Még ​egyszer, kérlek 74 csillagozás

Corinne Michaels: Még egyszer, kérlek

„Imádtam ​ezt a könyvet.” – Aestas Book
Idővel igazán jó lettem abban, hogy mikor szálljak ki a játékból.
Először is: a férjem. Életem legjobb döntése volt, hogy elváltam tőle. De egyedülálló anyaként, miközben épp munkát keresek, nem könnyű kifújnom magam. Így amikor egy hírességekkel foglalkozó oldal blogger pozíciója az ölembe hullik, úgy érzem, megütöttem a főnyereményt.
Legalábbis az első megbízásig, amikor először találkoztam Noah Frazierrel, aki… gyakorlatilag meztelen volt és nedvesség csöpögött róla.
A szívem majd kiugrott a helyéről, és képtelen voltam egy épkézláb mondatot kinyögni. A szépen kidolgozott hasizma, az ellenállhatatlan vigyora és a kristálykék szeme túl tökéletes volt ahhoz, hogy igaz legyen. Úgyhogy mit tettem? Jól berúgtam és megaláztam magam, naná.
Én kész vagyok elfelejteni azt a kínos estét, miközben Noah nem szándékszik hagyni, hogy továbblépjek. Helyette inkább megszervezte, hogy egy jelentős tudósítást írjak róla, ezzel… (tovább)

Eredeti mű: Corinne Michaels: One Last Time

>!
Álomgyár, Budapest, 2018
366 oldal · ISBN: 9786155875397 · Fordította: Laik Eszter
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
370 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155875380 · Fordította: Laik Eszter

Kedvencelte 4

Most olvassa 14

Várólistára tette 102

Kívánságlistára tette 91

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
vikcs P
Corinne Michaels: Még egyszer, kérlek

Már a megjelenése előtt felkeltette a figyelmem az eszméletlenül gyönyörű borító, és már akkor tudtam, hogy KELL nekem ez a könyv. „Szerencsére” nem is egy nehéz olvasmány, könnyed, gyorsan haladós, úgyhogy szinte amint megjelent, már a kezemben is volt és nyomban el is olvastam.

Nagyon szeretem az ehhez hasonló romantikus könyveket, amelyek kikapcsolnak egy picit a zsúfolt hétköznapokon, az ilyen szerelmi történeteket, amelyek megmelengetik a szívemet ezeken a hideg estéken.

Noah és Kristin párosa mesébe illő! Egyszerűen elképesztő, ahogy Noah küzd Kristinért, imádja a gyerekeit, megmutatja a boldogságot a nőnek és közben mégis önmaga marad. Egy ennivaló pasas, aki humoros, jóképű és nem a maga érdekeit helyezi előre. Igazi férfiként viselkedett minden egyes pillanatban, még akkor is, amikor hibázott.

Egy igazi rózsaszín vattacukorfelhő ez a történet, édes és elvarázsol, és amikor vége, nem elég belőle. Engem lenyűgözött az írónő, az írásmód, a stílus, a karakterek és az egész úgy, ahogy van. Nagyon addiktív történet, biztos, hogy nem bírod letenni!
Reménykedem, hogy a kiadó fog még nekünk könyveket hozni az írónőtől, mert első blikkre azt mondanám, ha ez a történet tetszett, a többi is fog.

Bővebben a blogomon: https://konyvmaniablog.blogspot.com/2018/12/corinne-mic…

>!
Evika82 P
Corinne Michaels: Még egyszer, kérlek

Mikor számomra addig ismeretlen író könyvébe vágok bele, akkor mindig benne van a pakliban, hogy sajnos csalódás is érhet. Szerencsére most nem ez történt, még csak pár oldalt olvastam ebből a könyvből, mikor tudtam, hogy végig szeretni fogom a történetet.
Noah és Kristin annyira jól működnek együtt. Már az első találkozásuk első pillanatától. Noah egy sztár, de mentes mindenféle sztárallűrtől, és ezt annyira imádtam benne. Nem játszmázott, nem egy beképzelt szoknyavadász. Mikor megismeri Kristin, rögtön tudja, ez a nő kell neki, és ezt nem is fél a tudomására hozni. Öröm volt látni, ahogy Kristin kivirágzik Noah hatására, és végre a régi önmaga…
Szerettem a mellékszereplőket is, viccesek, támogatóak Kristin barátnői és a családja is, tényleg nagyon jófejek. És igazán érdekes karakterek. Kicsit utána néztem, és láttam, hogy szinte mindenkinek van saját könyve, amit nagyon-nagyon remélek, hogy a @Álomgyár_Kiadó elhoz nekünk. Én biztos vevő leszek rájuk! :)

>!
Ács_Milán
Corinne Michaels: Még egyszer, kérlek

Nem egészen így képzeltem el a történetet a cím és a fülszöveg alapján, de ennek ellenére tetszett. Könnyen, gyorsan lehetett haladni vele és külön jót tett a váltott szemszög a történetnek.

