A ​100 legjobb gabona- és zöldségétel wokban 2 csillagozás

Cserjés Panka (szerk.): A 100 legjobb gabona- és zöldségétel wokban Cserjés Panka (szerk.): A 100 legjobb gabona- és zöldségétel wokban

Az egészséges táplálkozás öröm, és az öröm forrása az ételek változatosságában rejlik. Az étel rendkívül fontos szerepet játszik életünkben, hiszen testünk az elfogyasztott élelemből épül fel. Olyan ételeket kell ennünk, amelyek segítenek testünk erőnlétét, ellenállóképességét javítani, fenntartani. Az emberiség legősibb és legtermészetesebb tápanyagai a zöldségek, gyümölcsök és gabonák. Készítsünk ezekből ennivalót családunknak, gyermekeinknek. Ezt tették nagyanyáink, dédanyáink is. Ki ne emlékezne egy ilyen vaníliás kukoricakására, vagy az otthon aszalt gyümölcsök ízére, illatára!

>!
STB Könyvek, Kistarcsa, 2009
80 oldal · puhatáblás · ISBN: 9639266388
>!
STB Könyvek, Kistarcsa, 2004
80 oldal · ISBN: 9639266388
>!
STB Könyvek, Kistarcsa, 2001
80 oldal · ISBN: 9639266388

Kiemelt értékelések


Hasonló könyvek címkék alapján

Janits-Szabó Virág: Örömfőzés
Kocsis Dóra: Zero waste konyha
Vida Kata: Idei, hazai, zöld
Yotam Ottolenghi: Vegetáriánus finomságok
Bede Anna: Vegabudapest
Bede Anna: Vegasztrománia
Lénárt Gitta: Élő édességek könyve
Kurma Dásza: Ínycsiklandó vegetáriánus ételek
Hévízi Dóra – Hévízi Ákos: Jövőd a tányérodon
Mikkonen Virpi – Tuulia Talvio: Fagyivarázs