A ​vendéglátás ételei és tálalásuk 0 csillagozás

Csizmadia László: A vendéglátás ételei és tálalásuk Csizmadia László: A vendéglátás ételei és tálalásuk

Ennek a könyvnek nincsen fülszövege.

>!
222 oldal · puhatáblás · ISBN: 9630146894
>!
KIT, 1994
222 oldal · ISBN: 9636370222

Hasonló könyvek címkék alapján

Voleszák Zoltán: Vendéglátó és turizmus ismeretek I.
Voleszák Zoltán: Vendéglátó és turizmus ismeretek II.
Voleszák Zoltán: 22 pincér szóbeli tétel
Behringer Zsuzsanna – Fazakas Gergely – Király László – Szohner Andrea – Török Lajos: Idegenforgalmi és vendéglátó ismeretek I-II.
Becze Ákosné: Vendéglátás, idegenforgalom gyakorlókönyv – német B2, középfok
Voleszák Zoltán: Vendéglátó eladói ismeretek
Voleszák Zoltán: Vendéglátó eladói ismeretek 25 tételben
Mohácsi Ferenc: Vendéglátó ismeretek II.
Dudásné Baricza Margit – Poós Ferencné: Vendéglátó gazdálkodás a modulrendszerű képzésben
Hutiray Judit: Host és hostess a vendégforgalomban