Miénk ​az éjszaka (Miénk az éjszaka 1.) 197 csillagozás

Corinne Michaels: Miénk az éjszaka

„Ezt ​a könyvet el kell olvasnod.” – Jasinda Wilder NYT bestsellerszerző

„Édes és szexi.” – Mia Sheridan, New York Times bestsellerszerző

„Ez nemcsak egy könyv volt, ez sokkal több volt, mint amit ez a néhány betű kifejez.” – Book Lit Love

„Ez a könyv szívből jövő és letehetetlen. Kihozta belőlem a rajongót, és élveztem minden egyes szót.” – Inked in Chapters

Nem vagyok egy egyéjszakás típusú csaj. Különösen nem vagyok az a nő, aki néhány piát legurítva egy koncerten a gyerekkori bálványa, Eli Walsh ágyában köt ki.
Most mégis pontosan ez történt.
Mit csinál egy lány egy részegen elkövetett ballépés után? Menekül.
Magamhoz ragadtam a holmimat, és amilyen gyorsan csak tudtam, elhúztam a csíkot ettől az energikus, ellenállhatatlan és életem legjobb menetét nyújtó szupersztártól. A tündöklő zöld szemének, a kőkemény testének, a pimasz mosolyának nincs helye a világomban. Az én életem így is elég bonyolult.
Valaki ezt elfelejtette… (tovább)

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155929748 · Fordította: Laik Eszter
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
450 oldal · ISBN: 9786155929755 · Fordította: Laik Eszter

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Ellington 'Eli' Walsh · Heather Covey · Timothy a beteg kisfiú


Kedvencelte 11

Most olvassa 6

Várólistára tette 130

Kívánságlistára tette 136

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Regina_Elek>!
Corinne Michaels: Miénk az éjszaka

Valóra vált álom.

Vannak azok a bizonyos személyek, akiket a szobánkban bezárkózva a róla készült posztert ölelgetve tervezgettük a jövőnket és reméltük, hogy egyszer találkozhatunk vele szemtől szemben. Heather számára ez megtörtént, hisz azon a bizonyos koncerten szerelem volt első látásra.

Tekintettel arra, hogy ez egy romantikus történet és a két szereplő egymásra találása a fő szál, annak ellenére mégis minden egyes pillanatban arra várunk, hogy mikor zúdul a szereplőkre a nagy tragédia, mert minden egyes fejezet borúlátó.

A történet egyszerű, sokszorosan önismétlő és közhelyből sincs hiány. Heather a tipikus „nem olyan vagyok, mint a többi lány” míg Eli a tökéletes férfi példány, akit az sem zavar, ha többszörösen elutasítják. Ahhoz képest, hogy a négy lány barátsága kulcsfontosságú a sorozat tekintetében, a többi lányról mégis alig tudtunk meg valamit, azon kívül, hogy egy bizonyos szerepkörbe lettek beskatulyázva.

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155929748 · Fordította: Laik Eszter
Niitaa P>!
Corinne Michaels: Miénk az éjszaka

A teljes értékelés elérhető a blogomon:
https://www.niitaabellvilaga.hu/2019/08/corinne-michael…

"Nem mondom, hogy nem létezik hasonló tematikájú könyv. Több ezer van a piacon, szinte keresni sem kell, az ember akkor is megtalálja. Azt sem jelenteném ki, hogy minden ízében tökéletes regény. Nem. Néhol már soknak hatott Heather kétkedése, túlságosan, ok nélkül volt bizalmatlan és emellett Eli is sokszor volt hasonlatosabb egy érzelmektől túlfűtött kamaszhoz, semmint egy negyvenes, sokat megélt férfihoz. A kapcsolatuk is néhol meseszerű volt, szinte túlságosan egyértelműen haladt előre. De mégis volt benne valami kis plusz, ami miatt a szívem hevesebben kezdett verni, az arcomon pedig egy nagy mosoly alakult ki és csak olvastam és olvastam, haladtam előre a történetben. Volt olyan rész, ahol boldogsággal teltem meg, másszor pedig a sírással küszködtem pár pillanat erejéig. Az egész könyvet, teljesen átéltem. Mert néha kellenek ezek a könnyedebb történetek is, amiknek nem a világmegváltás a céljuk, hanem a százszázalékos kikapcsolódás. Számomra pedig ezt Corinne Michaels hozta el.
Édes történet, ami azonnal belopta magát a szívembe. A Miénk az éjszaka pontosan az a könyv, amire szükségem volt. Ezek után semmi kétségem afelől, hogy a szerző további köteteit is sorra fogom keríteni."

