Várj ​még rám (Miénk az éjszaka 3.) 122 csillagozás

Corinne Michaels: Várj még rám

„Bűbájos, ​forró, romantikus és tele meglepetésekkel.” – Harlequin Junkie

„Szívmelengetően romantikus.” – Aestas Book

Két szabályom van az életben:
1. Semmiféle párkapcsolat, szerelem meg ilyesmi.
2. Nem bújok ágyba a belsőépítész irodám ügyfeleivel.
Amióta a legutóbbi fickóról kiderült, hogy nős, nem nehéz betartanom a szabályokat.
Legalábbis eddig nem volt nehéz.

Callum Huxley egy nevetségesen szexi angol, és a kapcsolódás köztünk, ami az első pillantással kezdődött, elűzte belőlem az örökké tartó poklot. Szerencsére azonban még az előtt észhez tértem, hogy a hotelszobájában kötöttem volna ki, meztelenül, zihálva, aztán képtelen lettem volna őt elfelejteni.

Azon gondolkozom, talán hülyeség volt azon az éjszakán csak úgy elsétálnom. Elég biztos is, mivel a pályafutásom legfontosabb találkozóján a Dovetail Enterprises ügyvezetőjével nem más vár rám, mint ő. Azt hiszem, ez a szakmai életem legkínosabb pillanata. A kettes számú… (tovább)

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
380 oldal · ISBN: 9786156013576 · Fordította: Rácz Júlia
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
282 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156013569 · Fordította: Rácz Júlia

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Callum Huxley · Heather Covey · Kristin · Mrs. Huxley (Callum Huxley anyja) · Nicole Dupree


Kedvencelte 4

Most olvassa 3

Várólistára tette 54

Kívánságlistára tette 68

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Hópárduc P>!
Corinne Michaels: Várj még rám

Ez a rész szerintem jó volt.
Tetszett a humorossága, Nicole szókimondósága. Bár nagyon makacs és önfejű nőszemély.
Callum nagyon türelmes és kitartó, szimpatikus férfi. Nem riadt meg a nehézségektől sem.
Összeillő páros. :)
Váltott szemszög továbbra is tetszik.
A történet jó, igazából nincs benne nagy durranás, könnyed és átlagos.Talán éppen ezért is jó és szórakoztató.
Olvasása haladós.

Pandaland P>!
Corinne Michaels: Várj még rám

Részben miért is szeretem ezt a sorozatot?
Mert a négy barátnő eléggé eltérő személyiség, teljesen más életúttal, de mégis mindig bebizonyítják azt, hogy ennek ellenére is igaz barátok és mindig ott vannak egymásnak. Nagyon szeretem, hogy képes volt az írónő ennyire jól megragadni a különféle egyéniséggel megáldott szereplőket és megmutatni azt, hogy a megannyi eltérés ellenére is lehet két vagy több ember igaz barát. Az meg hab a tortán, hogy az írónő stílusa még mindig könnyed és igazán szórakoztató.

De térjünk is rá erre a történetre. Bevallom, hogy nem rémlik az, hogy a korábbi kötetek közül bármelyiken is ennyire jól szórakoztam volna, mint ezen. Nem csak mosolyt csalt az arcomra egy-egy párbeszédével, vagy történésével, hanem sokszor hangosan kuncogtam vagy éppen nevettem rajta. Nicole nem csak szerethető, hanem olyan, mint egy igazi tigris. Imádtam a megnyilvánulásait, a hatalmas száját, amivel bárkit bármikor és bárhol képes volt kiosztani, akár kérte az illető, akár nem. Ő egy igazi szabályszegő ebben a társaságban, akinek hatalmas szíve van annak ellenére is, hogy sokszor kimondja azt is, amit lehet, a másik nem akar hallani. Amiért nagyon szerettem őt, hogy őszinte, még akkor is, ha mások nem biztos, hogy azok lennének egy-egy adott helyzetben. Mindig felmeri vállalni, amit gondol, de az erős páncélja alatt ő is hordoz olyan sebeket, amik még mindig kihatással vannak az életére. A családja se éppen egyszerű, nem irigyeltem azért, hogy milyen szülők árnyékában kellett felnőnie, de ő mégse esett kétségbe, hanem a saját lábára állt és a maga ura lett.
Callum pedig egy igazi angol úriember, akire nehéz lenne bármi rosszat mondani. Az ő gyerekkora se volt éppen fényes, de talán pont ennek köszönhetően képes meglátni Nicole sebezhetőségét és megérteni őt. Egyiküknek se egyszerű utat kellett bejárniuk és becsülöm mindazért, amiket tett és azért, ahogyan küzdött. Nagyon megszerettem őt és alig várom, hogy a következő könyvben kicsit még olvashassak róluk, hogy mi is történt még velük. (Mert igen, ezt is imádom ebben a „sorozatban”, hogy mindig kaphatok egy kis plusz információ morzsát a már megszeretett párosaimról.)

