Fairy ​Tale – Tündérszerelem 272 csillagozás

Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Morgan Sparks és Cam Browne szerelme az égben köttetett. Születésüktől fogva a legjobb barátok, mindent elmondanak egymásnak, és ó, igen – teljesen odavannak egymásért. De egy héttel közös tizenhatodik születésnapi banzájuk előtt minden megváltozik. Cam esetlen unokatestvére, Pip beköltözik, és Cam távolságtartóvá válik. Morgan le van sújtva, mikor úgy tűnik, valaha tökéletes barátja eltávolodik tőle. Mikor Morgan válaszokat követel, döbbenten fedezi fel a távolság okát. Nem egy másik lányról van szó – egy másik világról. Pip azt állítja, hogy Cam egy tündér. Nem, komolyan. Egy tündér. És most a népe azt akarja, hogy Cam visszatérjen a világukba és elfoglalja az őt megillető helyet, mint Tündérország Királya. Morgan eltökéli, hogy maga mellett tartja Camet és azt tervezi, hogy átejti a tündéreket. De ahogy Cam változik, egyszer s mindenkorra el kell döntenie, hogy tényleg ő-e a végzete, és hogy „tökéletes” szerelmük kiállja-e a bizonytalan jövő próbáját.

Eredeti mű: Cyn Balog: Fairy Tale

Eredeti megjelenés éve: 2009

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Vörös pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2012
264 oldal · ISBN: 9789632455747 · Fordította: Farkas Orsolya
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2012
264 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789632455754 · Fordította: Farkas Orsolya

Enciklopédia 2


Kedvencelte 13

Most olvassa 20

Várólistára tette 142

Kívánságlistára tette 90

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

>!
alice_kingsley
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Nagyon nem tetszett. A tündéreket utálom, erre a könyv olvasása közben jöttem rá; a történet unalmas és összecsapott, a végét tudtam; a szereplők kidolgozatlanok és idegesítőek. Az egyetlen pozitívum, hogy nem kellett rajta sokat gondolkodni, ami az egész napos tanulás után jó volt.
http://addictedtobooks112.blogspot.hu/2016/07/megint-tu…

6 hozzászólás
>!
dedori
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Nekem tetszett. Aranyos, humoros sztori, könnyed olvasmány. Sokat mosolyogtam a poénokon.
Nem erre a befejezésre számítottam, mármint persze a vége felé már lehetett sejteni, hogy így lesz a vége…
Ez a történet nem az 80x el kell olvasni feelingű, de mégis kihagyhatatlan. Örülök, hogy elolvastam.

3 hozzászólás
>!
andicica1993
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Hatalmas csalódás volt számomra. Egy ilyen csodaszép borító, és fülszöveg alapján nem erre számítottam. A történet kidolgozatlan, és egy hatalmas nagy zagyvaság volt. Egyetlen pozitívum…hogy gyorsan végeztem vele.

>!
Viktória_Erdei 
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Nem erre számítottam. Azt hittem jobb lesz. Pipet kedveltem. Morgant és Cameront sem tudtam megkedvelni. A borító szép, de a tartalma lehetett volna jobb is.

1 hozzászólás
>!
ScarlettBlair P
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Nem igazán tetszett. Kicsit összecsapott volt, és semmilyen. Morgan spoiler de mégis kiborul, hogy mi az, hogy spoiler. Aztán két nap múlva meg mintha már mi sem történt volna, teljesen egyértelmű neki a dolog. Először lenézi Pipet, mert, nem jóképű és izmos, hirtelen meg már ő a legjobb pasi a világon. Nagyon tinilányos egy könyv volt, kicsapongó, és sajnos kicsit unalmas is.

>!
Csoszi
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Ez a könyv egy nagy csalódás volt. A cím és a fülszöveg alapján valami sokkal jobbra számítottam. A cselekmény olyan semmilyen, a karakterek szintén. Egyik szereplőt sem tudtam megkedvelni. Egyetlen pozitívum a csodás borító.
Ez már a sokadik olyan tündéres könyv volt, ami nem nyerte el a tetszésemet. Úgy érzem, kár volt megírni ezt a történetet.

>!
brena
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Nekem nagyon tetszett a stílusa:)Ne várjon senki valami komoly nagy storyt…még a Wings-nek is nagyobb a mondanivalója,és izgisebb!Viszont annyit nevettem közben:)A könyvet tele tettem jelölő cetlikkel.Legszívesebben az egészet beírnám idézetbe:)))Szóval simán el lehet olvasni,de ez egy könnyed semmire való vicces rövid könyv.Folytatást el fogom olvasni,nem azért,hogy lássam mi történik a főszereplőkkel…/mert pl Cam elejétől fogva idegesített…:))/hanem a poénok miatt!

