GastroHobbi ​2. 4 csillagozás

Receptek a hétköznapokra
Csonka Enikő – Varga Gergő: GastroHobbi 2.

A nagy sikerű GastroHobbi-szakácskönyv szerzői közkívánatra új kötettel jelentkeznek. A korábbi könyvhöz hasonlóan ezúttal is a közösségi főzőcsatornájuk legkedveltebb receptjeit válogatták egy csokorba. Céljuk, hogy könnyen beszerezhető alapanyagokból, mindenki számára egyszerűen és gyorsan elkészíthető, egészséges és finom ételeket osszanak meg a főzni vágyókkal.

Természetesen a főzőcskevideók ebből a könyvből sem maradhattak ki! 32 recept elkészítése a LivePrint-alkalmazás segítségével videón is megtekinthető.

>!
Central Könyvek, Budapest, 2020
176 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633247884

Kedvencelte 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

A_Gréta22>!
Csonka Enikő – Varga Gergő: GastroHobbi 2.

Ez a kötet nekem valamiért sokkal jobban tetszett, mint az első, Azt hiszem több olyan receptet találtam benne, ami megfelel az ízlésemnek, de nyilván egy szakácskönyv nem ettől lesz jó.
Tetszik, hogy egyszerű, könnyen és gyorsan elkészíthető ételek szerepelnek benne. Nem igazán lehet azzal sem probléma, hogy az alapanyagokat beszerezzük, mivel viszonylag hétköznapi összetevőket használ egy-egy étel kapcsán. Persze itt is becsúszik egy kacsamell vagy pisztráng, de nem hinném, hogy ez akkora gond lenne, sőt fel is dobja a könyvet. Bár én egyiket sem szeretem, vannak, akik biztosan örülnek neki.
Tetszik a szerkesztés is, hogy reggelikkel kezdünk aztán haladunk szépen végig a fogásokon, a képek pedig (amik szerintem elég fontosak egy szakácskönyv kapcsán) szintén szuperek.
Már a blogot és a Facebook-oldalt is nagyon szerettem, ezért szereztem be a könyveket. Vannak receptek, amiket átalakítok a saját ízlésem szerint, de összességében nagyon örülök, hogy megvettem a könyveket, mert ahogy írtam tényleg egyszerű és praktikus receptek vannak benne. Amelyik receptnél lehet, ott a videót is megnézem, mert bár tényleg nem bonyolult mégis szeretem látni is, mit hogyan kell. Ez a szakácskönyv ebben is elég eredeti, legalábbis én még nem találkoztam ilyesmivel ebben a témában.


Hasonló könyvek címkék alapján

Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve
Janits-Szabó Virág: Örömfőzés
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Gabula András – Halmos Monika – Korpádi Péter – Patyi Árpád: Nagy Süteménykönyv
Horváth Ilona: Szakácskönyv
Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség
Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta