Fairy ​Tale – Tündérszerelem 309 csillagozás

Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Morgan Sparks és Cam Browne szerelme az égben köttetett. Születésüktől fogva a legjobb barátok, mindent elmondanak egymásnak, és ó, igen – teljesen odavannak egymásért. De egy héttel közös tizenhatodik születésnapi banzájuk előtt minden megváltozik. Cam esetlen unokatestvére, Pip beköltözik, és Cam távolságtartóvá válik. Morgan le van sújtva, mikor úgy tűnik, valaha tökéletes barátja eltávolodik tőle. Mikor Morgan válaszokat követel, döbbenten fedezi fel a távolság okát. Nem egy másik lányról van szó – egy másik világról. Pip azt állítja, hogy Cam egy tündér. Nem, komolyan. Egy tündér. És most a népe azt akarja, hogy Cam visszatérjen a világukba és elfoglalja az őt megillető helyet, mint Tündérország Királya. Morgan eltökéli, hogy maga mellett tartja Camet és azt tervezi, hogy átejti a tündéreket. De ahogy Cam változik, egyszer s mindenkorra el kell döntenie, hogy tényleg ő-e a végzete, és hogy „tökéletes” szerelmük kiállja-e a bizonytalan jövő próbáját.

Eredeti megjelenés éve: 2009

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Vörös pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
264 oldal · ISBN: 9789633732106 · Fordította: Farkas Orsolya
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
264 oldal · ISBN: 9789633732113 · Fordította: Farkas Orsolya
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2012
264 oldal · ISBN: 9789632455747 · Fordította: Farkas Orsolya

1 további kiadás


Enciklopédia 2


Kedvencelte 17

Most olvassa 17

Várólistára tette 147

Kívánságlistára tette 87

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

MissFortune>!
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Nem volt ez olyan rossz, mint az értékelése szerintem. Tulajdonképpen azért pont ezt választottam, mert Vörös pöttyös és még fantasy is. Sorozatot nem akartam egy újat elkezdeni, így hát erre voksoltam.
Kellemes csalódás ért. Rövid tündérmese, amin nem kell túl sokat gondolkodni, a maga módján egyszerű és nagyszerű. Nem éreztem úgy, hogy sokat hisztiznének a főszereplők. Morgan médium képessége megspékelte a történetet.
Kikapcsolódásnak nagyon jó volt, de az biztos, hogy egyszer olvasós könyv.

alice_kingsley>!
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Nagyon nem tetszett. A tündéreket utálom, erre a könyv olvasása közben jöttem rá; a történet unalmas és összecsapott, a végét tudtam; a szereplők kidolgozatlanok és idegesítőek. Az egyetlen pozitívum, hogy nem kellett rajta sokat gondolkodni, ami az egész napos tanulás után jó volt.
http://addictedtobooks112.blogspot.hu/2016/07/megint-tu…

6 hozzászólás
Adri93>!
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Hatalmas csalódás volt számomra. Egy ilyen csodaszép borító, és fülszöveg alapján nem erre számítottam. A történet kidolgozatlan, és egy hatalmas nagy zagyvaság volt. Egyetlen pozitívum…hogy gyorsan végeztem vele.

Viktória_Erdei >!
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Nem erre számítottam. Azt hittem jobb lesz. Pipet kedveltem. Morgant és Cameront sem tudtam megkedvelni. A borító szép, de a tartalma lehetett volna jobb is.

1 hozzászólás
dedori>!
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Nekem tetszett. Aranyos, humoros sztori, könnyed olvasmány. Sokat mosolyogtam a poénokon.
Nem erre a befejezésre számítottam, mármint persze a vége felé már lehetett sejteni, hogy így lesz a vége…
Ez a történet nem az 80x el kell olvasni feelingű, de mégis kihagyhatatlan. Örülök, hogy elolvastam.

3 hozzászólás
ScarlettBlair P>!
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Nem igazán tetszett. Kicsit összecsapott volt, és semmilyen. Morgan spoiler de mégis kiborul, hogy mi az, hogy spoiler. Aztán két nap múlva meg mintha már mi sem történt volna, teljesen egyértelmű neki a dolog. Először lenézi Pipet, mert, nem jóképű és izmos, hirtelen meg már ő a legjobb pasi a világon. Nagyon tinilányos egy könyv volt, kicsapongó, és sajnos kicsit unalmas is.

LadyM>!
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Ööö… próbálok szavakat találni, de nem megy. OMFG! Ez valami vicc? Vagy valaki leemelte Wattpadról egy tízéves gyerek első szárnypróbálgatását? Nem, az ennél jobb lenne. Szavakat nem találok… komolyan mondom. Ez a könyv nem szól SEMMIRŐL. Szó szerint semmiről.

