Bound ​by Honor (Born in Blood Mafia Chronicles 1.) 213 csillagozás

Cora Reilly: Bound by Honor Cora Reilly: Bound by Honor Cora Reilly: Bound by Honor

Born ​into one of the leading Mob families in Chicago, Aria Scuderi struggles to find her own path in a world where no choices are given. Aria was only fifteen when her parents betrothed her to Luca – The Vice – Vitiello, the oldest son of the head of the New York Cosa Nostra to ensure peace between the two families.

Now at eighteen, the day Aria has been dreading for years is looming dangerously: her wedding to Luca.

Aria is terrified of marrying a man she hardly knows, especially someone like Luca who got his nickname ‘the Vice’ for crushing a man’s throat with his bare hands. Luca might be one of the most sought after men in New York thanks to his good looks, wealth and predator-like charisma that radiates power, but the society girls throwing themselves at him don’t know what Aria does: that the bad boy aura isn’t just a game; blood and death lurk beneath Luca’s striking gray eyes and arrogant smile.

In her world a handsome exterior often hides the… (tovább)

>!
ASIN: B07VBZP3Y7 · Felolvasta: Juliana Solo
>!
Smashwords, Los Gatos, 2014
274 oldal · ISBN: 9781311736420 · ASIN: B00PUS8AEK
>!
CreateSpace, Washington, 2014
322 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781505399707

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Luca Vitiello · Aria Scuderi · Gianna Scuderi


Kedvencelte 49

Most olvassa 5

Várólistára tette 61

Kívánságlistára tette 37

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Cora Reilly: Bound by Honor

Abszolút öt csillagos történet. Az, hogy muszáj volt ma befejeznem, azt hiszem el is mond mindent. Már a történelmi románc kategóriában is szerettem az ilyen típusú történeteket. A félénk kis szűzlánynak hozzá kell mennie a nagy gonosz emberevő lovaghoz. Bár azokban nem voltak ilyen forró jelenetek. Az angol tudásom is elegendő volt a mű élvezetéhez, bátran ajánlom nyelvgyakorláshoz is. Nagyon jó kis dark romance.

7 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Cora Reilly: Bound by Honor

Bűnös és buja.
Pont, ahogy szeretem!

>!
Smashwords, Los Gatos, 2014
274 oldal · ISBN: 9781311736420 · ASIN: B00PUS8AEK
christine>!
Cora Reilly: Bound by Honor

Végig abban a hiszemben éltem, hogy én erről a könyvről írtam is, nem csak csillagoztam, de úgy tűnik, rossz a memóriám.
A történet egy kissé sötétebb jelenben játszódik, a főszereplő lány, Aria, egy maffiacsalád legnagyobbik gyermeke. Hogy megtartsák a békét, 15 éves korában elígérik egy másik család gyermekének, aki már akkor nem kelt a lány számára jó benyomást. Luca nem az önmegtartóztatásáról híres, és a legtöbb helyzetben majd ez fogja kelteni a feszültséget a két főszereplő között.
Engem egy minimális szinten már zavart, hogy minden akörül forog, hogy Aria mikor veszíti el a szüzességét. Mondjuk az ő szemszögéből nézve viszont itt van a dolog nyitja, ugyanis amint megtörténik, nemcsak egy erotikus jelenettel leszünk gazdagabbak, hanem egy olyan bizalmi kapcsolatnak lehetünk szemtanúi, ami nem minden ember között alakulhat ki.
Alapból szeretem a maffia témát, így számomra nem volt minden esetben újdonság, mégis voltak pillanatok, amikor csak kapkodtam a fejem.
Igazán izgalmas, eseménydús, szenvedélyes történetet olvashattam, bátran merem ajánlani mindenkinek.

_Eriii>!
Cora Reilly: Bound by Honor

Tiszta véletlenül akadtam bele Cora Reilly maffiás sorozatába. A Google segítségét hívtam, amikor maffiás romantikus könyveket kerestem és egyből megfogott a fűzős borító, meg a Goodreadsen is nagyon jó százalékon van. Gyerekek imádtam. Komolyan talán, hogy rég nem olvastam maffiás könyveket vagy fene tudja, de úgy be szippantott, hogy egyik könyv vége lett azon nyomban jött a következő. Mint Cora is írta ez egy régi hagyományokra épült, de modern maffiás történet. Szuper volt a történet, szuperek voltak a szereplők. Vicces, sötét, de nem perverz módon, forró tüzes. Az első rész Luca és Aria története a La Famiglia családban. Komolyan el vagyok varázsolva vagy fene tudja de iszonyat be szippantott. Luca egy sötét kegyetlen maffia vezér. Aria meg úgy ahogy van bámulatos. Kitartó édes és nem adja fel egykönnyen. Nagyon nagyon ajánlom.

Trice29 P>!
Cora Reilly: Bound by Honor

A végén még rákattanok a maffia történetekre :o)
Sokkal jobban tetszett, mint vártam. Egyáltalán nem volt rózsaszín, mégis igazi érzelmeket hozott ez a könyv. Luca és Aria is megnyert magának. Nagyon kíváncsi vagyok a fiatalabb tesók történetére, remélem egyszer olvashatom!

