Faking ​it (Losing It 2.) 16 csillagozás

Cora Carmack: Faking it Cora Carmack: Faking it Cora Carmack: Faking it

Mackenzie “Max” Miller has a problem. Her parents have arrived in town for a surprise visit, and if they see her dyed hair, tattoos, and piercings, they just might disown her. Even worse, they’re expecting to meet a nice, wholesome boyfriend, not a guy named Mace who has a neck tattoo and plays in a band. All her lies are about to come crashing down around her, but then she meets Cade.

Cade moved to Philadelphia to act and to leave his problems behind in Texas. So far though, he’s kept the problems and had very little opportunity to take the stage. When Max approaches him in a coffee shop with a crazy request to pretend to be her boyfriend, he agrees to play the part. But when Cade plays the role a little too well, they’re forced to keep the ruse going. And the more they fake the relationship, the more real it begins to feel.

>!
William Morrow, New York, 2013
304 oldal · ISBN: 9780062273260
>!
William Morrow, New York, 2013
356 oldal · ASIN: B00AV6HX6W
>!
William Morrow, New York, 2013
352 oldal · ISBN: 9780062273277

3 további kiadás


Kedvencelte 2

Most olvassa 1

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Kawaii_vIVIv>!
Cora Carmack: Faking it

Ez a rész is nagyon jó volt, imádom az írónő stílusát. Nem okozott csalódást és sokat nevettem az abszurd helyzeteken :)

SzakácsAnna>!
Cora Carmack: Faking it

Nagyon örültem, hogy ebben a részben Cade kapott főszerepet, mert már a Szakítópróbában is nagyon kedveltem, és bár Garrick is szimpatikus volt, én mégiscsak inkább neki szurkoltam. Utólag viszont már nem bánom, hogy mégse kapta meg Blisst, bár ő szerintem jobban illett volna hozzá, mint Max. Egyébként vele sem volt semmi bajom, kedvelhető személyiség volt bár a végén ez a „nem kéne együtt lennünk, mert a végén úgyis megbántalak” dolog már kicsit sok volt a részéről, de nem sikerült annyira meggyőzniük, hogy ők tényleg illenek egymáshoz. Számomra Cade túlságosan „jó” a tetovált, piercinges Maxhez, de ettől függetlenül azért örülök, hogy összejöttek és boldogok, mert végső soron meg csak ez számít.
Nem gondoltam volna, hogy így lesz, mikor belekezdtem a Szakítópróbába, de Cora Carmack engem teljesen lenyűgözött. Nagyon tetszik ahogy ír, a stílusa, a karakterei, a történetek kidolgozottsága, és úgy en block minden. Alig várom, hogy elkezdhessem a harmadik részt, már csak azért is, mert Kelseyt is nagyon megszerettem és kíváncsi vagyok az ő élete hogy alakul az utazgatása során. Bár van egy olyan sejtésem, hogy akármi is lesz, nekem tetszeni fog. Elvégre Cora Carmack úgy tűnik, nem tud mellé lőni.

Lex>!
Cora Carmack: Faking it

Ezt a részt is nagyon szerettem, talán egy kicsit jobban is, mint az előzőt. Cselekményvezetés szempontjából én sokkal jobbnak éreztem, a történet komolyabb is volt, és a karakterek is jobban tetszettek.

Nem tudom, hogy velem volt-e a baj, de én az első részben egyáltalán nem foglalkoztam Cade-del. Jó-jó, sajnáltam, amiért pofára esett, de úgy komolyabban nem érdekelt. Ebben a részben viszont volt alkalmam jobban megkedvelni őt, mint Garrick-et. (Ami nagy szó, hisz Garrick tipikusan az a pasi, akiért odáig meg vissza lehet lenni. Én legalábbis így voltam vele. :P) És Max is határozottan szimpatikusabb személyiség volt Bliss-nél.