Végre egy olyan történet, ami akár a valóságban is megtörténhet, hiszen házasságok felbomlása sajnos naponta előfordul. A főszereplő Kristin gyermekeinek helyzetébe nagyon könnyen bele tudtam képzelni magamat, hiszen én is elvált szülők gyereke vagyok. Nyilván egy válás során sérül a feleség, sérül a férj is, de akik a legjobban sérülnek és akiknek a legnagyobb traumát okozza ez a dolog, azok a gyerekek. És ahány gyerek, annyiféleképpen próbálják feldolgozni ezt a lelki törést. Ennek szemléltetésére jó példa volt Finn és Aubrey. Annak idején valahogy én is úgy éltem meg ezt, mint Finn.
A szereplők, talán pont azért, mert én is részese voltam a szüleim válásának, hamar közel kerültek a szívemhez. Kristint, mint anyát, csodáltam és felnéztem rá, valahogy úgy, ahogy annak idején és a mai napig a saját édesanyámra.
Sokszor kemény tud lenni az élet és a házasságok sem tartanak minden esetben holtomiglan-holtodiglan. Minden esetben fel kell tudni állni egy ilyen tragédia után is csak a jövőbe tekinteni és nem a múltat siratni. Csak így lehet túlélni…

>!
Kriszti515 P
Corinne Michaels: Még egyszer, kérlek

A fülszöveg után nagy koppanás volt. Egyáltalán nem azt kaptam amit vártam. Már ettől kissé pipa voltam, de gondoltam lehet ez még jó is. Hát nem igazán sikerült.
Hamar elolvastam, de az egész közben valahogy olyan érzésem volt, hogy a semmit olvasom. A karakterek unalmasak, elcsépeltek és klisések. Ahogy a történet is. Az erotikus jelenetek annyira gázak voltak, hogy én szégyelltem magam a karakterek és az író helyett. Mondanám, hogy egynek elment, de nem, annak sem. Akkora csalódás ért, mert tényleg valami extra jó történetre számítottam.

2 hozzászólás
>!
Trice29 P
Corinne Michaels: Még egyszer, kérlek

Aludtam rá egyet, mert első felindulásomban nem akartam pontozni. Alapvetően jó a sztori és szerethetőek a főszereplők, de szerintem túl lett írva. Amikor nagyon jóra akarja az író megírni a könyvet, de a túlírás miatt már kissé szappanopera lett. A vége felé már többször volt ne mááááár érzésem. Kár érte, mert minden adott lenne egy kiváló könyvhöz.

>!
Faythe P
Corinne Michaels: Még egyszer, kérlek

Sajnálom, hogy véget ért ez a remek kis könyv, annyira jó volt olvasni, még a kellemetlen szereplőkkel együtt is, ráadásul ez volt az a könyv, ami kihúzott egy kisebb olvasási válságból.
Szerettem Kristin és Noah kibontakozó szerelmét és jó volt látni, hogy Noah is szereti Kristin gyerekeit, odaadóan viselkedik velük, a sajátjainak tekinti őket. Egy ilyen embert egy gyereknek se nehéz elfogadni, azt hiszem. :)
Imádtam minden egyes sort a könyvben és egyben köszönöm is az @Álomgyár_Kiadó-nak, hogy elhozta ezt a könyvet, remélem a többi Corinne Michaels könyvvel is megörvendeztettek minket, én legalábbis nagyon várom! :)

>!
Eszter_Lina24 I
Corinne Michaels: Még egyszer, kérlek

Annyira vártam ezt a könyvet, de aztán… Kevés volt. Jó volt, aranyos volt, de kicsit többet akartam tőle.
Minden passzolt, imádom Noaht és Aubrey-t, de mégis hiány maradt bennem a könyv után.

