A könyv a 10028-12 Az élelmiszerek, vegyi áruk és gyógynövények forgalmazása szakmai követelménymodulban meghatározott feladatprofiloknak kíván megfelelni.
A könyv fő fejezetei:
I. Élelmiszerek általában
II. Az élelmiszerek csoportjai
III. Gyógynövények
IV. Vegyi áruk
V. Árukezelés
Az I. és II. fejezetben az élelmiszeráruk, a III. fejezetben a gyógynövény termékek, és a IV. fejezetben a vegyi áruk ismertetése történik. A termékek választéka nagyon széles. A teljes kínálatot szinte lehetetlen bemutatni, a könyv a főbb élelmiszeripari, gyógynövény termékek és vegyi árucsoportokat tartalmazza.Az V. fejezetben az áruk eladásának néhány gyakorlati, speciálisan az élelmiszerekre vonatkozó kérdésére – kihelyezés, mérés, csomagolás, dekoráció – tér csak ki a könyv. Az egyes témakörök után található Kérdések, feladatok az elméleti tudás gyakorlatban való alkalmazását igénylik. A *-gal jelölt szavak, kifejezések magyarázata a könyv végén… (tovább)
Élelmiszerek, gyógynövények és vegyi áruk forgalmazása 1 csillagozás
>!
Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző, Budapest, 2019
248 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636373405
>!
Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző, Budapest, 2014
228 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636373405
Most olvassa 1
Kívánságlistára tette 1
Hasonló könyvek címkék alapján
- Brusztné Kunvári Enikő: A kereskedelmi egység működtetése, az áruforgalom lebonyolítása ·
Összehasonlítás - Szőcs Miklós: Áruismeret lll. ·
Összehasonlítás - Szeitzné Szabó Mária: Alapvető közegészségügyi ismeretek a kereskedelemben és a vendéglátásban ·
Összehasonlítás - Juhár Zoltán: Kereskedelempolitika ·
Összehasonlítás - Kovács Zoltán – Pató Gáborné Szűcs Beáta: Beszerzés ·
Összehasonlítás - Buzás Gizella (szerk.): Szakáruismeret ·
Összehasonlítás - Galambosné Goldfinger Erzsébet: Élelmiszer alapismeretek ·
Összehasonlítás - Henry Kissinger: Diplomácia 94% ·
Összehasonlítás - Elliot Aronson: A társas lény 93% ·
Összehasonlítás - Földi András – Hamza Gábor: A római jog története és institúciói 92% ·
Összehasonlítás