Hallowed (Unearthly 2.) 8 csillagozás

Cynthia Hand: Hallowed Cynthia Hand: Hallowed Cynthia Hand: Hallowed

For ​months part-angel Clara Gardner trained to face the raging forest fire from her visions and rescue the alluring and mysterious Christian Prescott from the blaze. But nothing could prepare her for the fateful decisions she would be forced to make that day, or the startling revelation that her purpose—the task she was put on earth to accomplish—is not as straightforward as she thought. Now, torn between her increasingly complicated feelings for Christian and her love for her boyfriend, Tucker, Clara struggles to make sense of what she was supposed to do the day of the fire. And, as she is drawn further into the world of part angels and the growing conflict between White Wings and Black Wings, Clara learns of the terrifying new reality that she must face: Someone close to her will die in a matter of months. With her future uncertain, the only thing Clara knows for sure is that the fire was just the beginning.

Described by Richelle Mead as “utterly captivating,” Unearthly… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2012

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
HarperCollins, London, 2012
404 oldal · ISBN: 0061996181
>!
HarperCollins, London, 2012
422 oldal · ISBN: 0061996181 · ASIN: B005GG0K4E

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

tashley>!
Cynthia Hand: Hallowed

Még az előzőnél is jobban tetszett. Részletesen kidolgozott, hihető és elbűvölő az angyalok világa. Csak ritkán éreztem úgy, hogy „nana!” De olyankor is tudtam vele sodródni. Jókat nevettem a kiszólásokon az Alkonyatnak, képregényhősöknek, filmeknek – tisztelettel, de humorosan. Mindig értékelem, ha valaki kellő derűvel és önkritikával tud nézni arra, hogy a műve egy zsánerdarab, ami beáll a sorba. A Hallowed nagyon szépen megállja a helyét, letehetetlen volt, sehol nem tudok belekötni. Rejtély, hogy fog folytatódni, de nagyon várom.

imonny>!
Cynthia Hand: Hallowed

Még jobb volt, mint az első rész, pedig az is tetszett.
Én nagyon szerettem Tuckert az Unearthlyben, de még itt is, viszont most mégis inkább Christiannak szurkolok, mert úgy érzem jobban illik Clarahoz, mint Tucker és most elég közel is kerütek egymáshoz, ráadásul Christian sokkal szerthetőbb volt ebben a részben, mint az elsőben.
Egyébként ugye lesz még folytatás, mert nagyon lezáratlannak érzem, de nekem nincs ötletem, hogy lehetne tovább vinni, mert ha elmennek San Franciscoba egyetemre és ott folytatódik a történet, akkor jelen állás szerint Tucker eléggé kikerülne a képből. Még szerencse, hogy nem az én dolgom megírni a harmadik könyvet.


Népszerű idézetek

abstractelf>!

“You’re crazy, you know that.”
“Aw, and here I thought I was being sweet and romantic and stuff.”

abstractelf>!

“Clara never likes the food here. I swear, she eats like a bird.”
“Huh,” he says, eyes twinkling, because that’s not his experience with me at all. Around him I’ve always eaten like a horse.


A sorozat következő kötete

Unearthly sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. K. Rowling: Harry Potter
On Sai: A két herceg
J. K. Rowling: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Ilona Andrews: Magic Breaks
Sherrilyn Kenyon: Acheron
Rick Riordan: Az utolsó olimposzi
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Mo Xiang Tong Xiu: A démoni kultiváció nagymestere 3.
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury