Fairy ​Tale – Tündérszerelem 335 csillagozás

Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Morgan Sparks és Cam Browne szerelme az égben köttetett. Születésüktől fogva a legjobb barátok, mindent elmondanak egymásnak, és ó, igen – teljesen odavannak egymásért. De egy héttel közös tizenhatodik születésnapi banzájuk előtt minden megváltozik. Cam esetlen unokatestvére, Pip beköltözik, és Cam távolságtartóvá válik. Morgan le van sújtva, mikor úgy tűnik, valaha tökéletes barátja eltávolodik tőle. Mikor Morgan válaszokat követel, döbbenten fedezi fel a távolság okát. Nem egy másik lányról van szó – egy másik világról. Pip azt állítja, hogy Cam egy tündér. Nem, komolyan. Egy tündér. És most a népe azt akarja, hogy Cam visszatérjen a világukba és elfoglalja az őt megillető helyet, mint Tündérország Királya. Morgan eltökéli, hogy maga mellett tartja Camet és azt tervezi, hogy átejti a tündéreket. De ahogy Cam változik, egyszer s mindenkorra el kell döntenie, hogy tényleg ő-e a végzete, és hogy „tökéletes” szerelmük kiállja-e a bizonytalan jövő próbáját.

Eredeti megjelenés éve: 2009

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Vörös pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
262 oldal · ISBN: 9789633732106 · Fordította: Farkas Orsolya
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
262 oldal · ISBN: 9789633732113 · Fordította: Farkas Orsolya
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2012
262 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632455747 · Fordította: Farkas Orsolya

1 további kiadás


Enciklopédia 7


Kedvencelte 18

Most olvassa 15

Várólistára tette 152

Kívánságlistára tette 93

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

MissFortune>!
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Nem volt ez olyan rossz, mint az értékelése szerintem. Tulajdonképpen azért pont ezt választottam, mert Vörös pöttyös és még fantasy is. Sorozatot nem akartam egy újat elkezdeni, így hát erre voksoltam.
Kellemes csalódás ért. Rövid tündérmese, amin nem kell túl sokat gondolkodni, a maga módján egyszerű és nagyszerű. Nem éreztem úgy, hogy sokat hisztiznének a főszereplők. Morgan médium képessége megspékelte a történetet.
Kikapcsolódásnak nagyon jó volt, de az biztos, hogy egyszer olvasós könyv.

dedori>!
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Nekem tetszett. Aranyos, humoros sztori, könnyed olvasmány. Sokat mosolyogtam a poénokon.
Nem erre a befejezésre számítottam, mármint persze a vége felé már lehetett sejteni, hogy így lesz a vége…
Ez a történet nem az 80x el kell olvasni feelingű, de mégis kihagyhatatlan. Örülök, hogy elolvastam.

3 hozzászólás
brena>!
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Nekem nagyon tetszett a stílusa:)Ne várjon senki valami komoly nagy storyt…még a Wings-nek is nagyobb a mondanivalója,és izgisebb!Viszont annyit nevettem közben:)A könyvet tele tettem jelölő cetlikkel.Legszívesebben az egészet beírnám idézetbe:)))Szóval simán el lehet olvasni,de ez egy könnyed semmire való vicces rövid könyv.Folytatást el fogom olvasni,nem azért,hogy lássam mi történik a főszereplőkkel…/mert pl Cam elejétől fogva idegesített…:))/hanem a poénok miatt!

3 hozzászólás
Radics_Végh_Ivett>!
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Tetszett a történet. Könnyen és gyorsan haladtam vele. Sajnos közben kellett egyet aludnom. Jó sztori volt. Nem ezt a befejezést vártam. Igazi kis tündérmese. Szeretem a tündéreket. Jó volt elképzelni, hogy az emberek között vannak. Az azonban nem tetszett, hogy Cam és Pip nem választhatták meg a sorsukat.