Hiába imádtam a szóváltásokat, azt, hogy miként is talált egymásra a két főszereplő. Mennyire profi módon kereste a kiskaput Callum is, mert sajnos volt olyan része a történetnek, amit annyira nem szerettem. Biztos voltam abban, hogy egy idő után a múlt egy bizonyos pontja valamilyen szinten ismételni fogja önmagát és sajnos igazam is lett. Ott kicsit úgy éreztem, hogy elveszítettem azt a Nicolet, akit megszerettem és kicsit túl sok lett a dráma. Félreértés ne essen, megértettem azt, hogy milyen sebeket érez, át is éreztem, de mégis úgy éreztem, hogy az a nő, akit megismertem az hamarabb állt volna a sarkára és vonta volna kérdőre Callumot, mintsem aszerint cselekedjen, ahogyan azt tette. Ezt a részét kicsit sajnáltam a történetnek, de szerencsére a végén újra belopta magát a szívembe ez a könyv is.

Ha egy könnyed, szórakoztató romantikus könyvre vágysz, akkor bátran ajánlom ezt a könyvet. Mert kicsit elvarázsol, kicsit megnevettet és picit össze is töri az ember szívét egy-egy momentumával.

Zso89 P>!
Corinne Michaels: Várj még rám

Hol is kezdjem…
Na igen a borító,szerintem nem passzol a sorozat többi részéhez,meg szerintem a könyvhöz sem.
Nem ilyennek képzeltem a párosunkat,na mindegy.

Na azt eddig is tudtam hogy nem százas egy brigád de ez itt teljes mértékben bizonyítást nyert.☺️☺️☺️

Már az előző részekben is imádtam Nicole-t,bár nem gondoltam volna hogy ennyire egy buggyant nőszemély.☺️☺️
Komolyan mondom a hasam fogtam a röhögéstől.
Szó szerint ami szívén az a száján.
Nem „szűrte” a mondanivalóját az egyszer biztos.
Tetszett hogy nem rejtette véka alá a véleményét.
Egy határozott,vezető személyiség aki mégis sebezhető.
Álatában pasiknál szokott lenni ez a „kemény külső érző szívet takar” de ez most rá is igaz.
Imádtam a karakterét bár szerintem nagyon megosztó személyiség.

CallumCallumCallum ❤❤❤
Te szexi akcentussal megáldott „férfiállat”.
Egyszerűen oda meg vissza voltam,bár nem is tudom mikor szerettelek jobban,amikor kedves,gondoskodó voltál vagy amikor belecsaptál a lecsóba…

Viszont volt egy rész amikor laposabbnak éreztem a sztorit,de aztán egy-két csavar megint feldobta a történetet.
A vége tetszett a legjobban,na és persze az extra csavar.☺️☺️☺️
Biztos újraolvasós lesz.
Nagyon várom a következő részt.

martonka77>!
Corinne Michaels: Várj még rám

Kicsit ezt a sorozatot is megkevertem, úgyhogy végülis a végkifejlet nem volt meglepetés, de az odáig tartó út itt sem volt éppen egyenes.
Nagyon bírtam eddig is Nicole-t, de most még jobban megszerettette magát. Megértettem a szabályait, hiszen már elég rendesen megégette magát.
Callum első pillanattó szimpatikus volt, igazi brit szívtipró.
Örültem, hogy egymásra találtak, végre Nicole is megkapta a neki járó szerelmet és törődést.

