Ne ​csak a testemre figyelj (Miénk az éjszaka 4.) 98 csillagozás

Corinne Michaels: Ne csak a testemre figyelj

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Szívmelengető ​és szexi.” – The Book Dutchesses
„Egy csodálatos románc, az örökké tartó barátságok története, kihagyhatatlan könyv.” – Devney Perry, bestsellerszerző
„Egyszerűen imádtam.” – Ana's Attic
„Letehetetlen, olykor szívdobogtatóan magával ragadó, szexi, romantikus és minden egyéb.” – Aestas Book Blog

Az életem tökéletes volt – mígnem egy szörnyű tragédia kirántotta a talajt a lábam alól. A gyerekeim apa nélkül maradtak. Én férj és támasz nélkül. De ahelyett, hogy belesüppedtem volna a gyászba, a munkámba temetkeztem a Dovetail Enterprises nevű cégnél. Amikor megkaptam az előléptetést, és az ügyvezető igazgató jobbkeze lettem, úgy éreztem, épp erre volt szükségem.
És pont az ellenkezőjét gondoltam, amikor a nyakamba varrták Milo Huxley-t mint asszisztenst. Ki nem állhatom.
Arrogáns, felelőtlen és az állásomra pályázik. Ha ez még nem volna elég, mindemellett pokolian szexi és menő brit akcentusa van, amitől végképp nem bírok… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2019

>!
Álomgyár, Budapest, 2021
296 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156067944 · Fordította: Laik Eszter
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
296 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156067944 · Fordította: Laik Eszter
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
296 oldal · ISBN: 9786156067951

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Danielle Bergen · Milo Huxley · Nicole Dupree


Kedvencelte 10

Most olvassa 1

Várólistára tette 44

Kívánságlistára tette 54

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Zso89 P>!
Corinne Michaels: Ne csak a testemre figyelj

Szerettem a sorozat többi részét,nem volt ez másképp ezzel sem.
A borítót kifejezetten meghittnek találtam és sokkal jobban passzolt a könyvhöz mint az előző résznél.
Itt harmónikusnak találtam,ott abszolúlt nem.

Nem százas egy társaság ezt eddig is tudtam.
A csajok itt is alakítottak rendesen.
Viszont mint barát teljes vállszélességgel kiálltak egymásért.
Tetszett hogy mindíg számíthattak a másikra,a való életben ritka az ilyen barátság.
Tetszett hogy az egész brigád jelen volt.

Danielle
A csajok közül őt tudnám abba a kategóriába sorolni aki kicsit bolond,kicsit gyagyás és egyben felelősségteljes.
Szimpatikusabb volt mint amire számítottam.
Tetszett ahogy a gyerekeivel törődött.
Parker egy édespofa gyerkőc.
Ava ő kicsit más tészta volt,dehát kamasz,Danielle jó anya minden nehézség ellenére helyt álllt.

MiloMiloMilo ❤❤❤
Kellemes csalódás voltál számomra.
Az előző részben abszolúlt ellenszenves voltál.
Nem sok pozitív dolgot villantott valljuk be őszintén.
Viszont a hozzáállását bizonyos dolgokhoz teljesen más megvilágításban láthattuk.
A dolgok mögé láthattunk és megértettem mit miért tett.
Sőt azt is hogy bizonyos emberekkel miért volt olyan amilyen.
Callumért rajongtam az előzőekben,itt viszont nem igazán volt a kedvencem.
spoiler
Fél csillag levonás jár néhol elég sziruposra sikeredett,de összességében imádtam.
Biztos újraolvasós lesz.❤❤❤

Hópárduc P>!
Corinne Michaels: Ne csak a testemre figyelj

Kellemes, könnyed olvasmány.
Semmi eget rengető, agymozgató történet. Csupán egy kis kikapcsolódásra alkalmas könyv.
A szereplők először nem voltak szimpatikusak, később szerethetőbbek lettek. Sodródtak az eseményekkel, bár lassítani szerettek volna.
Milo átváltozik arrogáns seggfejből, szerethető, érzelmes pasivá. :) Danielle nekem néha túlzásokba esett.
A könyv címének viszont szerintem nem sok köze van a tartalomhoz.

