Verity ​(angol) 137 csillagozás

Colleen Hoover: Verity (angol) Colleen Hoover: Verity (angol) Colleen Hoover: Verity (angol) Colleen Hoover: Verity (angol) Colleen Hoover: Verity (angol)

Lowen ​Ashleigh is a struggling writer on the brink of financial ruin when she accepts the job offer of a lifetime. Jeremy Crawford, husband of bestselling author Verity Crawford, has hired Lowen to complete the remaining books in a successful series his injured wife is unable to finish.

Lowen arrives at the Crawford home, ready to sort through years of Verity’s notes and outlines, hoping to find enough material to get her started. What Lowen doesn’t expect to uncover in the chaotic office is an unfinished autobiography Verity never intended for anyone to read. Page after page of bone-chilling admissions, including Verity’s recollection of what really happened the day her daughter died.

Lowen decides to keep the manuscript hidden from Jeremy, knowing its contents would devastate the already grieving father. But as Lowen’s feelings for Jeremy begin to intensify, she recognizes all the ways she could benefit if he were to read his wife’s words. After all, no matter… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
Grand Central, New York, 2022
336 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781538739723
>!
Little, Brown Books, Boston, Massachusetts, 2022
368 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781408727034
>!
Sphere, London, United Kingdom, 2022
336 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781408726600

7 további kiadás


Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Jeremy Crawford · Lowen Ashleigh · Verity Crawford · Crew Crawford


Kedvencelte 28

Most olvassa 5

Várólistára tette 28

Kívánságlistára tette 28


Kiemelt értékelések

FairyDust P>!
Colleen Hoover: Verity (angol)

Te. Jó. Élet. Hát mi volt ez?!
Colleen Hoover az egyik kedvenc írónőm, így mikor megláttam hogy a zsánerétől eltérve most egy romantikus thrillerrel próbálkozik, egyből kaptam is az ebook után.
Hihetetlen, de az irónő ezen a talajon is megállja a helyét.
Sok thrillert olvastam manapság, ellenben ilyet rég éreztem. A legutolsó gondolatom volt, hogy én majd félni fogok Coho könyvén, de basszus ciki vagy nem ciki, sokszor cidriztem spoiler
A könyv nem véletlenül „romantikus” thriller, fontos szerepet kap a szál, de előtérben mégis a pszicho-thiller cselekmény kerül.
A karakterek szerintem nagyon jól sikerültek, egyik sem a szokásos elcseszett, beszámíthatatlan, nevetséges klisés ember. Lowen nagyon bátor, és tettre kész főszereplő.
Őszintén fogalmam sem volt hogy mit fog kihozni Hoover a történetből, hisz annyira nyilvánvaló volt minden, elképzelni sem tudtam miféle csavart rejteget a vége. Amikor elérkeztem az utolsó fejezethez, kicsit csalódott is voltam, hogy akkor ez most ennyi? DE NEM. A leges legvége, na attól az agyam eldobtam! spoiler
Nagyon remélem hogy a jövőben még több thrillert kapunk az írőnőtől, engem megvett kilóra, ismét.

9 hozzászólás
pveronika>!
Colleen Hoover: Verity (angol)

Szeretem, ha egy szerző olykor-olykor ki mer lépni a komfortzónájából, így bár kicsit félve, de kíváncsian ugrottam fejest ebbe a regénybe. Bár nem volt tökéletes, de Colleen Hoover stílusa ez alkalommal is lebilincselő volt, és az írónő gondoskodott róla, hogy ne tudjam letenni ezt a könyvet.

Az ötlet nagyon jó volt, hátborzongató faktorból is jelest érdemel a történet, de bevallom, én akciódúsabb végjátékot és nagyobb fordulatot vártam. Sokszor éreztem azt, hogy csak „creepy faktorként” került a történetbe egy-egy elem, és ez zsánertől függetlenül mesterkélten hatott, amit nem várnék egy CoHo könyvtől. Véleményem szerint azok az igazán zseniális könyvek, amelyek olyan átgondolt aprólékossággal vannak kitalálva, hogy minden részletnek helye van a nagy kirakósban. Egyszerűen nem szeretem az olyat, amikor csak azért vannak elemek egy könyvben vagy egy filmben, mert abban a pillanatban a szerző úgy érzi, hogy „hmm ide kell valami ijesztő, tegyük bele ezt meg ezt”, amit utána nyugodtan el is felejthetünk. Ez olyan, mintha egy másik doboz puzzle darabkáit próbálná beleerőltetni az adott képbe, de természetesen azok a darabok nem illeszkednek, még ha színben hasonlóak is. Például zavart, hogy spoiler

