A vendéglátás ételei és tálalásuk 0 csillagozás
Ennek a könyvnek nincsen fülszövege.
Hasonló könyvek címkék alapján
- Voleszák Zoltán: Vendéglátó és turizmus ismeretek I. ·
Összehasonlítás - Voleszák Zoltán: Vendéglátó és turizmus ismeretek II. ·
Összehasonlítás - Voleszák Zoltán: 22 pincér szóbeli tétel ·
Összehasonlítás - Behringer Zsuzsanna – Fazakas Gergely – Király László – Szohner Andrea – Török Lajos: Idegenforgalmi és vendéglátó ismeretek I-II. ·
Összehasonlítás - Becze Ákosné: Vendéglátás, idegenforgalom gyakorlókönyv – német B2, középfok ·
Összehasonlítás - Voleszák Zoltán: Vendéglátó eladói ismeretek ·
Összehasonlítás - Voleszák Zoltán: Vendéglátó eladói ismeretek 25 tételben ·
Összehasonlítás - Mohácsi Ferenc: Vendéglátó ismeretek II. ·
Összehasonlítás - Dudásné Baricza Margit – Poós Ferencné: Vendéglátó gazdálkodás a modulrendszerű képzésben ·
Összehasonlítás - Hutiray Judit: Host és hostess a vendégforgalomban ·
Összehasonlítás