Lélekcsapda 2 csillagozás

Csátvák Soma: Lélekcsapda

A ​civilizáció vége után a Terróra átkeresztelt Föld tetszhalott állapotban várja, mikor szabadul meg végre hálátlan magzatától – az emberiségtől. A pusztasággá lett egykori paradicsomot banditák és az Ítélet seregeinek maradékai, az egyszerűen csak démonoknak hívott lények tartják rettegésben.
Szívós és ragaszkodó faj az ember, sokuk még ekkor is hisz a civilizáció létjogosultságában. Képtelenek levonni a tanulságot őseik hibáiból, s a változás látszatára ügyelve hagyják, hogy menjen minden a régi, végső pusztulás felé tartó kerékvágásban. Csakhogy az új világrend ezt többé már nem tolerálja. A társadalom betegen is fortyog, a vezetők kapkodó vasmarka nyomán csak még több a vér és a rom.
Ilyen körülmények között is akadnak akik – talán maguk sem tudva miben, de még mindig bíznak. Közéjük tartozik Danre, a fiatal, sorsával megbékélt földműves is.
Ám görcsös elmúlássá degradálódott mindennapjai egyszerre véget érnek, mikor léte összefonódik az egyik démonéval: új,… (tovább)

>!
460 oldal · ISBN: 9789631221077
>!
Underground, Budapest, 2015
504 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789631215823

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

eSsZ P>!
Csátvák Soma: Lélekcsapda

josagos gatya madzag! nehez helyzet…
nem szeretnek banto lenni azt azert szogezzuk le.
szoval az van,hogy tetszett is meg nem is.
szamomra kicsit katyvasz volt es tul sok monolog.
az sem jott be igazan,hogy a sok informacio egyszerre omlott a nyakamba ami nem is volt igazan a segitsegemre mert a lenyeg nem is volt benne.
igazsag szerint olyan 400oldal utan volt nekem erdekes.. a sok -sok elbeszeles es leiras sajnos nem igazan kotott le.
azok taborat erositem akik nem szeretik a parbeszed nelkuli es a reszletekben elveszlo irasokat. nem mondom,hogy nem volt erdekes ez a vilag es a demonok..sot maga az alap tortenet elegge erdek feszito volt.. csak..csak valahol elveszett a tomeny elmondani akarasban. nem volt pattogos.. nem volt atlathato.. e- miatt nem volt elvezetes. viszont a karakter abrazolasai jok kifejezetten kedvelem a demont .. es amikor tobb szereplo beszelt egymassal feletebb porogtek a lapok. valoszinu,hogy ha van vagy lesz folytatas elolvasom..altalaban adok meg eselyt egy konyv utan..mert azert ettol van szazszorta gyengebb iras is.

4 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jeffrey Stone: Az Éj trilógiája
Kemese Fanni: A napszemű Pippa Kenn
J. Goldenlane: Napnak fénye
Douglas Rowland: Az alkony gyermekei
Bán Mór: A Vérszemű Csillag
Stephen Paul Thomas: A csend kezdete
Arielle Bourtree: Angyali kísértés
Andy R. Cain: Az átok őrzője
Imre Viktória Anna: Kísértés Rt.
Benina: A Boszorka démona