Az írónő ötletét egyébként nagyon díjazom, a kivitelezést pedig nem különben. Nem húzta-vonta az időt az elején mindenféle fölösleges körök lejárásával, hanem durr, egyenesen belevágott a közepébe. Nem egyszer sikerült megmosolyogtatnia, az egész szituáció igazán mulatságos volt. Persze főként abból adódóan, hogy ég és föld a különbség a két főszereplő közt. Mégis annyira helyesek együtt. :) Golden Boy és Angry girl…

A vége nekem nem igazán tetszett, kicsit összecsapott volt, bár stílusában követte az előző kötetet. Adott egy kis lehetőséget, hogy szabadon tovább gondoljuk, hogyan is folytatódik a történet.

A hibái ellenére ugyanúgy 4,5 csillagot kap tőlem, mint az előző rész. És már alig várom Kelsey történetét.

Rileey>!
Cora Carmack: Faking it

Hozta ugyanazt a színvonalat, mint az első rész: a hasonlóan abszurd, a való életben soha be nem következő szituációt a szerző úgy tálalja, hogy egy vicces, szexis limonádé regényt kapunk, aminek a hibáit is el tudjuk nézni, annyira szórakoztató.

ma_ya17>!
Cora Carmack: Faking it

Ez a része sokkal jobban tetszett minta az első. Cade már ott felkeltette a figyelmem. És a jó fiú rossz lány felállás is felüdülés volt a többi könyvekhez képest.

zwecki>!
Cora Carmack: Faking it

Cade határozottan jobb karakter, mint Garrick volt. Max pedig árnyaaltokkal jobb, mint Bliss volt, bár ő is nyűglődik nem is keveset.
Jó volt. Vicces. Legszívesebben minden második sort idéztem volna, mert jó poénok voltak.
A beszélő nevek különösen tetszettek: Angry Girl, Golden Boy, Antichrist. :D
A történet sem volt még olyan elcsépelt, mint az első részé. A hiányosságai és a nyafogások ellenére kellemes esti olvasmány.


Népszerű idézetek

zwecki>!

I think everyone does. Even happy people. They may not admit it to anyone, but I think they feel it. I think they close their eyes, or go for a run, or take a long shower, so that they can forget just for a second who they are and what they have to do day in and day out. Living is hard. And every day our feet get heavier and we pick up more baggage. So, we stop and take a breath, close our eyes, reset our minds. It's natural. As long as you open your eyes and keep going.

zwecki>!

I was supposed to pretend to be a girl's long-lost borther, but she canceled at the last minute. It's cool, pretend boyfriend gigs are so much more fun.

zwecki>!

I took a few steps, and she kept waving me closer until I was right beside her. Then with one hand still intimately exploring the inside of a turkey, she wrapped her other arm around me in a hug.

It was weird, but the awkward turkey hug did make me feel better.

zwecki>!

I coughed. „Well, I should probably go.”
Go beat my head against a wall. Go jump in front of a moving car. Go get a life. Any of the above was appropriate.

zwecki>!

… we should live like we smoke – inhale the present and exhale the past.

zwecki>!

She pulled away and walked a few paces ahead of me all the way to a brand-new Toyota SUV that probably cost more than a new liver on the black market.

zwecki>!

… the mind doesn't waste time being scared about things that don't matter.

zwecki>!

And it was like the universe was giving me a gift. All that was missing was a flashing neon sign above his head that said ANSWER TO ALL YOUR PROBLEMS.

zwecki>!

She had seemed fearless. Parents were apparently her Kryptonite.

zwecki>!

My name is Cade Winston – MFA student, volunteer, mum-hugger, and your boyfriend for the next twenty-four hours. It's nice to meet you.


A sorozat következő kötete

Losing It sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Maybe Someday
Kylie Scott: Play
S. C. Stephens: Thoughtless
Brittainy C. Cherry: The Silent Waters
Vi Keeland: Beat
Marni Bates: Decked with Holly