A jelenleg is zajló gasztronómiai forradalom ezt az italt is alaposan górcső alá vette, és beillesztette a mai kor ételkultúrájába. Ennek köszönhetően akár egy komplett menüsort is felépíthetünk közreműködésével az előételektől, színpompás salátáktól, levesektől kezdve a változatos főételeken át egészen a desszertekig.
Ahogy a különböző ételeket más-más borral illik párosítani, valamint a borral készült fogásoknál sem mindegy, hogy fehér- vagy vörösbor, esetleg rozé felhasználásával készülnek, úgy ez a különbségtétel fennáll a musttal főzés esetén is. Ezért aztán igazán változatos menüket varázsolhatunk az asztalra, érdemes bátran kísérletezni az ízekkel és a textúrákkal.
A könyvből megismerhetjük, hogy mi is a must, hogyan válik borrá, illetve milyen jótékony élettani hatásai vannak, utána pedig következik a sütés-főzés a legfinomabb mustos receptek alapján.
A must készítése, táplálkozás-élettani szerepe, receptek 0 csillagozás
Eredeti megjelenés éve: 2014
A következő kiadói sorozatban jelent meg: Házi praktikák Cser
Kedvencelte 1
Várólistára tette 1
Hasonló könyvek címkék alapján
- Szepessy Vilma: Borral, sörrel, mézzel készült ételek ·
Összehasonlítás - Őszy-Tóth Gábriel: Így főznek az év sportolói ·
Összehasonlítás - Frank Júlia: A legfinomabb sörös-boros receptek ·
Összehasonlítás - Steiner Kristóf: Kristóf konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren 100% ·
Összehasonlítás - Borbás Marcsi: Édes békeidők 99% ·
Összehasonlítás - Tóthné Libor Mária: Limara Péksége 97% ·
Összehasonlítás - Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve 96% ·
Összehasonlítás - Beh Mariann: A kert konyhája 99% ·
Összehasonlítás - Janits-Szabó Virág: Örömfőzés 98% ·
Összehasonlítás