Válogatott ​bioételek 0 csillagozás

Császár Éva: Válogatott bioételek

Egyre nő a civilizációs betegségek aránya a mai lakosság körében, se ezek nagy része az iparilag termelt ételek számlájára írható éppúgy, ahogy a tartósítószerekkel teletűzdelt készételekére is. Az egyik legújabb megoldás erre a problémára a bioételek fogyasztása: ez nem különleges eljárás, csupán a mezőgazdasági szerek, kemikáliák megvonása, és az ősi, természetes művelés bevezetése. Az így megtermelt gyümölcsök, zöldségek a legegészségesebbek, s leginkább azok fogyasztása ajánlott, melyek hazánkban természetesen is megteremnek.
Ezekből az alapanyagokból igyekeztünk összeállítani receptjeink ételeit, melyek nem nélkülözik a magyar konyha vívmányait, és egészségünket is elősegítik! Jó étvágyat!

>!
Könyvmíves, Budapest, 2012
174 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789639898417

Hasonló könyvek címkék alapján

Vida Kata: Idei, hazai, zöld
Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta
Energiafalatok
Posta Renáta: Paleolit konyha hedonistáknak
Balogh-Bóna Klára: Finoman glutén nélkül
Császárné Benke Mária: Életünk és ételünk
Ráczné Vigh Zsuzsa: Gluténmentes édességek
Iklódi Dóra: 160 grammos szénhidrátdiéta
Benda Judit: Egyszerűen finom
Harvey Diamond – Marilyn Diamond: Fitness szakácskönyv