A ​sütés alapkönyve 1 csillagozás

Minden, amire egy kezdőnek szüksége van, hogy megtanuljon jól sütni
Cornelia Schinharl – Sebastian Dickhaut: A sütés alapkönyve

Íme a folytatás A főzés alapkönyve rajongóinak. Több mint száz új recept a márványszelettől kezdve a muffinokon át egészen a bagettekig. Sok mindent megtudhatunk a sütéshez szükséges alapanyagokról, az alaptésztákról és a díszítéshez használható kellékekről.

>!
Magyar Könyvklub, Budapest, 2003
168 oldal · ISBN: 9635479301

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Caroline Bretherton: Sütés lépésről lépésre
Kis-Varga Judit: Csak a süti – Csak a Puffin
Bereczki-Papp Emese: Porcukor és habverő
Nagy Mária (szerk.): Cupcakes – Tortácskák
Isabelle Jeuge-Maynart – Ghislaine Stora: Lányok nagy desszertes könyve – mennyei édességek
Sallay Fanni: Álom sütikivitelben
Vincze Sára: Csábító házi sütemények 6.
Justh Szilvia (szerk.): A legfinomabb muffinok
Könnyű és gyors édességek
Bártfai László: 155 kanalas sütemény