A történet vége kicsit összecsapottnak tűnt, és én a befejezést sem találtam elég merésznek. Nekem ez a lezárás olyan „Oh, oké…” kategória volt, nem "Kindle eldobós”, mint amire számítottam. spoiler

Igazából a könyv vége számomra azért sem hatott sokkolóan, mert spoiler

Én valószínűleg szintén a kisebbik tábort erősítem azzal, hogy egyelőre nem látom magam előtt filmként ezt a könyvet. Leginkább azért, mert nem tudom elképzelni, hogy hogy tudnák igazán jól megjeleníteni a könyvben szereplő kézirat tartalmát és a főhősének kitekeredett gondolatait. Számomra ugyanis ez volt az igazán hidegrázós faktor, nem a könyvben szereplő egyéb események.

Összességében jó volt, sőt zsáner debütáló könyvként egészen kiemelkedő, de azért nem egy Stephen King. Mindemellett azért tetszett, és elismerem, hogy lehet, hogy nem volt jó ötlet éjszaka befejezni, mert ezt követően közel sem volt nyugodt az álmom. :) Erősen gondolkoztam, hogy 4 vagy 4.5 csillagot adjak erre a könyvre, de végül a 4.5 mellett döntöttem, mert első próbálkozásként tényleg nagyon jó volt, és a konklúzióig egészen biztos voltam benne, hogy 5 csillagot fog kapni.

2 hozzászólás
Naiva P>!
Colleen Hoover: Verity (angol)

„What you read will taste so bad at times, you’ll want to spit it out, but you’ll swallow these words and they will become part of you, part of your gut, and you will hurt because of them."

Amikor megtudtam, hogy az írónő következő könyve egy romantikus pszicho-thriller lesz, rögtön az fordult meg a fejemben, hogy „azt meg hogy”?! Tudhattam volna. Colleenról van szó, tehát a lehető legjobban. Majdnem minden új CoHo könyvnél úgy gondolom, hogy az éppen aktuális könyv élete munkája, de most a Verity-nél ezt biztosan állítom. Az eddigi könyveit is nagyon szerettem, de ettől eldobtam a maradék eszem, ami megmaradt a történet végére. Ez egyszerre volt hátborzongató, tragikus és zseniális. Az elejétől kezdve végig izgultam az egész történetet, mert egy jó thrillerhez híven, itt semmi sem az, aminek látszik. Nem egyszer azt kérdeztem magamtól, hogy „Úristen! Akkor most mi van?!” Tele volt feszültséggel, csavarokkal, amiket egyáltalán nem lehetett előre látni. Colleen ezzel a könyvével végleg bebizonyította, hogy nem csak sokoldalú tehetség, de egy picit őrült is. Sokszor úgy éreztem, jó ötlet volt Tarryn Fisher-rel közösen dolgozni, mert szerintem sok mindent tőle tanulhatott.
Sokszor a hideg is kirázott, amikor Verity gondolatait olvasta Lowen. Talán az tetszett az egészben a legjobban, hogy nem volt kiszámítható és mintha magam is részt vehettem volna ebben az őrültségben. A történet végétől padlót fogtam és kellett hozzá idő, hogy felálljak. Agyeldobós!

2 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Colleen Hoover: Verity (angol)

Borzalmas ötletnek bizonyult éjjel hallgatni ezt a hangoskönyvet.
Nagyon. Rossz. Ötlet. Volt.
Biztosan mindenki ismeri a „hiszem, ha látom" szólást. A második óra tájékán teljes mértékben elhittem, hogy CoHo tudott olyat írni, amitől a frász kerülgetett. (Nagy lendülettel, felkapcsoltam a villanyt.) A könyvírás és publikálás terén szerzett tapasztalatait felhasználva, e téma köré épített egy hidegrázós és lebilincselő pszicho-thrillert. Horrorfilmek nézése közben szoktam hasonlót érezni. Tudom, hogy baj lesz, de a főszereplő akkor sem áll le. Lowen elvállal egy munkát, beköltözik Jeremy és Verity otthonába. Az ő helyében, én az első gyanús pillantás után elhúztam volna onnan a csíkot. (Akkor viszont hamar véget ért volna a könyv.) A memoár kikészített lelkileg, a házban történtek pedig idegileg tettek tönkre. Jeremy kivételével, mindenkitől felállt a szőr a hátamon, még Crew-tól is. Paranoia a tetőfokon, tudom. Az utolsó fejezeteket hallgatva, csak fogtam fejemet és egy NA NEEE! felkiáltással majdnem eldobtam a telefont.

