Miénk ​az éjszaka (Miénk az éjszaka 1.) 153 csillagozás

Corinne Michaels: Miénk az éjszaka

„Ezt ​a könyvet el kell olvasnod.” – Jasinda Wilder NYT bestsellerszerző

„Édes és szexi.” – Mia Sheridan, New York Times bestsellerszerző

„Ez nemcsak egy könyv volt, ez sokkal több volt, mint amit ez a néhány betű kifejez.” – Book Lit Love

„Ez a könyv szívből jövő és letehetetlen. Kihozta belőlem a rajongót, és élveztem minden egyes szót.” – Inked in Chapters

Nem vagyok egy egyéjszakás típusú csaj. Különösen nem vagyok az a nő, aki néhány piát legurítva egy koncerten a gyerekkori bálványa, Eli Walsh ágyában köt ki.
Most mégis pontosan ez történt.
Mit csinál egy lány egy részegen elkövetett ballépés után? Menekül.
Magamhoz ragadtam a holmimat, és amilyen gyorsan csak tudtam, elhúztam a csíkot ettől az energikus, ellenállhatatlan és életem legjobb menetét nyújtó szupersztártól. A tündöklő zöld szemének, a kőkemény testének, a pimasz mosolyának nincs helye a világomban. Az én életem így is elég bonyolult.
Valaki ezt elfelejtette… (tovább)

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155929748 · Fordította: Laik Eszter
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
450 oldal · ISBN: 9786155929755 · Fordította: Laik Eszter

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Ellington 'Eli' Walsh · Heather Covey · Timothy a beteg kisfiú


Kedvencelte 12

Most olvassa 5

Várólistára tette 117

Kívánságlistára tette 139

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Niitaa P>!
Corinne Michaels: Miénk az éjszaka

A teljes értékelés elérhető a blogomon:
https://www.niitaabellvilaga.hu/2019/08/corinne-michael…

"Nem mondom, hogy nem létezik hasonló tematikájú könyv. Több ezer van a piacon, szinte keresni sem kell, az ember akkor is megtalálja. Azt sem jelenteném ki, hogy minden ízében tökéletes regény. Nem. Néhol már soknak hatott Heather kétkedése, túlságosan, ok nélkül volt bizalmatlan és emellett Eli is sokszor volt hasonlatosabb egy érzelmektől túlfűtött kamaszhoz, semmint egy negyvenes, sokat megélt férfihoz. A kapcsolatuk is néhol meseszerű volt, szinte túlságosan egyértelműen haladt előre. De mégis volt benne valami kis plusz, ami miatt a szívem hevesebben kezdett verni, az arcomon pedig egy nagy mosoly alakult ki és csak olvastam és olvastam, haladtam előre a történetben. Volt olyan rész, ahol boldogsággal teltem meg, másszor pedig a sírással küszködtem pár pillanat erejéig. Az egész könyvet, teljesen átéltem. Mert néha kellenek ezek a könnyedebb történetek is, amiknek nem a világmegváltás a céljuk, hanem a százszázalékos kikapcsolódás. Számomra pedig ezt Corinne Michaels hozta el.
Édes történet, ami azonnal belopta magát a szívembe. A Miénk az éjszaka pontosan az a könyv, amire szükségem volt. Ezek után semmi kétségem afelől, hogy a szerző további köteteit is sorra fogom keríteni."

DarknessAngel>!
Corinne Michaels: Miénk az éjszaka

Igazából fogalmam sincs, hány csillagot adjak a könyvnek, mivelhogy engem ez most mérhetetlenül untatott. A második résztől se dobtam hátast, de gondoltam, hátha ez jobb lesz. Hát nem lett. Rájöttem, hogy nem a fordítással van a gond, hanem az írónővel. Annyira amatőrösnek tűnik az egész írásmód és a párbeszédek. Nagyon béna.
Sajnos a főszereplők se segítettek, hogy én ezt élvezni tudjam, mivel Eli egy kis érdektelen senki, aki mindig azt mondja, amit Heather hallani akar, később pedig már ha valamit nem akar, akkor ráerőlteti. És ha már Heather… Ennek a nőnek határozottan szorongási problémái vannak, én pedig utálok olyan felnőttekről olvasni, akik képtelenek összeszedni magukat. Nem azt mondom, hogy legyen tökéletes, de nem igaz, hogy egyfolytában csak pánikolt és túldramatizált mindent. Elza Divat fejcsapkodást neki! :D https://giphy.com/gifs/love-movie-film-FBgN017wtq1YQ
Ez a szomorú rész is nekem erőltetettnek hatott, olyan volt-nincs helyzet. A barátnőkről már inkább nem is szólok, mivel azok már egy következő szint xP
Szóval most magamnak jár a csillag, egy-két cuki jelenetnek, a borítónak és végül annak, hogy szerencsére nem egy falhoz csapkodós könyv volt. Ezennel el is búcsúzok az írónőtől, köszönöm, több könyvét már nem kérem.