Deziréé>!
Corinne Michaels: Miénk az éjszaka

Bajban vagyok ezzel a könyvvel, mert tetszett is és nem is.
Maga az alapötlet tetszett, pont olyan, amire épp szükségem volt, de ez a rengeteg szenvedés már néha kiakasztott. Néhol jókat mosolyogtam és szorítottam ezerrel, hogy végre legyen már meg amire régóta várok. Összességében örülök, hogy elolvastam a könyvet, de lehetett volna jobb is kicsit.
A szereplők szimpatikusak voltak, így van esélye a sorozat többi részének.

turanett P>!
Corinne Michaels: Miénk az éjszaka

Nekem ez most nagyon bejött. Nem igazán tudtam, hogy mire is számíthatok. Még nem olvastam az írónőtől. Eli fantasztikus pasi. (Bár mindenkinek jutna egy ilyen :D) Heather hihetetlenül erős nő. Nem egyszerű az élete, ott az exe és persze a húga, aki nagyon beteg. Az élete, csak a munka és húga körül forog. Nem igazán éli az életét. Aztán csak elrángatják egy koncertre és ott minden megváltozik. Miután összeismerkednek Elivel, mindkettőjüknek megváltozik az élete. Fantasztikus történet, igaz néhol szomorú, de mellette csodás is.

Hópárduc P>!
Corinne Michaels: Miénk az éjszaka

Végeredményében nem volt rossz a könyv.
Kedves történet, kedves szereplőkkel, igaz néhol szomorú is. Érthető és szerethető.
Végre nem csak tinikről szólt a könyv, hanem egy kicsit a korosabbakról is. :)
Igazából kiszámítható volt, de ennek ellenére kellemes kikapcsolódást nyújtott. Haladós olvasással.
Eli nagyon szimpatikus volt benne. Heather túlzott vonakodása, néha nem tetszett.
Nálam valószínűleg egyszer olvasós lesz, de aranyos történet volt.

Faythe P>!
Corinne Michaels: Miénk az éjszaka

Nagyon szerettem Eli és Heather párosát. Látszott, érződött rajtuk, hogy a sors is egymásnak teremtette őket.
Heather gyerekkorától fogva odavolt Eli Walsh híres énekesért, arról álmodozott, hogy egyszer a felesége lesz. spoiler.
Eli Walsh pedig minden képzeletünket felülmúlta. Nem egy bunkó, önző, önimádó seggfej, hanem egy törődő, imádnivaló, szerethető férfi. Heather tőle jobbat nem is találhatott volna Matt után.
Külön plusz pont, hogy VÉGRE VALAHÁRA nem volt teli szex jelenettel a könyv, nem kellett kanos fiatalokat elviselnem. Összvissz 2 szexjelenet leírás volt, a többi a fantáziánkra lett bízva, nem lett kidolgozva. És azért is külön dicséret, hogy Corinne Michaels úgy tudta előadni ezt a szép történetet, hogy mi is tényleg beleszeressünk a főszereplőkbe, a szerelmükbe. Sokadszorra is, de köszönöm! ♥ Fogok még Corinnetól olvasni, az biztos. :)

Talpacska>!
Corinne Michaels: Miénk az éjszaka

Heather egy hihetetlenül erős nő, akinek nem sok jó jutott az életben, csupa felelősség, és aggodalom – és aztán egy este, amikor végre a barátnői el tudják rángatni szórakozni – beüt az életébe minden tini álma, a rajongásig imádott zenekarának frontembere kiszúrja őt a tömegben, és szeretné elmélyíteni vele a friss kapcsolatot… :D No igen, tudom mire gondoltak, de tényleg nagyon cukin van megírva! :D
Persze utána felülünk az érzelmi hullámvasútra, jöhet a bűntudat, a kötelességektől kifakult mindennapok, a reménybe való görcsös kapaszkodás, az idővel való versenyfutás, közben a szerett férfival való küzedelem, a veszteség, majd mintha mindez nem lenne elég, a sors fintora, hogy minden kezdődik előről? Szerencse a szerencsétlenségben, hogy hihetetlenül klassz barátokkal áldotta meg az ég, és amilyen mély a fájdalma olyan magasan szárnyalhat boldogságában…

