Losing ​It (Losing It 1.) 29 csillagozás

Cora Carmack: Losing It Cora Carmack: Losing It Cora Carmack: Losing It Cora Carmack: Losing It Cora Carmack: Losing It

Virginity.

Bliss Edwards is about to graduate from college and still has hers. Sick of being the only virgin among her friends, she decides the best way to deal with the problem is to lose it as quickly and simply as possible – a one-night stand. But her plan turns out to be anything but simple when she freaks out and leaves a gorgeous guy alone and naked in her bed with an excuse that no one with half-a-brain would ever believe. And as if if that weren't embarrassing enough, when she arrives for her first class of her last college semester, she recognizes her new theatre professor. She'd left him naked in her bed about 8 hours earlier.

>!
Ebury, London, 2013
280 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780091953386
>!
Ebury, London, 2013
290 oldal · ASIN: B00AZZI3RW
>!
HarperCollins, London, 2012
190 oldal · ISBN: 9780988393509

2 további kiadás


Most olvassa 2

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Picichef>!
Cora Carmack: Losing It

Vicces, sokat nevettem rajta. Van rajta némi kivetnivalo, de kellemes egynapos olvasmàny. Ami zavart, az Bliss önfejüsége volt, de jo napom volt, szoval ez is elment. Imàdtam benne a poénokat. :)

Hajdu_Ildikó>!
Cora Carmack: Losing It

Szerettem.
Helyes, aranyos, bár nem túl izgalmas, de egy hosszas utazáshoz ideális.
Jókat mosolyogtam rajta, szerettem, főleg Garrick karakterét, no meg a macskát. Az írónőnek tuti van macskája, teljesen hiteles volt a leírása.
Bliss kissé idegesítő néha, és bár az csak a szokásos konfliktus, hogy nem kommunikálnak egymással az emberek, itt kissé bosszantó volt a közepe táján.

Rileey>!
Cora Carmack: Losing It

Kikapcsolt aggyal egészen élvezhető kis könyv, jót derültem itt-ott, és dobott rajta pár olyan tényező, mint a brit akcentus, tanár-diák viszony és a színházi közeg. A vége mondjuk feleslegesen túlment nyálba, de összességében azt kaptam tőle, amit vártam.

zwecki>!
Cora Carmack: Losing It

Hát azt senki ne várja, hogy irodalmi magasságokba repít a könyv, de egy estés szórakozásnak megteszi.
Tanár-diák viszonyról szóló könyvek közül nálam középkategóriás.
Viszont a macska nagy poén volt. :D

ma_ya17>!
Cora Carmack: Losing It

Hogy miért féltem én mindig ettől a könyvtől??? Mert félre értelmeztem a fülszöveget,össze kevertem a 2 résszel. Azt hittem összejön egy pasival,majd másik lesz a pretend pasija. Hogy mit olvashattam,még számomra is rejtély.
Először is azzal kezdeném,hogy hangos könyvben „olvastam”. Ami szerintem 100 x jobb mint maga a könyv. Másodszor Garrick hangja…….panty dropping. Nos igen,az a brit akcentus.
Maga a történet nem volt rossz,de nem is volt annyira jó.Bliss nem volt valami érdekes személyiség,nem rajongtam annyira érte. Viszont nagyon várom Cade könyvét :D

lilice>!
Cora Carmack: Losing It

Könnyed, szórakoztató, kellemes. Pontosan azt nyújtotta, amit vártam. A tiltott szerelmek mindig érdekes téma, és itt sikerült tökjól, mindenféle sallangtól mentesen bemutatni.
Bár azt nem tudom megszokni, hogy az ilyen lávsztorikban éppen akkor jelenik meg a főhősnő életében egy/több másik fiú is (lényegtelen, hogy régebb óta ismeri, vagy csak akkor találkoztak), amikor a főhőssel elindul valami. Persze tudom, hogy ezzel akarják fokozni az izgalmakat (ami egyébként nem jó taktika, mert a legtöbbször csak idegessé teszi az olvasót, hiszen ezeknél a történeteknél eléggé egyértelmű a végefőcím, és inkább a hajunkat tépjük, hogy miért szerencsétlenkednek annyit a szereplők), de annyira tipikus.
A vége felé az a rengeteg „szeretlek” sem feltétlenül kellett volna, meg az epilógus is túl szirup, de elnézhető, mert amúgy tökéletes kikapcsolódást nyújt.

