A ​legfinomabb cigány ételek 0 csillagozás

A Kárpát-medencében élő romák ételei, főzési szokásai, kultúrája
Csemer Géza – Korpádi Péter: A legfinomabb cigány ételek
>!
Fantastico, Budapest, 2003
158 oldal · ISBN: 9638622105

Kívánságlistára tette 2


Hasonló könyvek címkék alapján

Toró Elza: A 100 legjobb cigány étel
Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Beh Mariann: A kert konyhája
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj
Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve
Ambrus Éva: Anya, kérek még!
Horváth Ilona: Horváth Ilona illusztrált szakácskönyve