Mutatom:

Médium vagyok! Hiszti, hiszti, hiszti! Úristeeeeeen! Léteznek tündérek? Vá! Vá! Vá! Hiszti, hiszti, hiszti. Ja, amúgy tök normális, hogy léteznek tündérek. Ki akad ki ezen? A pasim egy tündér. Hiszti, hiszti, hiszti. Vége.

Nem ajánlom senkinek, maximum a rendőröknek kínvallatáshoz. Amúgy… van olyan, akinek ez tényleg tetszett? Vagy mégis milyen indíttatásból lett kiadva ez a könyv? Nem értem…

1 hozzászólás
brena>!
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Nekem nagyon tetszett a stílusa:)Ne várjon senki valami komoly nagy storyt…még a Wings-nek is nagyobb a mondanivalója,és izgisebb!Viszont annyit nevettem közben:)A könyvet tele tettem jelölő cetlikkel.Legszívesebben az egészet beírnám idézetbe:)))Szóval simán el lehet olvasni,de ez egy könnyed semmire való vicces rövid könyv.Folytatást el fogom olvasni,nem azért,hogy lássam mi történik a főszereplőkkel…/mert pl Cam elejétől fogva idegesített…:))/hanem a poénok miatt!

3 hozzászólás
szandi_nemeth P>!
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Miért ilyen alacsony ennek a könyvnek a % mutatója??
Mielőtt elkezdtem olvasni, megnéztem néhány értékelést (rossz szokás, de kíváncsi vagyok ki mit gondol) és kicsit paráztam, hogy milyen lesz, de egyáltalán nem értek egyet! Nem tudom mi bajotok vele, szerintem nagyon jó volt :) Alapból is nagyon szeretem a tündéres könyveket, így ez is megvett magának, igaz, kicsit hiányoltam, hogy nem sok mindent tudtunk meg magáról a tündérvilágról de így is nagyon szórakoztató volt, nekem abszolút nagyon tetszett. Én bátran ajánlanám mindenkinek, nagyon jól szórakoztam, a vége pedig csodásra sikeredett :)

Csoszi>!
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Ez a könyv egy nagy csalódás volt. A cím és a fülszöveg alapján valami sokkal jobbra számítottam. A cselekmény olyan semmilyen, a karakterek szintén. Egyik szereplőt sem tudtam megkedvelni. Egyetlen pozitívum a csodás borító.
Ez már a sokadik olyan tündéres könyv volt, ami nem nyerte el a tetszésemet. Úgy érzem, kár volt megírni ezt a történetet.


Népszerű idézetek

Greylupus>!

– Szóval, ööö. Pár tündér el akar rabolni. Miért? Nálad van az Egy gyűrű, ami uralkodik rajtuk?

66. oldal

2 hozzászólás
Greylupus>!

Csak mert egyszer kihagyott az agya, nem biztos, hogy arra van ítélve, ő legyen a Dr. House következő részének vizsgálati alanya.

25. oldal

8 hozzászólás
Greylupus>!

Betocsogok a szobámba, miután elállt az eső. A szüleimet leköti az Esküdt ellenségek egyik epizódja, megúszom hát, hogy úgy nézzenek rám, mintha valami statiszta lennék a Titanicból.

94. oldal

Kapcsolódó szócikkek: A Titanic elsüllyedése
2 hozzászólás
brena>!

– Várj! Azt mondod, tündér vagy? Mint Csingiling?
– Hát, nem egészen. Csingiling inkább kobold, és ő nem igazi.

66. oldal

6 hozzászólás
brena>!

Mi a megfelelő szó arra, hogy rossz, a tizenkilencedik hatványon? Förtelmes, milliószor?

50. oldal

Fiizso>!

A dolgok nem olyan rosszak, mint amilyennek látszanak.

94. oldal

Greylupus>!

Belenézek a tükörbe, és elakad a lélegzetem. Épp most voltam Az új Addams Family szereplőválogatásán? Szerintem az iskola vezetősége azért tett ide fluoreszkáló fényeket, amiktől még Heidi Klum is zombinak látszana, mert olyan gyorsan ki akarnak füstölni minket innen, amilyen gyorsan csak lehet. De most sokkal inkább nézek ki zombinak, mint máskor, és nem túlzok. Abban a kevesebb mint két órában, mióta fejbevágott az a hibbant szúnyog, valami Frankestein-szerűvé változtam.

72. oldal

Kapcsolódó szócikkek: casting, szereplőválogatás
2 hozzászólás
Greylupus>!

Várjunk. Ez a nő begerjed egy olyan sráctól, aki több kaját rak a szájára, mint bele?

117. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Chanda Hahn: Bűbájtalan
Holly Black: The Wicked King – A gonosz király
Melissa Marr: Veszélyes álmok
Richelle Mead: Vámpírakadémia
Kendare Blake: Vérbe öltözött Anna
Neil Gaiman: Csillagpor
Jenna Black: Varázsütés
Joss Stirling: Misty
Rachel Vincent: Halott lelkek
Laini Taylor: Vér és csillagfény napjai