Wok ​– vegetáriánus ételek 3 csillagozás

Cornelia Schinharl: Wok – vegetáriánus ételek

Elég, ha egyszer kipróbálja a mogyorós zöldség-golyókat mangóágyon, a rántottát édes-csípős zöldségekkel, a ropogós tésztát kukoricával és spenóttal, valamint a többi zöldségekkel, tofuval, rizzsel és tésztával készített ételt – bizonyára rabul ejti a fenséges ízek birodalma. Rázogatva kevergetés, pirítás, gőzölés, párolás, főzés, olajban sütés: a mindentudó wokban a világ minden tájáról származó vegetáriánus receptek gyorsan és vitaminkímélő módon elkészíthetők. Konkrét tippek és gyakorlati tanácsok a wok vásárlásához, tisztításához és persze főzéshez.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Könnyen, gyorsan, finomat Holló és Társa

>!
Holló és Társa, Kaposvár, 2002
64 oldal · keménytáblás · ISBN: 9639388637 · Fordította: Kovács Melinda

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

eeszter P>!
Cornelia Schinharl: Wok – vegetáriánus ételek

Szeretem a wok-ot, de persze ezek között a receptek között is sok olyan van, amit egyszerűbbnek találok sima serpenyőben elkészíteni… Tehát variálom :)


Hasonló könyvek címkék alapján

Janits-Szabó Virág: Örömfőzés
Yotam Ottolenghi: Vegetáriánus finomságok
Vida Kata: Idei, hazai, zöld
Lénárt Gitta: Élő édességek könyve
Bede Anna: Vegabudapest
Bede Anna: Vegasztrománia
Kurma Dásza: Ínycsiklandó vegetáriánus ételek
Rohini Dévi Dászi: Hare Krisna – Vegetáriánus szakácskönyv
Chantal Sandjon: Nyerskoszt kezdőknek
Egyedi Péter: A vegetárius főzés örömei