A végéről: spoiler

gabiica P>!
Colleen Hoover: Verity (angol)

Azt hiszem, most így 2018 végén bátran kijelenthetem, hogy számomra ez volt az év egyik legjobb olvasmánya. Colleen Hoover számomra hatalmas kedvenc, bár tény, hogy eddig egyáltalán nem ebben a műfajban alkotott, így eléggé tartottam a könyvtől – bár titkon reméltem, hogy elégedetten fogom letenni, hiszen nem nagyon csalódtam még CoHo írásaiban.
Befejezés után csak néztem magam elé, és azon gondolkoztam, hogy mi a jó ég volt ez. És ezt a lehető legjobb értelemben gondolom. Véleményem szerint ez az eddigi legjobb könyve, számomra itt teljesedett ki. Többször mondtam már ezt, de minden egyes új könyve olyat nyújt számomra, amivel egyre jobban megnő a szememben. De ez tényleg a legjobb munkája. Ha ezek után csak ilyeneket ír, a szememben lassan eléri a tökéletességet.
A Verity egy eszméletlenül jól összerakott könyv. Utólag belegondolva nem feltétlenül volt a legjobb ötlet esténként olvasni, néhány jelenetnél eléggé megborzongtam, nagyon ért CoHo ahhoz, hogy felálljon a szőr az ember hátán. A cselekmény, az írásmód, a karakterek, mind nagyon jól sikerültek. Lowen karaktere különösen jól kidolgozott, tökéletesen illett a történetbe, egyszerre erős és harmatgyenge, de nagyon talpraesett szereplő. Jeremy a szokásos tökéletes férfi főhős, hibátlan, minden nő álma, de emellett okos és érzelmes, jó apa. Szerettem a jeleneteket, amikor apaként jelent meg. Verity… Verity engem nagyon összezavart, és éppen ezért mondom, hogy talán ő a legjobban megírt karakter ebben a könyvben. Imádtam!
Sokszor azt éreztem, mint Lowen, mikor Verity írását olvasta, hogy nem akarom letenni, még egy fejezetet el akarok olvasni, csak hogy tudjam, mi jön most, hogy jobban kiismerjem a történetet. Nem is tudtam letenni. Csavaros, sötét, borzongató, minden megvolt benne, ami egy jó pszicho-thrillerhez kell.
A lezárás megdöbbentett. Csak néztem magam elé, és nem tudtam eldönteni, mit higgyek, mit gondoljak. spoiler Számomra nagyon nyerő fogás volt így lezárni a történetet, de CoHo, kérlek, adj egy külön lezárást, hogy akkor most mire is gondoltál! Mindegy is, engem úgy megnyert ez a könyv, amiről álmodni sem tudtam volna!

rebeka202 P>!
Colleen Hoover: Verity (angol)

Amikor megláttam, hogy Colleen Hoover egy thrillert írt, rögtön el akartam olvasni, csak nem sikerült beszerezni. Majd miután megvettem is tologattam picit, mert féltem tőle. Mindkét értelemben :D Féltem, mert félős vagyok, és féltem, hogy nem fog tetszeni. Az első félelmem beigazolódott, a második az nem.