Deziréé>!
Corinne Michaels: Miénk az éjszaka

Bajban vagyok ezzel a könyvvel, mert tetszett is és nem is.
Maga az alapötlet tetszett, pont olyan, amire épp szükségem volt, de ez a rengeteg szenvedés már néha kiakasztott. Néhol jókat mosolyogtam és szorítottam ezerrel, hogy végre legyen már meg amire régóta várok. Összességében örülök, hogy elolvastam a könyvet, de lehetett volna jobb is kicsit.
A szereplők szimpatikusak voltak, így van esélye a sorozat többi részének.

turanett P>!
Corinne Michaels: Miénk az éjszaka

Nekem ez most nagyon bejött. Nem igazán tudtam, hogy mire is számíthatok. Még nem olvastam az írónőtől. Eli fantasztikus pasi. (Bár mindenkinek jutna egy ilyen :D) Heather hihetetlenül erős nő. Nem egyszerű az élete, ott az exe és persze a húga, aki nagyon beteg. Az élete, csak a munka és húga körül forog. Nem igazán éli az életét. Aztán csak elrángatják egy koncertre és ott minden megváltozik. Miután összeismerkednek Elivel, mindkettőjüknek megváltozik az élete. Fantasztikus történet, igaz néhol szomorú, de mellette csodás is.

Hópárduc P>!
Corinne Michaels: Miénk az éjszaka

Végeredményében nem volt rossz a könyv.
Kedves történet, kedves szereplőkkel, igaz néhol szomorú is. Érthető és szerethető.
Végre nem csak tinikről szólt a könyv, hanem egy kicsit a korosabbakról is. :)
Igazából kiszámítható volt, de ennek ellenére kellemes kikapcsolódást nyújtott. Haladós olvasással.
Eli nagyon szimpatikus volt benne. Heather túlzott vonakodása, néha nem tetszett.
Nálam valószínűleg egyszer olvasós lesz, de aranyos történet volt.

Faythe P>!
Corinne Michaels: Miénk az éjszaka

Nagyon szerettem Eli és Heather párosát. Látszott, érződött rajtuk, hogy a sors is egymásnak teremtette őket.
Heather gyerekkorától fogva odavolt Eli Walsh híres énekesért, arról álmodozott, hogy egyszer a felesége lesz. spoiler.
Eli Walsh pedig minden képzeletünket felülmúlta. Nem egy bunkó, önző, önimádó seggfej, hanem egy törődő, imádnivaló, szerethető férfi. Heather tőle jobbat nem is találhatott volna Matt után.
Külön plusz pont, hogy VÉGRE VALAHÁRA nem volt teli szex jelenettel a könyv, nem kellett kanos fiatalokat elviselnem. Összvissz 2 szexjelenet leírás volt, a többi a fantáziánkra lett bízva, nem lett kidolgozva. És azért is külön dicséret, hogy Corinne Michaels úgy tudta előadni ezt a szép történetet, hogy mi is tényleg beleszeressünk a főszereplőkbe, a szerelmükbe. Sokadszorra is, de köszönöm! ♥ Fogok még Corinnetól olvasni, az biztos. :)

Talpacska>!
Corinne Michaels: Miénk az éjszaka

Heather egy hihetetlenül erős nő, akinek nem sok jó jutott az életben, csupa felelősség, és aggodalom – és aztán egy este, amikor végre a barátnői el tudják rángatni szórakozni – beüt az életébe minden tini álma, a rajongásig imádott zenekarának frontembere kiszúrja őt a tömegben, és szeretné elmélyíteni vele a friss kapcsolatot… :D No igen, tudom mire gondoltak, de tényleg nagyon cukin van megírva! :D
Persze utána felülünk az érzelmi hullámvasútra, jöhet a bűntudat, a kötelességektől kifakult mindennapok, a reménybe való görcsös kapaszkodás, az idővel való versenyfutás, közben a szerett férfival való küzedelem, a veszteség, majd mintha mindez nem lenne elég, a sors fintora, hogy minden kezdődik előről? Szerencse a szerencsétlenségben, hogy hihetetlenül klassz barátokkal áldotta meg az ég, és amilyen mély a fájdalma olyan magasan szárnyalhat boldogságában…

Annie1416>!
Corinne Michaels: Miénk az éjszaka

Ha a drámákat leszámítjuk, igencsak szirupos könyvet olvasunk. Ki ne álmodozott volna róla tényleg, hogy a kedvenc fiú csapatának kedvelt tagjával összejöjjön? Nekem is volt ilyen…
Aranyosak voltak a főszereplők, Heather-t nagyon sajnáltam,sokmindenen keresztül ment már az életben, és akkor még spoiler Bevallom, megkönnyeztem. De a story vége szerencsére pozitív kimenetelű.
Ja! És plusz pont a 30+-os és 40+-os karakterekért! :)

Réka0128 P>!
Corinne Michaels: Miénk az éjszaka

Nem volt rossz, de kiemelkedően jó sem…

Igazából tetszett a könyv, de valahogy elveszik a sok romantikus-erotikus történet közt, amit már olvastam. Szerintem egy kicsit rövid is volt, jobban ki lehetett volna még bontani Eli és Heather kapcsolatának alakulását.
A szereplők mind szimpatikusak voltak. Heathert és a barátnőit is nagyon bírtam, Eli meg egy igazi álompasi. :)
Kedvenc nem lett, de ettől függetlenül egyszer majd biztosan sorra kerítem a folytatásokat is.