3 hozzászólás
>!
Fekete_Tímea
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

konnyed kis olvasmany es tetszett is viszont csak negy csillag mert a fohosnonk karakterevel nem vagyok megelegedve. Olyan tipikusan ember…az emberi mivolt minden hibajaval.
Alacsony az onbecsulese.
Harcol, harcol aztan rajon hogy ez nem eri meg mert soha nem volt meg az a bizonyos „szikra”.
Aham persze ez ugy hulyeseg ahogyan van hiszen korulbelol folyatosan mintha le akarna tepni Cam-rol a ruhakaz. mi el ha nem langolo szenvedely. Ez egyenlo a langal nem am hogy a szikraval.
Oke hogy latomasai vannak viszont eppen azert mert nem volt kepes elhinni hogy tud tevedni (tudat alatt ) igy be igazolodott az amit nem akart.
ja es hogy Cam erdekeit nezte mikor dontott…. ez nem igaz teljesen on celu volt.
szoval Morganben nagyot csalodtam ezek miatt viszont Cam et nagyon is kedveletem. barmit megtett volna hogy a szerelmevel lehessen.
Tokeletes parja lehetett volna (ha nem a kulsot nezzuk)ehelyett valasztotta Pipet akirol inkabb hadne formaljak velemenyt.
A konyv mindennek ellenere siman megerdemli a 4 csillagot mert lekotott es kikapcsolt. Foleg hogy magam ele tudtam kepzelni az egeszet :)

>!
Talpacska P
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Alapvetően nem volt egy rossz könyv, olvastatja magát. Könnyed limonádé egy egy komolyabb kötet után való.
Édesbédes 16 éves lány, aki médium (bár túl sok szerepe nincs a történet folyása szempontjából, pont ugyanolyan, mintha nem lenne az…- egy jó ötlet, amiből végül nem sikerül kihozni semmit jobb ha bele se írják…)
Van nekünk egy barátnőnk is, természetesen a legjobb, hogy ne mindig csak monológokat olvassunk, hogy legyen kinek drámázni. De komoly kapocs és kommunikáció nincs közöttük. Kb mintha két ember beszélne egymáshoz, de az egyik a közel keleti válságról míg a másik a két szikű virágok fejlődéséről – mondják, mondják egymásnak, de minek?!
Aztán a tündér vonal, egy tipikus tündér – ember gyermek elcserélés, ezzel nem is lenne semmi gond.
Volt egy pont, ahol begurultam egy logikai bakugráson, de aztán kb a könyv 2/3-nál veszik a fáradtságot és megnyugtatják az olvasót, hogy nem gondoltuk komolyan, hogy ennyire hülyének nézünk (szép volt srácok ott a szerkesztőségen…)
A másik totálisan felesleges karakter Dawn, egy az egyben kiírnánk semmit nem befolyásolna a történetben – az ilyen minek?? Mert ha még elvitték volna jobban a rivalizálás irányába, a vicces civakodós strory felé – talán akkor de ez jelenleg félkomoly semmilyen lett.
Lássuk Pipp-et (Mégis ki nevezi így el az egyik főszereplőjét és miért?!) az egyetlen értelmes karakter.
Visszatérve a főhősnő viselkedéséből nekem az jön le, hogy mintha a csaj a külsőségek megszállottja lenne, ahogy Cam változik abban az ütemben veszi át Pipp a szerepét…

Lényeg, ami lényeg egynek jó volt, de nem újra olvasós, 20 éves kor felett nem ajánlanám senkinek. Mikrokozmosz, palacsinta tészta ide vagy oda… (amire rájöttem, hogy azaz alapozó…. egek!!) Egyszóval Boo (ami lehet felkiáltás,kérdés és állítás…) mert ez a könyv már csak ilyen vicceske.


Népszerű idézetek

>!
Greylupus

– Szóval, ööö. Pár tündér el akar rabolni. Miért? Nálad van az Egy gyűrű, ami uralkodik rajtuk?

66. oldal

2 hozzászólás
>!
Greylupus

Csak mert egyszer kihagyott az agya, nem biztos, hogy arra van ítélve, ő legyen a Dr. House következő részének vizsgálati alanya.

25. oldal

8 hozzászólás
>!
Greylupus

Betocsogok a szobámba, miután elállt az eső. A szüleimet leköti az Esküdt ellenségek egyik epizódja, megúszom hát, hogy úgy nézzenek rám, mintha valami statiszta lennék a Titanicból.

94. oldal

Kapcsolódó szócikkek: A Titanic elsüllyedése
2 hozzászólás
>!
brena

– Várj! Azt mondod, tündér vagy? Mint Csingiling?
– Hát, nem egészen. Csingiling inkább kobold, és ő nem igazi.

66. oldal

6 hozzászólás
>!
brena

Mi a megfelelő szó arra, hogy rossz, a tizenkilencedik hatványon? Förtelmes, milliószor?

50. oldal

>!
SophieHale

A dolgok nem olyan rosszak, mint amilyennek látszanak.

94. oldal

>!
Greylupus

Belenézek a tükörbe, és elakad a lélegzetem. Épp most voltam Az új Addams Family szereplőválogatásán? Szerintem az iskola vezetősége azért tett ide fluoreszkáló fényeket, amiktől még Heidi Klum is zombinak látszana, mert olyan gyorsan ki akarnak füstölni minket innen, amilyen gyorsan csak lehet. De most sokkal inkább nézek ki zombinak, mint máskor, és nem túlzok. Abban a kevesebb mint két órában, mióta fejbevágott az a hibbant szúnyog, valami Frankestein-szerűvé változtam.

72. oldal

Kapcsolódó szócikkek: casting, szereplőválogatás
2 hozzászólás
>!
Greylupus

Várjunk. Ez a nő begerjed egy olyan sráctól, aki több kaját rak a szájára, mint bele?

117. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Aprilynne Pike: Illusions – Illúziók
Cassandra Clare: Üvegváros
Julie Kagawa: The Iron Queen – Vaskirálynő
Rachel Hawkins: Hex Hall
Colleen Houck: A tigris küldetése
Kiersten White: Supernaturally – Több mint különleges
Karen Chance: Megérint a sötétség
Melissa Marr: Veszélyes álmok
Jenna Black: Varázsütés
Kresley Cole: Poison Princess – Méreghercegnő