Őszintén szólva, számomra az első 40% százalék az eléggé totyogott.. lassan akart beindulni a sztori, voltak dolgok, amiket nem volt ahová tegyek. A nyitójelenetnek azt hittem nagyobb jelentősége lesz majd a történet során, mivel eléggé rendhagyóra sikerült. Viszont Lowen beköltözése után már úgymond kezdett egyre érdekesebb lenni. Azért nem tudtam letenni a könyvet, mert vártam, hogy történjen már valami!!! Csak ezt ott rontottam el, hogy amire elértem a történésekhez, már éjjel 1 óra volt. Emiatt egy erősen hánykolódós, éber alvós éjszakám lett.
A karakterek azok nagyon jól ki lettek találva, a történet zseniális, a csavarok is elég jól sikerültek, viszont picikét nekem hiányérzetem volt, mégpedig: spoiler

Természetesen Verity kéziratától bennem is futkosott a hideg és a méreg is, na meg az undor. Elképzelni ne tudom, hogy lehet valakinek ilyen borult elméje.. na meg hogy lehet valaki ennyire megszállott?? Csak olvastam és olvastam a sok brutális dolgot és nekem is forgott a gyomrom…
Én egészen a történet végéig vártam valami hatalmas nagy csattanót, feszültségkeltő dolgot, de aztán úgy voltam vele, hogy lehet jobb így, ahogy van.

Valójában nekem nagyon tetszett. Jó volt kicsit más zsánerben olvasni, főleg Colleen Hoovertől, nem gondoltam volna, hogy a pszicho-thrillerben is tud ilyen jót alkotni. Nem nagyon tudom senkihez hasonlítani, mert nem vagyok nagy thrilleres, de ez így pont jó volt. Hátborzongató is volt, de azért ki mertem menni WC-re.

A könyv végéről: spoiler

Örülök, hogy elolvastam, és megismertem Colleen Hoover egy másik oldalát is. Határozottan kedvenc írónőm, úgyhogy alig várom a következő olvasást tőle.
Azt hittem kedvencet avatok, de azon túl, hogy tetszett maga a könyv, nem mondhatom azt, hogy imádtam és annyira erősen magával ragadott (kivéve éjjel).

1 hozzászólás
Enikő_Darai_Enii>!
Colleen Hoover: Verity (angol)

Igaz, hogy aludtam már rá egyet, de még mindig nem tudom felfogni mi is történt pontosan. Amikor megláttam, hogy a várva-várt, legújabb Colleen Hoover könyv egy pszicho-thriller nem gondoltam volna, hogy az írónő ebben a műfajban is megállja a helyét. De természetesen tévedtem, hiszen mégis csak CoHo-ról beszélünk!
Nem szoktam thrillereket olvasni, így nem félek bevallani, hogy – mivel éjszaka olvastam az egészet – néha igencsak rémülten néztem körbe, megbizonyosodva arról, hogy minden lámpa ég, én pedig biztonságban vagyok. Ám ilyennek kell lennie egy jó thriller könyvnek! Izgalmas, de annyira, hogy helyenként magam is leizzadtam, félelmetes, tele megfejtendő titkokkal.
Ugyan nemhiába van megjelölve romantikus kötetként is, de közel sem kap annyi szerepet ez a szál, mint ahogy azt Colleen-tól megszokhattuk.
A szereplők remekül el lettek találva, egyikőjük sem sablonos, lelki sérült tömegkarakter. Lowen végig nyitott szemmel járt, éber maradt, hogy ha menekülni kell, akkor ő aztán megteszi, nem teketóriázott volna egy percet sem.
Fogalmam sem volt, hogy Colleen hova szeretné kifuttatni a szálakat, de annyi biztos, hogy a végére sehogy nem lehetett volna felkészülni. Az utolsó pillanatban egy megdöbbentő csavart vetett be az írónő, így pedig valamennyire nyitva hagyta a történetet, hadd spekulálhassunk! Ekkor szólalt meg a belső hangom, kiabálva, rúgkapálva, hogy „MOST AKKOR MIVAN?!”. Sosem derül ki az igazság.
Jelenleg úgy érzem, ez a mű a fő alkotása az írónőnknek, így ha bármikor máskor kiadna szintén pszicho-thriller könyvet, félelem ide vagy oda, de biztos, hogy lecsapnék rá, mert ahogy mindig, most is megmutatta Colleen Hoover, hogy tehetsége van ahhoz, amit csinál!

