Élelmiszerek, ​gyógynövények és vegyi áruk forgalmazása 1 csillagozás

Csák Emese: Élelmiszerek, gyógynövények és vegyi áruk forgalmazása

A ​könyv a 10028-12 Az élelmiszerek, vegyi áruk és gyógynövények forgalmazása szakmai követelménymodulban meghatározott feladatprofiloknak kíván megfelelni.

A könyv fő fejezetei:
I. Élelmiszerek általában
II. Az élelmiszerek csoportjai
III. Gyógynövények
IV. Vegyi áruk
V. Árukezelés
Az I. és II. fejezetben az élelmiszeráruk, a III. fejezetben a gyógynövény termékek, és a IV. fejezetben a vegyi áruk ismertetése történik. A termékek választéka nagyon széles. A teljes kínálatot szinte lehetetlen bemutatni, a könyv a főbb élelmiszeripari, gyógynövény termékek és vegyi árucsoportokat tartalmazza.Az V. fejezetben az áruk eladásának néhány gyakorlati, speciálisan az élelmiszerekre vonatkozó kérdésére – kihelyezés, mérés, csomagolás, dekoráció – tér csak ki a könyv. Az egyes témakörök után található Kérdések, feladatok az elméleti tudás gyakorlatban való alkalmazását igénylik. A *-gal jelölt szavak, kifejezések magyarázata a könyv végén… (tovább)

>!
248 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636373405
>!
228 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636373405

Most olvassa 1

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Brusztné Kunvári Enikő: A kereskedelmi egység működtetése, az áruforgalom lebonyolítása
Szőcs Miklós: Áruismeret lll.
Szeitzné Szabó Mária: Alapvető közegészségügyi ismeretek a kereskedelemben és a vendéglátásban
Juhár Zoltán: Kereskedelempolitika
Kovács Zoltán – Pató Gáborné Szűcs Beáta: Beszerzés
Buzás Gizella (szerk.): Szakáruismeret
Galambosné Goldfinger Erzsébet: Élelmiszer alapismeretek
Henry Kissinger: Diplomácia
Elliot Aronson: A társas lény
Földi András – Hamza Gábor: A római jog története és institúciói