Annie1416>!
Corinne Michaels: Miénk az éjszaka

Ha a drámákat leszámítjuk, igencsak szirupos könyvet olvasunk. Ki ne álmodozott volna róla tényleg, hogy a kedvenc fiú csapatának kedvelt tagjával összejöjjön? Nekem is volt ilyen…
Aranyosak voltak a főszereplők, Heather-t nagyon sajnáltam,sokmindenen keresztül ment már az életben, és akkor még spoiler Bevallom, megkönnyeztem. De a story vége szerencsére pozitív kimenetelű.
Ja! És plusz pont a 30+-os és 40+-os karakterekért! :)

Réka0128 P>!
Corinne Michaels: Miénk az éjszaka

Nem volt rossz, de kiemelkedően jó sem…

Igazából tetszett a könyv, de valahogy elveszik a sok romantikus-erotikus történet közt, amit már olvastam. Szerintem egy kicsit rövid is volt, jobban ki lehetett volna még bontani Eli és Heather kapcsolatának alakulását.
A szereplők mind szimpatikusak voltak. Heathert és a barátnőit is nagyon bírtam, Eli meg egy igazi álompasi. :)
Kedvenc nem lett, de ettől függetlenül egyszer majd biztosan sorra kerítem a folytatásokat is.

2 hozzászólás
Paulina_Sándorné P>!
Corinne Michaels: Miénk az éjszaka

Kedves, aranyos történet volt, kikapcsolódáshoz tökéletes. Heather szimpatikus volt, egy normális nő. Eli-től még én is olvadtam. Nem semmi pasas. Tetszett, ahogy nyomult, ahogy megkörnyékezte Heather-t. Stephanie :-(. Imádtam a leveleit. spoiler Tetszett, ahogy Eli és Heather alakította az életüket. Elhiszem, hogy nehéz bizonyos dolgokat elmondani a másik személynek, de Eli mondhatta volna hamarabb is. Tetszett, ahogy Nicole egy párszor helyre tette Heather-t. Pont jókor és jókat mondott neki. Imádtam a végét.


Népszerű idézetek

krisztin1>!

A tökéletesség egy illúzió, amit azért teremtünk, hogy megnyerjük a lelkünket a bizalomnak.

nypiro P>!

– Amikor felkerülök a mennyországba, beszámolok Istennek a mai napról. Megmondom neki, hogy életem legjobb napja volt, amikor veled találkoztam.

pufivipi>!

De a gödörből nem lehet előrelökdösni senkit. Csak abban
lehet reménykedni, hogy az illető magától feljebb mászik,
hogy segíteni lehessen neki

nypiro P>!

– Bárcsak megölelhetnélek, és elmondhatnám, milyen fontos vagy nekem. Mert te voltál a legjobb ezen a világon. – Megtörlöm az arcomat, és visszafojtom a lélegzetemet. – A világ jobb hely volt, amíg te is itt voltál. Miattad én is jobb ember voltam.

Kapcsolódó szócikkek: Heather Covey · Stephanie Covey
lizzyke21>!

Az élet nem csupa napfény és ragyogás. Vannak borús napok és tornádók, amelyek mindent elsöpörnek, amit szeretek.

133. oldal

Pandaland P>!

Nem a pénz határozza meg, hogy kik vagyunk, az számít, ami bennünk lakik.

Faythe P>!

ÉN: Gondolsz rám?
HEATHER: Te jó ég! Szexisten névvel mentetted el a telefonszámodat?!

156. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ellington 'Eli' Walsh · Heather Covey
Pandaland P>!

Ez itt tényleg Eli? Vacsorázni hív, miután otthagytam? Vagy megőrült, vagy még mindig álmodom.

Anna_Tóth_5>!

Nem baj, ha az ember kockáztat és sérül. Nem baj, ha megbán valamit vagy ha győzelmet arat, de az baj, ha csak úgy… elvan.


A sorozat következő kötete

Miénk az éjszaka sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán
Cora Carmack: Szakítópróba
Lisa De Jong: When It Rains – Amikor esik…
Helen Hoang: A szerelem egyenlete
Kim Karr: Kötődés
Katie Ashley: A szív zenéje
Marni Bates: Itt a vége, lúzer véle!