2 hozzászólás
Deszy P>!
Cora Carmack: Losing It

Ez a könyv éppen olyan, amilyennek a fülszövege alapján az ember várja. Nincsenek benne igazán komoly témák érintve, egy egyszerű és vicces romantikus történet. Aki ennél többet vár tőle, valószínűleg csalódni fog, aki azonban egy könnyed olvasmányt keres egy kellemes délutánra, annak tökéletes!

Ahogy azt már megszokhattuk, a férfi főszereplő itt is érdekesebb, mint a női, és Bliss pontosan a tapasztalatlanságából adódóan sokszor képes olyan hülyeségekre, hogy az ember csak fogja a fejét! De pontosan ezek szülik a vicces helyzeteket!

A történet másik kulcsa a tanár-diák közötti szerelmi kapcsolat, ami nyilván tiltott, ezért Garrick és Bliss csak kerülgethetik egymást. De persze kérdés, hogy meddig tudják ezt megtenni. Ez persze nem új téma, rengeteg filmben, sorozatban és regényben előkerült már, de én a magam részéről soha nem tudom megunni.

Nyilván bonyodalomra is szükség van, ezt Bliss legjobb barátja és csoporttársa, Cade biztosítja. Nem akarok sokat elárulni, de Cade egy cukipofa. Én nagyon szerettem és nagyon sajnáltam szegényt, ezért is örültem különösen, amikor kiderült, hogy a második résznek ő lesz a főszereplője.

Ha valaki könnyed olvasmányra vágyik, és nem zavarja egy kis romantika és bénázás, akkor ez a könyv szerintem jó választás!


Népszerű idézetek

Cheril>!

Sex.
I was going to have sex.
With a boy.
A hot boy.
A hot British boy.
Or maybe I was going to throw up.
What if I threw up on the hot British boy?
What if I threw up on the hot British boy during sex?

21. oldal

Cicu>!

Resist

No matter how close, you are always too far
My eyes are drawn everywhere you are

I'm tired of the way we both pretend,
Tired of always wanting and never giving in.
I can feel it in my skin, see it in your grin.

Think of everything we've missed.
Every touch and every kiss.
Because we both insist.
Resist.

Hold your breath and close your eyes.
Distract yourself with other guys.
It's no surprise, your defeated sighs,
Aren't you tired of the lies?

Think of everything we've missed.
Every touch and every kiss.
Because we both insist.
Resist.

No matter how close, you are always too far.
My eyes are drawn everywhere you are.

I'm done. I won't ignore.
I won't pretend or resist.
I want more.

71. oldal

Cheril>!

Honey, right now you look like someone's adorable sister. No guys wants to screw his little sister. And if he does, you don't want to be near him.

Cheril>!

It was funny thing to miss people before you' even left them, but that's what I was feeling now.

Hajdu_Ildikó>!

„You look…”-He paused, taking in my elaborate, midnight blue costume.
„If you say cute, I will skin you alive.”

Chapter 26

ℕnabella>!

“Are you waiting for an invitation?” I asked, eyeing him standing carefully outside my door. “Is this the part where you tell me you’re a vampire?” He chuckled. “No, I promise the paleness is only because I’m British.”

ℕnabella>!

It wasn’t until I’d walked halfway across the parking lot that I realized: 1. I wasn’t wearing shoes.
A. Or a shirt.
2. I didn’t bring my keys
A. Or anything really.
3. I’d just left a complete stranger in my apartment.
A. Naked.

Whoever said one-night stands were supposed to be simple with no strings attached had clearly never met the disaster that was me.

ℕnabella>!

An accent. HE HAS A BRITISH ACCENT. Dear God, I'm dying.

ℕnabella>!

Sometimes, it's the scary things in life that are the most worthwhile.

ℕnabella>!

Some relationships just end. Like a star, they burn bright and brilliant, and then nothing in particular goes wrong, they just reach their end. They burn out.


A sorozat következő kötete

Losing It sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Teagan Hunter: I Wanna Text You Up
Ella Maise: To Love Jason Thorn
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement
Renee Ericson: More Than Water
Colleen Hoover: Regretting You (angol)
J. Lynn: Wait For You
R. S. Grey: Scoring Wilder