Bound ​by Duty (Born in Blood Mafia Chronicles 2.) 135 csillagozás

Cora Reilly: Bound by Duty Cora Reilly: Bound by Duty Cora Reilly: Bound by Duty

Dante ​– The Boss – Cavallaro’s wife died four years ago. On the verge of becoming the youngest head in the history of the Chicago mafia, Dante needs a new wife and Valentina was chosen for the role.
Valentina lost her husband, too, but her first marriage had always been for show. When she was eighteen, she agreed to marry Antonio in order to hide the truth: that he was gay and in love with an outsider. Even after his death, she kept his secret, not only to preserve the honor of a dead man, but also to protect herself. But now that she’s about to marry Dante, her castle of lies threatens to crash. Dante is only thirty-six but already feared and respected in the Familia, and he’s notorious for always getting what he wants. Valentina is terrified of the wedding night that might reveal her secret, but her worries prove unfounded when Dante shows her the cold shoulder. Soon her fear is replaced by confusion and indignation. Valentina is tired of being ignored. She’s determined… (tovább)

>!
ASIN: B0876HRF3H · Felolvasta: Ava Lucas
>!
CreateSpace, Washington, 2015
246 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781507879924
>!
Smashwords, Los Gatos, 2015
240 oldal · ASIN: B00R6C7580

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Luca Vitiello · Aria Scuderi · Dante Cavallaro · Bibiana Tommaso · Valentina Cavallaro


Kedvencelte 22

Most olvassa 2

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Szilvi00 P>!
Cora Reilly: Bound by Duty

Dante, hogy az ördög vinné el a jégszívedet!
Valentina annyi érzelmet tudott kisajtolni belőled, amennyi egy elkorhadt faágban van, de én ilyennek szerettelek!
A könyv legjobb része az volt, amikor spoiler kinyuvadt! SorryNotSorry

2 hozzászólás
_Eriii>!
Cora Reilly: Bound by Duty

Dante Dante Dante. Te kegyetlen kőszívű. Nincs rá szó. Én kész vagyok ettől a sorozattól. Ebben a részben New Yorki maffia a célpont. Dante New York maffia család vezére és abszolút minden benne van. Sötét, hűvös és kőszívű. Valami perverz módon vonzódom a kőszívű sötét pasikért és Dante abszolút tartotta magát ehhez. Szerettem Valt is. Örülök nagyon neki. Val és Dante története is öt csillag nálam.

kocybaba P>!
Cora Reilly: Bound by Duty

Valamiért fogadni mertem volna rá, hogy ez Gianna és Matteo része lesz, úgyhogy nagyot néztem mikor leesett, hogy mégsem róluk lesz szó. Mondjuk nem sajnáltam, mert mint kiderült Valentina és Dante remek párost alkottak és a részüket majdnem annyira felvillanyozó volt olvasni, mint egykor Ariaét és Lucaét. Tetejébe a new york-i után így megismerhettem Dante személyében a chicago-i maffiafőnököt. Őt aztán nem véletlen hívták jégembernek, végig a nevéhez hűen hozta a karaktert, döbbenetes tartozkodással és abszolút hűvösséggel. Éppen ezért hiányoltam a szemszögét, bár kétségkívül érdekes volt találgatni mi lehet a közönyössége mögött. Valentina azonban nem adta fel, nem tágított és nagyra tartottam azért, hogy jócskán volt vér a pucájában vele szembe. Az erotikától fűtött jelenetek tüzelték a kapcsolatukat, máskülönben lassan olvadt meg a jég köztük, és nem lett kiszínezve vagy mesébe illő, amit nagyra értékeltem. Valódi vérbeli maffiás csemege volt, akcióval, olykor váratlan húzásokkal és tele feszültséggel. Remélem, hogy minél előbb érkezik majd a sorozat magyarul.

13 hozzászólás
csillagka P>!
Cora Reilly: Bound by Duty

A sorozat első része tehet róla, hogy legyőztem a vonakodásomat a „Mafia Romance” címkétől, még mindig kicsit meredeknek érzem ezeket az előre eldöntött házasságok sikerességét, de már kézbe merem venni.
Dante és Val története elvarázsolt, tegnap könyv nélkül is folyamatosan rajtuk járt az eszem, annyira belemerültem, hogy szokásommal ellentétben inkább magamra zártam a halószoba ajtót, 2-3 óra (pár 100 oldal) múlva mikor kimerészkedtem, párocskám megkérdezte jót aludtam e :) nem! csak éberen álmodtam.
Nagyon gyorsan letudtam, nagyon tetszett, sok gondolatot felvetett a kemény kegyetlen férfiakról, aki még szeretni sem akarnak, hiszen minden érzelem gyengeség. Őszintén Luca hozzáállása a házassághoz sokkal jobban tetszett, míg Dante jobb ember. Val viszont egy felnőtt nő aki végre ésszel cselekszik, tudatosan irányítja a sorsát.
A többi már tényleg angolul, most viszont nagyon jól esett kicsit hajózni a kalóz vizeken.
Remélem megvehetem egyszer, ha tényleg megjelenik.

