszen itt teljesen más a félvér angyalok felépítése, mint mondjuk Clare esetében, és a maga módján egészen hiteles. Emellett szerettem Clara karakterét, igaz, néha kicsit furcsálltam a Christian-nel – aki szerintem túl tökéletes… – szemben tanúsított viselkedését, de ha jól sejtem, erre a kérdésemre a következő kötetben választ fogok kapni. Tucker… Istenem, Tucker, egy ilyen fiút is elfogadnék magamnak :D Viszont Angela karakterét még furcsállom… Remélem, nem fordul át negatív szereplőbe.

mockerybird>!
Cynthia Hand: Unearthly

Húúúúúúhaaaaaa! *.* Én szeretném a folytatást. Most. Vagy inkább tegnap, az még jobb lenne.

Egy kicsit a Shiverre emlékeztetett a feelingje, ami leginkább a szép fogalmazásnak köszönhető (végre egy olyan ember írt könyvet, aki tud írni, ez azért nagy megkönnyebbülés a sok vacak khm_Fallen_khm után, amik mostanában a kezem ügyébe kerültek). És már csak azért is le vagyok nyűgözve tőle, mert még nem olvastam olyan romantikus, angyalos ya fantasyt, ami tetszett volna, és ez tetszett nagyon.

Van benne minden, ami úgy manapság nagyon menő: szerelmi háromszög, vívódás, meg hát persze természetfeletti lények, de azért talán egy kicsit mégis más, mint a többi, de nem mondok erről többet, mert nem akartam spoilerezni és nem is fogok, na. :D

Szóval aki szereti az angyalos történeteket annak tényleg nagyon ajánlom, mert ebben végre van fantázia és a kivitelezés jól sikerült. :)

2 hozzászólás
Rileey>!
Cynthia Hand: Unearthly

Felénél jártam a könyvnek, mikor azt gondoltam, hogy oké, ez bizony jó, érdekes, leköti a figyelmem is, tetszik, ahogy meg van írva, a sztori, de nem történik semmi, így egy 4-esnél nem érdemel többet. És megcsinálta, feltornázta magát öt csillagig!

El vagyok ragadtatva, de komolyan. Bár lassú igen, meg egy ideig tényleg nincs semmi, de aztán olyan irányt kezd el felvenni, hogy csak néztem ki a fejemből, hogy de nem, ez nem lehet, meghúzza az írónő, más lesz, amit vártam? És IGEN. Aztán még persze ott a vége, amikor a látomás valóra válik ÉS DE JÓ VOLT! És folytatásért kiált, nagyon!

Külön ki kell emelnem, hogy végre egy olyan könyv, amiben nem dúl a láv az első perctől kezdve, persze a lánynak tetszik a srác, de nem több, és hónapok telnek el, míg érdemlegesen a dolgok kibontakoznak. Minden esetben.


Népszerű idézetek

Rileey>!

“So you go around pulling idiots out of the snow and teaching them how to ski,” I say.
He shrugs. “It pays for the season pass.”
“Are you any good at it?”
“Pulling idiots out of the snow? I’m the best.”

CB_>!

Mr. Erikson rewards me whit a laminated badge that reads, I SURVIVED THE BLACK PLAGUE.
Mom will be so proud.

CB_>!

I thougt it was strange when she said in class that her mother owned a whorehouse and she didin't know her father. A little TMI, if you know what I mean


A sorozat következő kötete

Unearthly sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Richelle Mead: Vampire Academy
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss
Jennifer L. Armentrout: Obsidian
Stephenie Meyer: Breaking Dawn
Susan Ee: World After
Wendy Higgins: Sweet Evil
Becca Fitzpatrick: Hush, Hush
Cassandra Clare: Queen of Air and Darkness
Jennifer L. Armentrout: The Darkest Star
Jennifer L. Armentrout: Rage and Ruin