33 ​bundás étel lépésről lépésre 1 csillagozás

Csigó László – Liptai Zoltán: 33 bundás étel lépésről lépésre

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

>!
Totem Plusz, Budapest, 2012
64 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635904754

Kiemelt értékelések

Aemitta>!
Csigó László – Liptai Zoltán: 33 bundás étel lépésről lépésre

Nagyon jó ötletek vannak benne, akár a hagyományos liszt kiváltására is. A panírok, bundák más receptekhez, húsokhoz is használhatók. Jó ötlet a kókuszreszelékbe panírozás, de a rizsbunda is érdekesnek tűnik.


Hasonló könyvek címkék alapján

Borbás Marcsi: Édes békeidők
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Horváth Ilona: Szakácskönyv
Péter Jánosné: Süteményeskönyv
Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség
Gabula András – Halmos Monika – Korpádi Péter – Patyi Árpád: Nagy Süteménykönyv
Kárai Dávid: 50 édesség, amit el kell készítened
Bereznay Tamás: Süteményeskönyv
Márk Szonja: Édesem süteményei
Varga Gábor: Gourmandia