Titkos ​virágok kertje 2 csillagozás

Cristina Caboni: Titkos virágok kertje

A ​londoni Chelsea Flower Show a világ egyik legnagyobb virágkiállítása. A rózsákkal díszített boltívek alatt és a növények között Iris Donati otthon érzi magát. Ám miközben közelebbről szemügyre vesz egy virágkompozíciót, Iris egyszer csak egy szempárral találja szembe magát, amely teljesen olyan, mint az övé; ugyanaz a gesztenyebarna haj, ugyanaz az arc. A lány, Viola, a kiköpött mása. Ő is imádja a virágokat, és az ő csokrai a legkeresettebbek egész Londonban. Iris biztosnak hitt világa egy pillanat alatt meginog. Van egy ikertestvére, akinek a létezéséről húsz éven keresztül még csak nem is tudott. Vajon miért? Most, hogy újra egymásra találtak, Iris és Viola a dolog végére akarnak járni.
A titok nyitja szülőföldjükön, a Donatik ősrégi villájában és annak hatalmas toszkán kertjében rejlik. Ahogy az egymásra talált testvérek egyre közelebb jutnak az igazsághoz, úgy kerülnek napvilágra a család évszázadokra visszanyúló rejtélyes hagyományai, és úgy kapnak egyre nagyobb… (tovább)

>!
Alexandra, Pécs, 2019
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634474456

Várólistára tette 24

Kívánságlistára tette 26


Kiemelt értékelések

>!
konyvkritika
Cristina Caboni: Titkos virágok kertje

Szerintem lehetetlen nem felfigyelni erre a könyvre, aminek színes borítója egyszerűen páratlan. Amennyire élénknek és vibrálónak tűnik első látásra ez a könyv, pont annyira sokszínű tartalmilag is.

Úgy gondolom ez a színes borító egyből elárulja a könyv romantikus és kalandos hangulatát, ami erősen jellemzi a regény történetét.

Bővebben a blogomon: https://konyvmoly.com/cristina-caboni-titkos-viragok-kertje/


Hasonló könyvek címkék alapján

Jandy Nelson: Neked adom a napot
Francesca H. Nielk: Kísérő árny
Francesca H. Nielk: Sose Engedj el!
Danielle Steel: A tékozló fiú
Penny Vincenzi: Viharos évek
Mary Jo Putney: A néma virág
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre
Lorraine Heath: Mindent egy lapra
E. Lockhart: A hazudósok
Rainbow Rowell: Fangirl