A ​must készítése, táplálkozás-élettani szerepe, receptek 0 csillagozás

Csigó Zita: A must készítése, táplálkozás-élettani szerepe, receptek

A jelenleg is zajló gasztronómiai forradalom ezt az italt is alaposan górcső alá vette, és beillesztette a mai kor ételkultúrájába. Ennek köszönhetően akár egy komplett menüsort is felépíthetünk közreműködésével az előételektől, színpompás salátáktól, levesektől kezdve a változatos főételeken át egészen a desszertekig.
Ahogy a különböző ételeket más-más borral illik párosítani, valamint a borral készült fogásoknál sem mindegy, hogy fehér- vagy vörösbor, esetleg rozé felhasználásával készülnek, úgy ez a különbségtétel fennáll a musttal főzés esetén is. Ezért aztán igazán változatos menüket varázsolhatunk az asztalra, érdemes bátran kísérletezni az ízekkel és a textúrákkal.
A könyvből megismerhetjük, hogy mi is a must, hogyan válik borrá, illetve milyen jótékony élettani hatásai vannak, utána pedig következik a sütés-főzés a legfinomabb mustos receptek alapján.

Eredeti megjelenés éve: 2014

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Házi praktikák Cser

>!
Cser, Budapest, 2015
88 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632783918

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Szepessy Vilma: Borral, sörrel, mézzel készült ételek
Őszy-Tóth Gábriel: Így főznek az év sportolói
Frank Júlia: A legfinomabb sörös-boros receptek
Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve
Beh Mariann: A kert konyhája
Janits-Szabó Virág: Örömfőzés