8 hozzászólás
SzRéka P>!
Colleen Hoover: Verity (angol)

Nem tudom azt mondani, hogy erre nem számítottam, mert de, körülbelül erre számítottam. Olvastam már elég sok könyvet az írónőtől, ezért ezt a tőle szokatlan műfajban megírt történetet szándékosan távolságtartóan kezdtem el, és egészen a végéig mindenkit gyanakodva figyeltem. És még így is átvert egy kicsit, nem hiszem el. :D
Szinte egyértelműnek tűnt már az elejétől kezdve az egész. Egy apró elejtett mondat itt, egy nagyobbat szóló tett ott, és még ha tényleg nem is akartam oldalt választani, akkor sem tűnt elkerülhetőnek. De komolyan igyekeztem nem hagyni magam meggyőzni, és még Jeremy-t sem engedtem közel a szívemhez – ami sokkal nehezebben ment, mint azt gondoltam. Magával ragadó volt ahogy a családjáról, a gyerekeiről beszélt, és ahogy Crew-val bánt. Nagyon reméltem, hogy ezt a szeretetet nem játssza meg, mégis minden erőmmel próbáltam még őt is gyanakvással figyelni. Verity-ről nem is beszélve.
Az utolsó előtti fejezet győzött meg, amikor végre mintha mindenre fény derült volna. És milyen módon, wow! Tudtam én, hogy valami teljesen felforgatja még Lowen életét, ekkora csavarra azonban nem voltam felkészülve. Imádtam a pörgést, a nyomokat és a „nyomokat”, az érzéseket és az írásról szóló részeket. Nem is szerettem volna letenni a könyvet amíg nem értem a végére. Oda eljutva azonban majdnem (csak majdnem, mert végül egyedül az egyik igazságot tekintem mérvadónak) megkérdőjeleztem mindent. És ez tetszik. :)

fannipfeiffer>!
Colleen Hoover: Verity (angol)

A Verity tökéletes emlékeztetője annak, hogy miért is kerültem ki Colleen Hoover bűvköréből. Még mindig elismerem, hogy nagyon tehetséges író, akinek elképesztően megkapó az írásstílusa, és hogy egyszerűen képtelenség letenni a könyveit. Mára már viszont másképp tekintek a munkásságára, s az iránta érzett rajongásom is kihűlni látszik. Ne kövezzetek meg, de egy unpopular opinion következik.

A Verityben az írónő az eddig a megszokottól eltérően a thriller műfajában próbálta ki magát. Sokan értékelik a bátorságát, hogy új vizekre evezett, viszont ha jobban belegondolok, a creepy jeleneteken kívül, mindent a már jól bevált alapokra épített: tragikus múlttal rendelkező szereplők, álmait megvalósítani próbáló főhősnő, aki nem tud ellenállni a sármos és szexi férfi karakternek, aki pedig rövid időn belül beleszerelemesedik a női karakterbe; drámai fordulat és nagy spoiler. CoHo pontosan ugyanezeket az elemeket hozza itt is.

Lowen, a harmincas éveiben járó feltörekvő írónő pár hete veszítette el édesanyját, akivel azonban élete során sem ápolt jó viszonyt. Tegyük fel, hogy az anyai közelség hiányától vált Lowen lelkileg sivárrá, ugyanis a lehető legszürkébb női karakterrel volt dolgom ebben a regényben. Mellette ott van a tipikusan lehengerlő és figyelmes férfi, Jeremy, akivel már az első közös jelenettől fogva vonzódnak egymáshoz. Azonban még sokáig nem engednek a kísértésnek, ugyanis Jeremy két lánygyermekének halálát gyászolja. Ja, és ha még nem lenne elég a lelki traumákból, akkor ott van a balesetet szenvedett, szinte életképtelen felesége, Verity, akinek gondját kell viselnie. Ez a szál persze elkerülhetetlen, hiszen ez adja a történet hajmeresztő részét, de akkor is – CoHo minden egyes regényében túltolja a drámai tartalmat. Verity nagy népszerűségnek örvendő írónő, azonban a baleset után képtelen befejezni könyvsorozatát. Így kerül a képbe Lowen, aki beköltözik a családhoz, hogy átbogarássza Verity feljegyzéseit és hogy befejezze a sorozat utolsó három kötetét. A kutatómunka során azonban Lowen egy olyan irományra bukkan, ami mindent más perspektívába helyez.

