Felszolgálási ​ismeretek III. 0 csillagozás

A vendéglátóipari szakmunkásképzés számára
Csizmadia László – Oláh Péter: Felszolgálási ismeretek III. Csizmadia László – Oláh Péter: Felszolgálási ismeretek III.

Ennek a könyvnek nincsen fülszövege.

>!
Dinasztia, Budapest, 2001
70 oldal · ISBN: 9636572062

Hasonló könyvek címkék alapján

Voleszák Zoltán: Vendéglátó és turizmus ismeretek I.
Voleszák Zoltán: Vendéglátó és turizmus ismeretek II.
Voleszák Zoltán: 22 pincér szóbeli tétel
Pető Gyula: Vendéglátó technológia I. Ételkészítési ismeretek
Behringer Zsuzsanna – Fazakas Gergely – Király László – Szohner Andrea – Török Lajos: Idegenforgalmi és vendéglátó ismeretek I-II.
Becze Ákosné: Vendéglátás, idegenforgalom gyakorlókönyv – német B2, középfok
Voleszák Zoltán: Vendéglátó eladói ismeretek
Voleszák Zoltán: Vendéglátó eladói ismeretek 25 tételben
Mohácsi Ferenc: Vendéglátó ismeretek II.
Hutiray Judit: Host és hostess a vendégforgalomban