>!
Bookofdream P
Corinne Michaels: Még egyszer, kérlek

Egy kedves, hétköznapi, kiszámítható törtenet volt, de emellett nagyon hozta az élet valódiságát.
Nem bántam, hogy elolvastam. :)

>!
hovi P
Corinne Michaels: Még egyszer, kérlek

Szeretném előre leszögezni, hogy ez NEM egy new adult történet! Hiába van ott a címke. A két főszereplő már túl van a harmincon, sőt közelebb állnak a negyvenhez! Szóval aki azért akarja olvasni mert new adult, ne tegye.
A történet egésze – sajnos nem találok rá jobb szót – nyáltenger. Nagyon- de nagyon túl vannak tolva benne az érzelgős jelenetek. Szinte csöpögött minden egyes szó.
Annyiból érdekes volt, hogy egy elvált nő szemszögét is láthattuk, de ezt sem jól megírva/kifejezve. Tudom, hogy nem a gyerekek a lényegek, de jobban bele akartam látni az ő gondolataikba, érzéseikbe.
A kedves exférj azokkal az allűrökkel nagyon felidegesített. Szerencsére ő maradt hoppon. Valamint a végére neki is megjött a józan esze!
Kedves Jillian! Elmehetsz te a jó….. tudod hova. spoiler és még ez sem elég neked? Mi vagy te???

>!
Szil78
Corinne Michaels: Még egyszer, kérlek

Huuuu, nehez errol a konyvrol ertekelest irnom spoiler nelkul, mert abszolute nem erre szamitottam. Szoval kezdjuk a ket foszereplovel eloszor. Noah vegig nagyon szimpatikus volt. Vicces, kedves es nagyon jo pasi. Meg a tortenet vegen sem tudtam neheztelni ra, teljesen megertettem a reakcioit. Kristin szinten szeretheto volt, bar nem teljesen ertettem, hogy miert is viseli el Scott szemetkedeseit, egy ilyen pasit csak kidobni lehet, elviselni nem. spoiler Noah melett kivirult es iszonyat jo fej volt. Mikor elfeledkezett magarol elojott a humoros oldala. A kis szurkalodos megjegyzesei Noah-nak, ahogy gyerekeivel bant, az igazan szimpatikussa tette. Ahogy megismerkedett Noah-val az mindent vitt. Sirva rohogtem a viselkedesen, annyira vicces volt. A baratnoivel igazan jo csapatot alkottak. Nicole volt a legnagyobb arc, csiptem nagyon. Kivancsi lennek a tortenetre ami ilyenne tette, mert sajnos arrol sok minden nem derult ki. Abbey-t imadtam. Annyira edes volt ahogy Noah-val viselkedett es allandoan palira vette szegenyt.
Nos es maga a konyv, spoiler Emiatt a fel csillag levonas, valahogy az nekem egy kicsit osszecsapottnak tunt, mintha az irono nem tudta volna, hogy mivel csavarjon egyet a torteneten, hogy megse legyen mar annyira rozsaszin kettejuk szerelme.


Népszerű idézetek

>!
vikcs P

– Feltöltötted a Viagra-készletedet?
Noah szája tátva marad, kifejezéstelenül bámul rám.
– Tudod, hogy nekem nem kell, és soha nem is fog kelleni.
Kuncogok a hanghordozásán. Mintha nem tudnám.
– Tudom, bébi. A varázsvessződ csodásan működik.
– Abszolút igazad van. Ma éjjel megmardekárolom a hugrabugodat, ha elfelejtetted volna.

362. oldal

2 hozzászólás
>!
Ács_Milán 

Az igazi, őszinte szerelem drága kincs, és képes begyógyítani a sebet, amit mások ejtettek.

276. oldal

1 hozzászólás
>!
vikcs P

Minden egészséges kapcsolat alapja a szex.

96. oldal

>!
vikcs P

Az egyetlen, amit megbánhatsz, ha nem hallgatsz a szívedre.

217. oldal

>!
vikcs P

Az emberek ítélkeznek, anélkül, hogy ismernék a tényeket.

260. oldal

>!
vikcs P

– Semmit nem akarok jobban, mint téged csókolni.

181. oldal

>!
vikcs P

A tudás nem mindig hatalom, néha fáj, és veszélyes a szívre.

252. oldal

>!
vikcs P

– Előfordul, hogy bármennyire igyekszünk, nem tudjuk rendbe hozni a dolgokat.

43. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Taylor Jenkins Reid: Evelyn hét férje
Virginia C. Andrews: Vadvirágok – Jade
Luanne Rice: Téli szerelem
Patricia Highsmith: Carol
Elizabeth Gilbert: Eat, Pray, Love 2. – Hűség
Jill Mansell: Az első az utolsó?
Anne Tyler: Az alkalmi turista
Avery Corman: Kramer kontra Kramer
Daniela Sacerdoti: Ments meg
Joanna Trollope: Szeretőből feleség