abbywinter I>!
Corinne Michaels: Várj még rám

Nekem ez tetszett. Imádtam Nicole-t. Annyira én voltam :) Simán el tudtam magam képzelni a helyében. Callum meg!!! Jesszusom!! Nem semmi a pasi :) Mindent, minden áron. Talán ezzel le lehet írni, milyen jellem volt. Kitartó volt, szerencsére.
Sajnáltam Danni-t és remélem, neki is lesz sztorija. Biztosan nem lesz könnyű menet. Na meg öcsire is kíváncsi lennék :)
Ajánlom a romantika kedvelőinek, akik nem riadnak vissza egy kis rózsaszíntől :)

1 hozzászólás
Silverlight>!
Corinne Michaels: Várj még rám

Nagyon vártam már ezt a könyvet. A négy barátnő közül jó volt ismét egyikük történetét megismerni, miközben a többiek sorsának alakulásába is betekintést nyerhettem. Jó kikapcsolódás volt a könyv. Igazából most nem éreztem azt a fajta izgatottságot, mint az előző könyv esetén. Őszintén szólva, nálam az a jó könyv, amit alig, vagy nem bírok letenni. Bár ez a történet közel állt hozzá, mégsem volt az igazi. Nicole személyisége tőlem távol áll. Azért a Callummal való kapcsolata sokszor megmosolyogtatott. Itt is szó van a múlt negatív hatásáról, az emberek helytelen cselekedeteiről. Nekem a történet tetőponti bonyodalom kicsit sok volt, sőt arra gondoltam, hogy na ne már, ez túl kézenfekvő. Ez is az a könyv volt, ahol előre sejteni lehet, hogyan fog alakulni a cselekmény. Ennek ellenére a stílusa tetszett, sőt a sztori is.

Talpacska>!
Corinne Michaels: Várj még rám

Nicollal voltam a legkevésbé egy hullámhosszon, nagyon nem azt képviseli, amit én :D
Callum, nos kívánok mindenkinek egy Callumot, tényleg. Most így bele gondolva, találhatott volna maga mellé egy normálisat is :D Jó jó nem gonoszkodok, amúgy aranyos páros lettek ők.
Előre látható volt mi fog történni, a bonyodalom hála az égnek könnyen elsimítható.
Nem eget és földet rengető, világomat sarkából kifordító kötet, de egy lusta délutánra tökéletes. Ilyen barátokra vágyik mindenki!

udora P>!
Corinne Michaels: Várj még rám

Na, eeeeeeez jó volt! :D

Imádtam Nic humorát! :D Callum meg aztán az álompasi kategória :D
Persze, nyilván kiszámítható, hogy mit lett a vége, de engem végig lekötött.
Imádtam, ahogy a csajok szekálták egymást, és ahogy beszéltek egymással. Mintha magamat hallottam volna a barátnőimmel :D:D

És a végén nagyon nevettem. :D Így, ezzel a csattanóval volt kerek ez a történet. :)

Laura_Bakos P>!
Corinne Michaels: Várj még rám

Callum Huxley miatt megéri elolvasni. Számomra ő lett a legszimpatikusabb férfi karakter, és már Nicole sem idegesített annyira, mint az elején. Ha választanom kellene a három könyv között, akkor én emellett tenném le a voksomat.

pufivipi>!
Corinne Michaels: Várj még rám

Ha egy szóval kéne jellemeznem ezt a könyvet, az erőltetettel írnám le. Heather rámenőssége az elején kicsit visszataszító, én férfiként biztos messzire menekülnék tőle. Utána játssza az elérhetetlen, majd ismét túl gyorsan pörögnek az események. Callum a gazdag, irányításmániás a megszokott karakterek jellemzőivel felruházva. Nem éreztem semmi pluszt,minden a szokásos mederben, mostani romantikus könyvek megszokott jeleneteivel és szereplőivel.


Népszerű idézetek

nypiro P>!