Silverlight>!
Corinne Michaels: Ne csak a testemre figyelj

Kicsit többet vártam ettől a könyvtől, de valószínűleg csak az volt a baj, hogy nagyon rákészültem a történetre. Főleg az előző kötet után úgy éreztem, hogy már nagyon várom a befejező részt, mely Danielle története. spoiler Szerettem őt is meg Milot is, s engem a gyerekek sem zavartak a részben, de alig szerepelnek. Egy olyan nő története ez, akinek fájdalmas elvesztésen kell túltennie magát, úgy hogy aki okozta a fájdalmát még méltó büntetését sem kapta meg. Milo elsőre sokkal macsósabbnak, nagyképűnek hat, de már elsőre kapunk egy erőteljes célzást arra, hogy miért is viselkedik úgy, ahogy. Mindenesetre élvezhető sztori az újrakezdésről.

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
296 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156067944 · Fordította: Laik Eszter
Pandaland P>!
Corinne Michaels: Ne csak a testemre figyelj

Kicsit nehéz búcsút intenem ennek a baráti társaságnak, mert nagyon megszerettem őket, de határozottan ez lett a kedvenc részem. Ez a könyv szenvedéllyel és érzelmekkel teli történet, amely megmutatja azt, hogy a legnagyobb fájdalomból is képesek lehetünk felállni és egy tragédiát követően még mindig létezhet boldogság, remény, de legfőképpen nem áll meg az élet, hanem megy tovább.
Nehéz picit szavakba önteni, hogy mit is érzek, mert ez szerintem több, mint egy romantikus könyv. Sokkal mélyebb és olyan érzéseket is boncolgat a tragédiának köszönhetően, amit sajnos könnyedén bárki érezhet, mert az élet szereti megkavarni a dolgokat. Mindegy, hogy milyen veszteségről is van szó, mert mindig lesújtó tud lenni és mindig képes összetörni az embereket, ahogyan ez remekül megmutatkozik a könyvben is. Az írónő gyönyörűen ábrázolta az ezzel kapcsolatos érzéseket, fájdalmakat, gondolatokat és tetteket, ennek köszönhetően egyáltalán nem éreztem felesleges ürügynek azt, ami történt. Megkapta a kellő hangsúlyt és gyönyörűen végigkísérte az egész történetet. A tárgyalás szintén remek ötlet volt, mert véleményem szerint ennek köszönhetően még nagyobb hangsúlyt kaptak a veszteség miatti érzések és az, hogy mennyire nehéz olykor lezárni a múltat és továbblépni. Mennyire vágyunk arra, hogy a bűnös megfizessen és valamilyen módon legalább elégtételt kapjunk, ha már változtatni nem tudunk a történéseken.
Danielle szerintem egy igazán erős nő, aki igyekezett a lehetőségekhez mérten erős maradni, támogatni a családját és közben helytállni a munka világában is sok évnyi kihagyást követően. Újra kellett szerveznie az életét, miközben a tárgyalásnak köszönhetően igazán le se tudta zárni magában a múltat és meglelni a békességet. Szerettem a botlásait, a kételyeit és vele együtt tudtam örülni, amikor a boldogság egyre inkább beszivárgott újra az életébe. Irigylésre méltó az, hogy ilyen barátai vannak. Nincsenek köztük tabuk, mindig ott vannak egymásnak, még ha az élet néha el is sodorja messzire egymástól őket. Kicsit úgy éreztem, hogy ők már nem csak barátok, hanem valójában egy család, akik között a kötödés egyre erősebb lesz minden egyes boldog, vagy akár szomorú történésnek köszönhetően. Megannyi csatát kellett megvívnia, és ha néha magába is roskadt, akkor is mindig képes volt talpon maradni és tovább menni. Öröm volt látni, hogy a nap újra képes volt átsütni a sötét felhőkön, hála Milonak.
Ami pedig Milot illeti, nos, azt hiszem jobban megszerettem, mint a testvérét, pedig azt hittem, hogy ez képtelenség. Nála azt éreztem, hogy egy nagyra nőtt gyerek, aki igazán semmi másra nem vágyott, mint elismerésre és szeretetre, amiből úgy érezte, hogy eddig kevés jutott neki, vagy csak nem vette észre a sok törődést, amit kapott. Nagyon szerettem a poénkodásait, az olykor gyerekes viselkedéseit, vagy éppen azt, hogy miként is kezdett el szép lassan megváltozni (felnőni), de mégis részben hű maradni önmagához. Tetszett, hogy eleinte ő maga se értette azt, hogy miért próbál ott lenni Danielle számára. A végén pedig nagyon sajnáltam őt, kicsit még gyűlöltem is Call-t azért, amit tett, de végre nem egy megszokott dráma keveredett ki belőle. Még ha szomorú is volt, akkor is örültem ennek a fajta fordulatnak, bonyodalomnak. (Nicole meg hatalmas kedvencem még mindig. Imádtam, hogy most is szókimondó volt és nem volt rest Callumot megbüntetni a maga módján :D )
Viszont egy dolgot sajnálok, hogy Danielle gyermekei nem kaptak nagyobb szerepet a történet során, kicsit többször is felbukkanhattak volna.
Nagyon tetszett, annak ellenére is, hogy számomra nem volt teljesen vidám történet, mégis segített kicsit kikapcsolni, a gondolataimat elterelnie és emlékeket előcsalnia. Kicsit el is gondolkodtatott, megmelengette a szívemet a történetben lakozó reménnyel és többször mosolyt is csalt az arcomra. Most erre volt szükségem, egy kis szomorúságra és boldogságra, tökéletes időben talált meg ez a történet! ♥ Sajnálom, hogy többé már nem olvashatok róluk, mert az eddigi párosokról szerettem még egy picit kapni, akkor határozottan belőlük is kérnék még! Ennek a borítója a legjobb, még ha a címe számomra kicsit fura és nem is annyira illik a történethez.