Tamlilla>!
Cora Reilly: Bound by Duty

Első nekifutásra úgy éreztem, hogy az első részhez képest ez csalódás lesz, de jó nagyot tévedtem. :)
Talán még az előzőnél is jobban tetszett. Az biztos, hogy izgalmasabb volt, néha le kellett tennem, mert nem bírtam a feszültséget.
A szereplők sokkal nehezebben lopták be magukat a szívembe de minden jó, ha jó a vége, mert bizony még ezt a „cold fish” – t is nagyon megkedveltem.
Csak azt tudom mondani, hogy aki kedveli a maffia történeteket, az erős és irányító férfiakat akiknek azért ha elrejtve is, de van szívük, azok olvassák el, mert nem valószínű, hogy csalódni fognak.

meteoritastar>!
Cora Reilly: Bound by Duty

Ez a sorozat egyre jobb.
Ez a rész talán egy picit jobban tetszett.
Itt is nagyon szimpatikusak voltak a szereplők. Élveztem, nagyon tetszett, ahogy Valentina bontogatta Dante falait, ahogy probált közel kerülni hozzá. Nem is beszélve, hogy mennyire védte a szeretteit. A volt férje titkát, a barátnőjét. Ő egy igazi barát volt. Ezt be is bizonyította.
Dante nagyon szerencsés volt, hogy ő lett a felesége. Örültem, hogy ezt ő is időben észre vette. De azért meg maradt az aki. Nagyon jó könyv volt.
Várom a következő részt.

turanett P>!
Cora Reilly: Bound by Duty

Istenem, ez annyira jó volt. Dante te mogorva ördög. Zéró érzelem, mégis annyira imádni való. Szegény Valentinát sokszor sajnáltam, de ő küzdött, annyira drukkoltam neki. Mind kettőjük múltja elég zavaros, Dante nem tudja elengedni a halott feleségét, Valentina pedig olyan titkot őriz, ami mindent tönkre tehet. Iszonyatosan izgalmas lett, és szerencsére minden rendeződött. A vége nagyon cuki volt.

Vicky3>!
Cora Reilly: Bound by Duty

Jobban tetszett, mint az első, valószínűleg mert Val érdekesebb karakter volt, mint Aria az elsőben. Tetszett az is, hogy Dante nem lett egy az egyben Luca másolata, hanem megkapta a saját személyiségét. Azt mondjuk nem értem, mi ez a spoiler, hogy még ha elvileg nem is áll fenn, a végén csak kiderüljön, hogy ja de mégis. Jó volt az is, hogy most itt a másik oldalról volt az „ostromlás”. Val tényleg mindent megtett, hogy működhessen ez a házassága és kihozza a legtöbbet az adott helyzetből, Dante meg tényleg nem hazudtolta meg jégember imázsát. spoiler

kikki P>!
Cora Reilly: Bound by Duty

Hát ez nem igazán jött be, pedig az első rész tetszett, és bár a harmadikkal akartam folytatni, nem akartam ezt kihagyni, pedig szerintem nem vesztettem volna valami sokat. Egyáltalán nem volt szimpatikus Valentina karaktere, nagyon needy housewife szaga volt, akinek nincs más célja, minthogy végre rávesse magát a férjére, és ez nagyon idegesített, emellett volt egykét gondolata, amitől agybajt kaptam a könyv közben. Na de a férje sem piskóta, én megértem, hogy nehéz neki megnyílni, beszélgetni, beengedni az embereket, én sem vagyok nagy rajongója egyiknek sem, ha nem muszáj, de azért azt kicsit furcsálltam, spoiler

l_moni>!
Cora Reilly: Bound by Duty

Dante a jégember.
Néha úgy összevesztem volna vele, de Valentinával is.
Két makacs, önfejű ember.
Egyáltalán nem illenek össze mégis egy felé visz az útjuk.
Jó kis könyv :)


Népszerű idézetek

Cheril>!

“I’m a man of sin, Valentina. My experience taught me that good seldom wins. If there is a devil, he’s certainly the patron of the Outfit.”

I leaned against the shower wall, frowning. “Nothing’s holding you back from being a better man.”

That cold smile was back. “Yes, my nature.”

Kapcsolódó szócikkek: Dante Cavallaro · Valentina Cavallaro
Szelén>!

“Wow. Doesn’t she look amazing?”

That question was directed at Luca and led to an awkward pause in which the tension skyrocketed. Dante wrapped his arm around my waist, his cold eyes on Luca, who took Aria’s hand, kissed it and said in a low voice. “I have only eyes for you.”

Viviana97>!

„You are going to kill him.”
„I'm going to kill them all, Valentina. I have to.”

Kapcsolódó szócikkek: Dante Cavallaro
lovEVly>!

”There is no good on earth; and sin is but a name. Come, devil. For to thee is this given," I read the quote written in cursive on his skin aloud.

lovEVly>!

”[…] Money makes sinners out of most saints."

Cheril>!

When January 5th, my wedding day finally rolled around, I felt a flicker of nervousness; not only because of my wedding night. I knew this was my second chance at a happy marriage. Most people in our world didn’t get that. They lived their lives in miserable unions until death finally separated them.

Kapcsolódó szócikkek: Valentina Cavallaro
Cheril>!

Maybe I couldn’t make Dante forget his first wife, and I didn’t want to, but I could help him move on.

Kapcsolódó szócikkek: Dante Cavallaro · Valentina Cavallaro
Cheril>!

He wasn’t an iceman. There had to be a way to crack his mask.

Kapcsolódó szócikkek: Dante Cavallaro · Valentina Cavallaro
lovEVly>!

”[…] Emotions are a liability in our world."

Kapcsolódó szócikkek: Dante Cavallaro
lovEVly>!

If you grew up with violence and death, you learned to steal your heart off from the world.


A sorozat következő kötete

Born in Blood Mafia Chronicles sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: It Ends with Us
L. J. Shen: Vicious
L. J. Shen: Pretty Reckless
Leylah Attar: The Paper Swan
L. J. Shen: Sparrow (angol)
Sarah Brianne: Lucca
Colleen Hoover: November 9 (angol)
L. J. Shen: The Kiss Thief
Skye Warren: The Pawn