Megjelenésének várható időpontja: 2020. március 3.

Radikálisok 0 csillagozás

Négy felkavaró történet a jelenből
Cory Doctorow: Radikálisok

Cory ​Doctorow az amerikai sci-fi-közösség egyik legnevesebb tagja, legfontosabb aktivistája és technológiai látnoka. Közel húszéves írói pályája számos felejthetetlen és elgondolkodtató történetet eredményezett, és ezekért több irodalmi díjjal is kitüntették. A legújabb, Radikálisok című kötetében négy kisregényt olvashatunk tőle, melyekben mesterien játszik a sci-fi eszköztárával, és tűéles képet fest napjaink Amerikájáról.

Az Engedélyezetlen kenyér a bevándorlásról és a mérgező társadalmi-gazdasági rétegződésről szól, valamint egy fiatal nő veszélyesen törvényellenes elhatározásáról, hogy megjavítsa az elromlott kenyérpirítóját. A Mintaszerű kisebbségben egy szuperhős a saját súlycsoportján túl találja magát, amikor szembenéz a rendőrséget és az igazságszolgáltatást behálózó korrupcióval. A kötet címadó története egy elkeseredett férj, egy darknetfórum és az USA egészségügyi rendszere ellen való erőszakos felkelés krónikája. S végül, A… (tovább)

>!
Agave Könyvek, Budapest, 2020
336 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634197409 · Fordította: Farkas Veronika, Bosnyák Edit, Orosz Anna, Molnár Berta Eleonóra · Megjelenés időpontja: 2020. március 3.

Várólistára tette 18

Kívánságlistára tette 51


Hasonló könyvek címkék alapján

Itó Projekt: </Harmónia>
Blake Crouch: Hamis emlékek
Stephen King: 11.22.63
Stephen King: 11/22/63
Isaac Asimov: Én, a robot
Suzanne Collins: Az éhezők viadala
Carmen Maria Machado: A női test és más összetevők
Simon Stålenhag: Elektronikus állam
Burger István (szerk.): Galaktika 285 XL
George Orwell: 1984