L_B_Mariann P>!
Corinne Michaels: Ne csak a testemre figyelj

Számomra még mindig a második, Noah-ék része volt a legjobb a sorozatból. De ez a rész is tetszett. Jó kis csapat vált belőlük, akiket igazán megszerettem. A csajok pedig ha összejönnek, dől a hülyeség ezerrel! Nagyon bírtam ezeket a beszélgetéseket, szócsatákat.
Danni, remek anya. Nagyon tetszett, ahogyan a gyerekeit nevelte. Az is, hogy milyen erős és kitartó, habár vannak mélypontok mindig talpra áll és folytatja, hiszen ott vannak neki a gyerekei.
Milo. egyszerűen nem vagyok kibékülve ezzel a névvel A történet haladtádtával, ő egyszerre változott egyre jobb emberré. Na nem mintha rossz ember lett volna, csak hát az, hogy szoknya bolond és nemtörődöm, nincs benne semmi elköteleződés semmi és senki felé, nem éppen jó tulajdonságok. Jött, hogy visszarabolja az állását, erre a szìvet rabolták el.
Szép lassan alakult ki kettőjük között minden, habár a vonzalom megvolt már az első perctől.
A borító kifejezetten tetszik!
Jó volt ez a sorozat.

VVivuss>!
Corinne Michaels: Ne csak a testemre figyelj

Valami hiányzott belőle. És hogy mi? A gyerekek. Mivel egy 2 gyermekes anyáról van szó, igy a gyerekeknek is nagyobb szerepet adtam volna. Főleg Parker-nek.
Nekem az is sok volt, hogy a nagy nőcsábász, aki nem akar kapcsolatot, egyik pillanatról a másikra szerelmes lett. De mikor?!

Ava nagyon belevaló kiscsaj. Előre félek, hogy az én kislányom is ilyen lesz, ha felnő :D
Danielle megküzdött boldogságáért. De szerencsére olyan barátai vannak, akik segítettek neki. Kimászott gödörből. Annyi év házasság után érthető, hogy félt szembenézni a változással. Főleg mivel ez a változás egy másik férfi.

Milo az Milo. Aki mindent megkap amit csak akar. Bár nem értem mire fel volt ez a „testvérháború”. Callum jogosan adta át a munkáját Danielle-nek.
Imádtam, ahogy Parker-hez viszonyult. :)
És itt jön az, hogy mikor is szerettek egymásba?! Mikor vette át a vonzódás szerepet valami mélyebb érzelem?! Ezt itt jobban ki lehetett volna dolgozni.

A többi barátnő történetet is szerettem, és ezt is. Szeretem az írónő írásait, de ez most egy kicsit erőltetett lett :)

agi_90 P>!
Corinne Michaels: Ne csak a testemre figyelj

Ez a kedvenc részem a sorozatból, egyet még egyelőre nem olvastam, de tervben van.
Tetszett, hogy komolyabb témát dolgoz fel, a gyászt, újrakezdést.
A szereplőket megszerettem. Milo kellemes csalódás volt, azt hittem nem fogom kedvelni, de nagyon figyelmes és gondoskodó lett, és végig Danielle mellett volt a tárgyalásokon, támogatta. Danielle is szimpatikus volt, jó anya volt, sajnáltam, amiken keresztülment.
Nagyon jól le lettek írva a bírósági részek, jól átjött minden, én magam is végig izgultam, hogy a bűnös megkapja méltó büntetését. Danielle érzései, fájdalma is nagyon átérezhető volt ezáltal.
Nem tetszett, hogy Callum Milonak adta a Londoni munkát, spoiler
A borító nekem nagyon tetszik, de a címét nem tudom hová tenni.