2 hozzászólás
Pandaland P>!
Corinne Michaels: Miénk az éjszaka

Szerelem, barátság, család, bizalom és veszteség mind helyet kap a könyvben, ennek köszönhetően pedig egyszerre szórakoztató, de ugyanakkor kicsit szomorú történet is. Számomra legalábbis az volt. Nem mindig éreztem azt, hogy ez egy könnyed olvasmány lenne annak köszönhetően, hogy bizonyos történéseket és érzéseket túlzottan meg tudtam érteni, át tudtam érezni. Néha sikerült könnyeket csalnia a szemembe, emlékeket felidéznie. Számomra külön élmény volt, hogy 30+ voltak a szereplők, mert hiába éltek már meg sok mindent még is úgy éreztem, hogy részben most élték meg a legnagyobb viharokat és jó volt látni, hogy még ők is megtalálhatják a boldogságot. :)
Nekem tetszett, hogy Eli nem adta fel és „futott” Heather után. Egyre jobban megszerettem, ahogyan egyre inkább megmutatta azt, hogy milyen is valójában. Mennyire más az, amit a világ lát és az, amilyen valójában. Tudta mit akar, de még se teljesen, hanem neki is idő kellett, hogy rájöjjön igazán a dolgokra. Imádtam, ahogyan vigyázott és ott volt Heather számára.
Véleményem szerint Heather bizonyos téren nagyon erős személy, aki ha összetör is, akkor is igyekszik egyben tartani az életét és önmagát is. Ott lenni azok számára akik fontosak neki. Még ha nem is volt soha igazán egyedül azokban a nehézségekben, amikkel életében szembe kellett néznie, akkor is sikerült talpon maradni és ezért becsülendő. Jó volt látni, hogy miként „tanulta” meg újra élvezni az életet. Megannyi fájdalmat élt át és szerintem remekül átadta az írónő azt, hogy hiába tudjuk mi fog történni a veszteség akkor is képes megsemmisíteni minket, de akkor se adhatjuk fel, mert az élet megy tovább. A bizalmatlansága meg érthető volt, mert egyszer már oda adta valakinek a szívét, aki cserben hagyta őt akkor, amikor leginkább szüksége lett volna egy támaszra. Leveleket is imádtam, kíváncsi leszek a harmadik mikor kerül elő.
Heather barátait egészen megkedveltem, de nekem még is maradt hiányérzetem. Nagyon kíváncsi vagyok rájuk és sajnálom azt, hogy ebben a részben nem volt nagyobb szerepük a történet alakulásában.
Összességében nagyon szerettem és kíváncsi vagyok a többi részre is. Az írónő stílusát pedig továbbra is nagyon szeretem. :)


Népszerű idézetek

krisztin1 >!

A tökéletesség egy illúzió, amit azért teremtünk, hogy megnyerjük a lelkünket a bizalomnak.

nypiro P>!

– Amikor felkerülök a mennyországba, beszámolok Istennek a mai napról. Megmondom neki, hogy életem legjobb napja volt, amikor veled találkoztam.

nypiro P>!

– Bárcsak megölelhetnélek, és elmondhatnám, milyen fontos vagy nekem. Mert te voltál a legjobb ezen a világon. – Megtörlöm az arcomat, és visszafojtom a lélegzetemet. – A világ jobb hely volt, amíg te is itt voltál. Miattad én is jobb ember voltam.

Kapcsolódó szócikkek: Heather Covey · Stephanie Covey
pufivipi>!

De a gödörből nem lehet előrelökdösni senkit. Csak abban
lehet reménykedni, hogy az illető magától feljebb mászik,
hogy segíteni lehessen neki

lizzyke21>!

Az élet nem csupa napfény és ragyogás. Vannak borús napok és tornádók, amelyek mindent elsöpörnek, amit szeretek.

133. oldal

Pandaland P>!

Nem a pénz határozza meg, hogy kik vagyunk, az számít, ami bennünk lakik.

Pandaland P>!

Ez itt tényleg Eli? Vacsorázni hív, miután otthagytam? Vagy megőrült, vagy még mindig álmodom.

Faythe P>!

ÉN: Gondolsz rám?
HEATHER: Te jó ég! Szexisten névvel mentetted el a telefonszámodat?!

156. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ellington 'Eli' Walsh · Heather Covey
Kicsicsillag123 P>!

Az anyám mindig azt mondta nekünk, hogy olyan dolgokkal foglalkozzunk, amiken tudunk változtatni, minden mást engedjünk el. Azt mondta, soha nem szabad az időt pocsékolni. Igaza van.


A sorozat következő kötete

Miénk az éjszaka sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán
Cora Carmack: Szakítópróba
Lisa De Jong: When It Rains – Amikor esik…
Helen Hoang: A szerelem egyenlete
Kim Karr: Kötődés
Katie Ashley: A szív zenéje
Marni Bates: Itt a vége, lúzer véle!