10 hozzászólás
Tamlilla>!
Cora Reilly: Bound by Honor

Imádtam! ♥♥♥
Úgy látszik nekem ezek a maffia sztorik bejönnek, izgalmasak és a feszültséggel teli légkör fokozza a hatást. Luca kegyetlen, de a szíve mélyén jó ember, talán az édesanyjának köszönhetően. Aria pedig pont annyira szerény és visszafogott, ami a neveltetéséből és a helyzetéből adódik.
Mindkettőjüket nagyon megkedveltem.
(R) + (A)

15 hozzászólás
csillagka P>!
Cora Reilly: Bound by Honor

Rajongok a fűzőkért. Felültem a maffia vonatra, nem feltétlenül vagyok meggyőzve hogy ez az én címkén, de ez a könyv valami fergetegesen addiktív sikerült.
Véresen születünk, vérben esküszünk… és mi vagyunk a végső hatalom és a bosszú.
Még szokni kell, de a sorozat beszerezve a negyedik részig.

1 hozzászólás
Viktória_Erdei P>!
Cora Reilly: Bound by Honor

Wow. Először újra be kellett rázódnom a maffia világába, de szokás szerint magával ragadott. Az elején Luca apja volt a maffiafőnök, de később Luca lesz a nagyfőnök. Aki kiderül, hogy mégsem annyira kőszívű, szívtelen, mint mindenki hiszi. Aria egy karakán, bátor nő, aki még a maffián belül is mer nemet mondani. Kiáll a szeretteiért. A kettőjük közötti szikra végig érezhető. Hát kíváncsi leszek, hogy alakul Gianna és Matteo kapcsolata.

Momo89>!
Cora Reilly: Bound by Honor

Miért halogattam ilyen sokáig az olvasást. Nem is értem. :) Imádtam. Megvan benne minden, ami kell. Imádom Lucát, egyáltalán nem olyan, amilyennek gondolja magát. Alig várom Matteo könyvét, nagyon kíváncsi vagyok rá milyen lesz. Olvasom is tovább a sorozatot. *-*
spoiler

kocybaba P>!
Cora Reilly: Bound by Honor

Ohha, micsoda könyv volt ez!*-* Totál megbabonázott. Mindig is szerettem a kényszer helyzetek szülte románcokat, de ez a maffiás szállal vegyítve abszolút felülmúlta az elképzeléseimet. A 'nagy, félelmetes' Lucanak el kell vennie a Aria-t, a visszahúzódó, tapasztalatlan, aranykalitkában nevelkedett szűzlánykát, hogy a két maffiacsalád egyesülni tudjon. Már ezzel a kezdettel megfogott és berántott a történet. A szereplőket nagyon szerettem, erős és elég helytálló karakterek voltak, és ahogy egyre közelebb kerültek egymáshoz, úgy lett nálam is egyre nagyobb a szerelem a könyv iránt. A kapcsolatuk sem volt elkapkodott, megfelelő tempóban épült, és a kemény, sötét, feszültséggel teli háttérrel pedig pompásan volt ötvözve; mindössze az erotika és akció aranyán lett volna mit javítani. Igazán kis híja volt, hogy rányomjak a kedvemcem gombra.:)

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

Szilvi00 P>!

Luca was a monster […] but maybe I could make him keep the monster in chains when he was with me.

Kapcsolódó szócikkek: Aria Scuderi
Szilvi00 P>!

Don’t waste your time on love, Aria. You won’t find it in our world.

Cicu>!

“You are far too beautiful and innocent to be married to someone like me, but I’m too much of a selfish bastard to ever let you go. You are mine. Forever.”

Kapcsolódó szócikkek: Luca Vitiello
2 hozzászólás
Cicu>!

“Love is a risk in our world, and a weakness a Capo can’t afford.”

“I know,” I said even as my throat corded up.

Luca’s eyes shot open, fierce and blazing with emotion. “But I don’t care because loving you is the only pure thing in my life.”

Kapcsolódó szócikkek: Aria Scuderi · Luca Vitiello
Szilvi00 P>!

That man would kill a baby fawn if it looked at him the wrong way.

Kapcsolódó szócikkek: Luca Vitiello
Szilvi00 P>!

When I lay you down on the bed like a sacrificial lamb, you should have run.

Kapcsolódó szócikkek: Luca Vitiello
Szelén>!

“I hate this life. I hate the mafia. Sometimes I wished there was a way to escape.”
Luca’s face became still. “From me?”
“No,” I said, surprising myself. “From this world. Have you never wanted to live a normal life?”
“No. This is who I am, who I was born to be, Aria. It’s the only life I know, the only life I want. For me to confirm to a normal life would be like an eagle in a small cage in a zoo.” He paused. “Your marriage to me shackles you to the mafia. Blood and death will be your life as long as I live.”
“Then so be it. I’ll go where you go no matter how dark the path.”

Kapcsolódó szócikkek: Aria Scuderi · Luca Vitiello
Szelén>!

“Of course you don’t understand, because you never loved anyone more than your own life. You can’t possibly understand how it is to feel your own heart breaking at the thought of the person you love getting hurt. I would die for the people I love.”
His eyes were hard and cold as he stood. “You are right. I don’t understand.”

Kapcsolódó szócikkek: Aria Scuderi · Gianna Scuderi · Luca Vitiello
Deliriium>!

“Just order what you think is best. I eat everything except for liver.”
“I like women that eat more than salad.”


A sorozat következő kötete

Born in Blood Mafia Chronicles sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tillie Cole: Raze
Colleen Hoover: It Ends with Us
L. J. Shen: The Kiss Thief
L. J. Shen: Pretty Reckless
Sarah Brianne: Lucca
Colleen Hoover: November 9 (angol)
Leylah Attar: The Paper Swan