B_Kittina P>!
Corinne Michaels: Ne csak a testemre figyelj

Nem olvastam a sorozat többi részét, így azokhoz nem tudom viszinyítani. off Viszont magában is élvezhető kis történtet, hétvégi kikapcsolódásnak tökéletes volt.

abbywinter I>!
Corinne Michaels: Ne csak a testemre figyelj

Istenem, micsoda pasi!! Miből lesz a cserebogár :)
Nagyon tetsztett, hogy mindketten határozottak voltak, tudták mit akarnak.
Azért a vívódásokat is megértettem, mert mindennek oka volt.
Jó volt a barátnőkről olvasni még, Nicole még mindig hatalmas :)
Ajánlom a romantika kedvelőinek, ne hagyjátok ki.

t_briga P>!
Corinne Michaels: Ne csak a testemre figyelj

Nem is tudom, nekem valami itt még hiányzott. Az alaptörténet nem volt rossz. A szereplők szerethetőek voltak. Sor került a csapatból a negyedik barátnőre Danielle-re is. A sorozat elején nem gondoltam volna, hogy neki is lesz sztorija, hiszen a harmadik rész végéig gyakorlatilag nyugodt házasságban élt. spoiler
Több könyv értékelésénél olvastam, hogy lehetett volna rövidebb formában is kiadni, mert sok volt a felesleges sallang. No itt pont ennek az ellenkezőjét érzem. Nekem ott a történet közepén még elkelt volna pár oldal. Nem éreztem azt az áttörést Milonál, ami a végére ilyen mindent elsöprő szerelmet eredményezett.

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
296 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156067944 · Fordította: Laik Eszter

Népszerű idézetek

Pati28 P>!

Töltök egy pohár bort, felhajtom, újra töltök. Amilyen napom volt, legjobb lenne, ha egyenesen az üvegből innék szívószállal, de egyelőre civilizált maradok.

47. oldal

L_B_Mariann P>!

Amit a testvérekről mondanak, igaz – én szekálhatom, de más nem.

45. oldal

1 hozzászólás
Zso89 P>!

Ahogy most Milóra nézek, egy dolgot biztosan tudok: nekünk találkoznunk kellett. Mindegy, milyen körülmények között, a végeredmény ugyanez lett volna. Milóba mindenképpen beleszerettem volna.

Pandaland P>!

A hazugságoknak az a természetük, hogy saját életre kelnek. Először csak egyszerűek és kicsik, aztán mire feleszmélsz, már hatalmasak, és nem tudod uralni őket.

187. oldal

Detty77 >!

“Amikor igazán szeretsz valakit, az ő boldogsága fontos a számodra. Azt teszed, ami neki jó, még akkor is, ha fájdalmat okoz, de meghozod ezt az áldozatot.”

L_B_Mariann P>!

İsten a tudója, hogy a fiúk milyen ostobák, ha nőkről van szó.

33. oldal

nypiro P>!

– Fázol? – kérdezi.
– Egy kicsit. Ami persze nevetséges. Tampában soha nincs hideg. A hőmérséklet a pokol tüze és a kemence forrósága között ingadozik.

Kapcsolódó szócikkek: Danielle Bergen · Milo Huxley
nypiro P>!

Néha csak egy alapos sírásra van szükség, hogy az ember összeszedje magát, és továbblépjen.

Kapcsolódó szócikkek: Danielle Bergen
nypiro P>!

Néhány hónapja eldöntöttem, hogy nem fogom mindenkinek azt mondani, amit hallani akar, amikor ezt kérdezi. Csúf az igazság, de ez van. Senki nincs a legjobb lelkiállapotban, miután úgy veszíti el a férjét, mint én. Igen, az ember kialakít egy „új normát”, de az űrt soha nem lehet betölteni. Ez a valóság, és magasról teszek rá, ha ettől gyengének látszom. Egyelőre ragasztószalaggal és rágógumival tartom össze a családomat.

Kapcsolódó szócikkek: Danielle Bergen

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: November 9.
Sarah MacLean: Hozományvadászok kíméljenek!
Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó
Sarah J. Maas: Föld és vér háza
Lisa Kleypas: Érzéketlen aranyifjú
Cassandra Clare: Éjsötét Királynő
L. J. Shen: Vicious – Ádáz
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
Aly Martinez: A legsötétebb hajnal
B. N. Toler: Lélekvesztők