Fekete_Tímea>!
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

konnyed kis olvasmany es tetszett is viszont csak negy csillag mert a fohosnonk karakterevel nem vagyok megelegedve. Olyan tipikusan ember…az emberi mivolt minden hibajaval.
Alacsony az onbecsulese.
Harcol, harcol aztan rajon hogy ez nem eri meg mert soha nem volt meg az a bizonyos „szikra”.
Aham persze ez ugy hulyeseg ahogyan van hiszen korulbelol folyatosan mintha le akarna tepni Cam-rol a ruhakaz. mi el ha nem langolo szenvedely. Ez egyenlo a langal nem am hogy a szikraval.
Oke hogy latomasai vannak viszont eppen azert mert nem volt kepes elhinni hogy tud tevedni (tudat alatt ) igy be igazolodott az amit nem akart.
ja es hogy Cam erdekeit nezte mikor dontott…. ez nem igaz teljesen on celu volt.
szoval Morganben nagyot csalodtam ezek miatt viszont Cam et nagyon is kedveletem. barmit megtett volna hogy a szerelmevel lehessen.
Tokeletes parja lehetett volna (ha nem a kulsot nezzuk)ehelyett valasztotta Pipet akirol inkabb hadne formaljak velemenyt.
A konyv mindennek ellenere siman megerdemli a 4 csillagot mert lekotott es kikapcsolt. Foleg hogy magam ele tudtam kepzelni az egeszet :)

szandi_kiralyne_nemeth P>!
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Miért ilyen alacsony ennek a könyvnek a % mutatója??
Mielőtt elkezdtem olvasni, megnéztem néhány értékelést (rossz szokás, de kíváncsi vagyok ki mit gondol) és kicsit paráztam, hogy milyen lesz, de egyáltalán nem értek egyet! Nem tudom mi bajotok vele, szerintem nagyon jó volt :) Alapból is nagyon szeretem a tündéres könyveket, így ez is megvett magának, igaz, kicsit hiányoltam, hogy nem sok mindent tudtunk meg magáról a tündérvilágról de így is nagyon szórakoztató volt, nekem abszolút nagyon tetszett. Én bátran ajánlanám mindenkinek, nagyon jól szórakoztam, a vége pedig csodásra sikeredett :)

Talpacska>!
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Alapvetően nem volt egy rossz könyv, olvastatja magát. Könnyed limonádé egy egy komolyabb kötet után való.
Édesbédes 16 éves lány, aki médium (bár túl sok szerepe nincs a történet folyása szempontjából, pont ugyanolyan, mintha nem lenne az…- egy jó ötlet, amiből végül nem sikerül kihozni semmit jobb ha bele se írják…)
Van nekünk egy barátnőnk is, természetesen a legjobb, hogy ne mindig csak monológokat olvassunk, hogy legyen kinek drámázni. De komoly kapocs és kommunikáció nincs közöttük. Kb mintha két ember beszélne egymáshoz, de az egyik a közel keleti válságról míg a másik a két szikű virágok fejlődéséről – mondják, mondják egymásnak, de minek?!
Aztán a tündér vonal, egy tipikus tündér – ember gyermek elcserélés, ezzel nem is lenne semmi gond.
Volt egy pont, ahol begurultam egy logikai bakugráson, de aztán kb a könyv 2/3-nál veszik a fáradtságot és megnyugtatják az olvasót, hogy nem gondoltuk komolyan, hogy ennyire hülyének nézünk (szép volt srácok ott a szerkesztőségen…)
A másik totálisan felesleges karakter Dawn, egy az egyben kiírnánk semmit nem befolyásolna a történetben – az ilyen minek?? Mert ha még elvitték volna jobban a rivalizálás irányába, a vicces civakodós strory felé – talán akkor de ez jelenleg félkomoly semmilyen lett.
Lássuk Pipp-et (Mégis ki nevezi így el az egyik főszereplőjét és miért?!) az egyetlen értelmes karakter.
Visszatérve a főhősnő viselkedéséből nekem az jön le, hogy mintha a csaj a külsőségek megszállottja lenne, ahogy Cam változik abban az ütemben veszi át Pipp a szerepét…

Lényeg, ami lényeg egynek jó volt, de nem újra olvasós, 20 éves kor felett nem ajánlanám senkinek. Mikrokozmosz, palacsinta tészta ide vagy oda… (amire rájöttem, hogy azaz alapozó…. egek!!) Egyszóval Boo (ami lehet felkiáltás,kérdés és állítás…) mert ez a könyv már csak ilyen vicceske.