– Atyaég!–szólal meg Kristin.–Nem mondtad, hogy ennyire szexi!
– Ó… de, naná, hogy mondtam. Azt is említettem, hogy milyen nevetségesen nagy a farka. Nem értem, hogy a barátaim miért nem szeretnek erről beszélni. Miért nem beszélhetünk arról, hogy nagy a pénisze? Hiszen az jó dolog.
– Halkabban!–korhol Dániellé.
–Ava most éppen megőrül a fiúkért, és Peter hallotta, ahogy valaminek a méretéről beszél egy barátnőjével. Biztos vagyok benne, hogy egy fiúról volt szó…
– Oóó!–mondom, és összecsapom a kezeimet.–Majd megdumálok vele mindent! Méretet, kerületet, és megbizonyosodom arról, hogy tudja–e, ha esetleg megérinti…
Heather meglegyint.
–Jézus isten! Nem kell, hogy a péniszedzője legyél! Arra van szüksége, hogy megmondd neki, mekkora hülyék a fiúk.
– Úgy tűnik, én vagyok a rossz nagynéni–kötekedem.

Kapcsolódó szócikkek: Heather Covey · Kristin · Nicole Dupree
Pandaland P>!

Mert ezt teszi az ember, ha szeret valakit. Nem hazudik. Nem bánt. Gyógyít.

221. oldal

nypiro P>!

Már egy hete nem szexeltem senkivel. Egy hete! Velem ilyesmi nem szokott előfordulni. Szeretek szexelni. Nem is, egyenesen imádok! És mióta megismertem Callumot, még csak egy telefont sem tudok megereszteni az ügy érdekében. Valamit elrontott bennem. Az a hülye seggfej taccsra vágta a vaginámat, anélkül, hogy hozzáért volna.

Kapcsolódó szócikkek: Nicole Dupree
nypiro P>!

– Oké. Csak arra gondoltam, csinálhatnánk néhány közös fotót.
– Minek? Hogy aztán célbalövésre használjam?

Pandaland P>!

A szerelem olyan, mint egy tündérmese. Benned él, és suttogja neked, mi következik. De a szerelem élő dolog, olyan, amit ápolni kell, amikor rossz idők jönnek.

270. oldal

nypiro P>!

– Ugye nem kell emlékeztesselek, hogy én vagyok az egyetlen gyermeked? Ha öreg leszel, ki fog szerinted meglátogatni az idősek otthonában? Anyám felhorkan.
– Ugyan, kérlek, mindennap ki fogok szökni hozzád. És most gyerünk ebédelni! Az életemről egy pohár bor fölött is vitatkozhatunk.

Kapcsolódó szócikkek: Nicole Dupree
krisztin1>!

– Tudod, sokkal több bennünk a közös dolog, mint gondolnád.
– Tényleg? – Hátradőlök a kávésbögrével a kezemben.
Callum iszik egy kortyot és elvigyorodik.
– Gyönyörű vagy, én pedig felettébb jóképű.

126. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Callum Huxley · Nicole Dupree
nypiro P>!

Most itt állok, és remélem, hogy Nicole meg fog hallgatni. A repülőn izgatott voltam, oda akartam érni, mert tudtam, hogy minden perc számít. A volt feleségem egy hülye kurva, és szívesen a föld alatt tudnám már, de ahogy mondani szokás, csak a jók mennek el korán. Ha így haladunk, Elizabeth örökké fog élni.

Kapcsolódó szócikkek: Callum Huxley · Nicole Dupree
nypiro P>!

– Már csak néhány nyomás, Nicole!
Aha, és aztán keresek egy jeges fürdőt, mert esküszöm, hogy tüzel az egész vaginám.
– Szedjék ki!–követelem. Elegem van. Az egészből–a terhességből, a hormonokból, a puffadásból, a fájdalomból. Kilépek.

Kapcsolódó szócikkek: Nicole Dupree
BezTina>!

Anyám egy gyönyörű kislányért imádkozott, aki kiteljesíti az életüket, de engem kapott. A problémás gyereket.


A sorozat következő kötete

Miénk az éjszaka sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Hívatlan vendég
L. J. Shen: Az ördög feketét visel
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
K. M. Holmes: Miénk a pillanat
B. N. Toler: Lélekvesztők
Vi Keeland: Egomániás
Christina Lauren: Nem mézes hetek
L. J. Shen: Vicious – Ádáz
Vi Keeland: A viszony