TeresaM>!
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Könnyed kis olvasmányt kerestem, és azt is találtam. Érdekes volt egy ilyen fantasy-t olvasni, mert nem számítottam arra, amit a borító alatt találtam. A szereplők szimpatikusak voltak. A történet érdekesen alakult. Tetszett, de egyszer olvasós.

Marcsusa>!
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Bárki bármit mond, nekem tetszett a könyv. :)
Könnyed kis olvasmány, amin hamar átrágja magát az ember. Nagyon bejöttek a poénok, mosolyogtam rajtuk. Viszont nem erre a befejezésre számítottam!

landi72 P>!
Cyn Balog: Fairy Tale – Tündérszerelem

Ez egy aranyos kis mai történet volt, fűszerezve egy kis tündér-fantasy-összetevővel, bár a részletek annyira nem voltak kidolgozottak. A szereplők is rendben voltak, pozitív és negatív oldalról egyaránt. Annyira gyorsan, könnyeden olvasható, hogy mire észbe kaptam, már be is fejeződött. Kedvenc azért nem lett, egyszer-olvasósnak gondolnám, de nem bántam meg, hogy belekezdtem.


Népszerű idézetek

Greylupus>!

– Szóval, ööö. Pár tündér el akar rabolni. Miért? Nálad van az Egy gyűrű, ami uralkodik rajtuk?

66. oldal

2 hozzászólás
Greylupus>!

Csak mert egyszer kihagyott az agya, nem biztos, hogy arra van ítélve, ő legyen a Dr. House következő részének vizsgálati alanya.

25. oldal

8 hozzászólás
Greylupus>!

Betocsogok a szobámba, miután elállt az eső. A szüleimet leköti az Esküdt ellenségek egyik epizódja, megúszom hát, hogy úgy nézzenek rám, mintha valami statiszta lennék a Titanicból.

94. oldal

Kapcsolódó szócikkek: A Titanic elsüllyedése
2 hozzászólás
brena>!

– Várj! Azt mondod, tündér vagy? Mint Csingiling?
– Hát, nem egészen. Csingiling inkább kobold, és ő nem igazi.

66. oldal

6 hozzászólás
brena>!

Mi a megfelelő szó arra, hogy rossz, a tizenkilencedik hatványon? Förtelmes, milliószor?

50. oldal

Fiizso P>!

A dolgok nem olyan rosszak, mint amilyennek látszanak.

94. oldal

Greylupus>!

Megpróbálok olyan James Bond-osan besurranni a terembe, amennyire csak lehet, de Mr. Tanner félbehagyja a tanítást. „A parallelogramma területe…” még mindig a levegőben lóg, ahogy leülök a padomba a terem végében. Az egész osztály engem bámul. Tanner a pillantásával meg tudna olvasztani, mint Az elveszett frigyláda fosztogatói utolsó jelenetében, aminek szerfelett örülök. Lefogadom, hogy innentől kezdve lehetek akár a Pi Nagymestere is, akkor is meg akarna gyilkolni.

44. oldal

11 hozzászólás
Greylupus>!

Várjunk. Ez a nő begerjed egy olyan sráctól, aki több kaját rak a szájára, mint bele?

117. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Holly Black: The Queen of Nothing – A semmi királynője
Cynthia Hand: Angyalsors
Richelle Mead: Vámpírakadémia
Kendare Blake: Vérbe öltözött Anna
Cassandra Clare: Aranylánc
T. J. Klune: Ház az égszínkék tengernél
Rainbow Rowell: Csak így tovább
Joss Stirling: Misty
Richelle Mead: Vérvonalak
Marah Woolf: Ne gyűlölj!