Itt jön a képbe az egyetlen dolog, amivel valóban újat mutatott az író a Verityben. Ezt pedig a hátborzongató jelenetekkel és a vérfagyasztó hangulattal érte el, amit a regényben teremtett. Belátom, elképesztő munkát végzett, ugyanis többször futkosott a hátamon a hideg egy-egy leírásnál. Kalapom emelem előtte, mert tényleg van érzéke a pszicho thriller műfajához. Ezért kap 3 csillagot a Verity, de nem többet. A benne rejlő lehetőségekért és, mert tagadhatatlanul nagyon olvastatta magát.

Egyre betegebb irányt vett a sztori, de végig fenntartotta az érdeklődésemet. De aztán egy csattanónak nem nevezhető ponton mindent az ellenkezőjére fordított az író. Tudjátok van az a plot twist, aminél fogod a fejed és tátott szájjal nézel, hogy úristen, hogy nem vettem észre az apró jeleket! Na, ha ilyet keresel, ezt pont nem találod meg a Verityben. Itt egy utólagos magyarázkodás útján próbált meghökkentő lenni az író, de harmatgyenge végkimentele lett az amúgy végig izgalmas történetszálnak. Hozzátenném, utólag belegondolva van néhány elvarratlan szál és logikai baki, amikért igencsak kár.
spoiler
spoiler
spoiler
Látom valahol, hogy mit akart kihozni ebből az egészből CoHo: bizonytalanságban hagyni az olvasót, hogy visszamenőleg minden pontot megkérdőjelezzen. Sajnos én mégis úgy gondolom, sokkal több átgondolást és egyediséget igényelt volna a történet. Sok potenciál volt ebben a regényben, de az erőtlen drámai csavar után lényegében már nem volt több, mint bármelyik romantikus regénye.

adelreads>!
Colleen Hoover: Verity (angol)

Röviden ezzel a két idézettel tudom elmondani mit éreztem olvasás közben:

„I should go sit outside and attempt to clear my head of everything I just read.”

„What can go wrong, goes wrong. And then gets worse.”

Ez. Mi. Volt?!

„He watches me for a moment, expressionless. Then he laughs. “Seriously? A book did this to you?”” Igen, Jeremy, képzeld, és ez egyáltalán nem nevetséges. :D Kellett egy kis idő, hogy mindent feldolgozzak, mert ez… Szerintem az eddigi legösszetettebb, legkegyetlenebb olvasmányom volt. És szöges ellentéte annak, amit eddig CoHo-tól kaptunk. Mégis imádtam az első szótól az utolsóig. Több ilyen könyvet kérek a romantikusok mellé és életem végéig boldog leszek. :'D „My mind is making all of this more than it is.” True story. :'D Verity karakterét nagyon kidolgozta az írónő, sikerült is jól átvernie. spoiler Ezért írhattam újra az egész értékelést. :'D „I’m afraid once my readers meet me in person, they’ll swear off my books forever.”

Érdekesen veti fel CoHo az írói vonalat Lowen részéről, közben teljesen reális a feltevése, mert ahogy mindenki más személyiség teljesen máshogyan reagál a különféle eseményekre, történésekre, amik érik.
Nem feltétlen értettem egyet Lowennel spoiler spoiler

Jeremy szeretete a gyerekei iránt hihetetlen. Tökéletes apafigura, akkora szeretettel beszél a gyerekeiről, hogy rengetegen példát vehetnének róla.
De aztán ott van az, hogy spoiler JÉZUSOM, ÁRULJA MÁR EL VALAKI, MIT OLVASTAM EL?! :D „One more chapter and I’ll stop. That’s it.” Jó vicc. Ezután garantáltan függő leszel. :D Ahogy CoHo eddig kötetei után, most is átértékelődött bennem valami – bár arra még pontosan nem jöttem rá micsoda.
Biztos vagyok benne, hogy ezután elég nagy „book hangover”-em lesz, mert… Mi volt ez??! Ettől függetlenül nagyon várom, hogy magyarul is megborzonghassak a könyvtől. :D Na meg persze, hogy lássam mások is kiakadnak-e rajta annyira, mint én. :'D


Népszerű idézetek

Naiva P>!

I hear the crack of his skull before the spattering of blood reaches me.

(első mondat)

Naiva P>!

Most people come to New York to be discovered. The rest of us come here to hide.

Naiva P>!

I think the idea of me is better than the reality of me.

Naiva P>!

What you read will taste so bad at times, you’ll want to spit it out, but you’ll swallow these words and they will become part of you, part of your gut, and you will hurt because of them.

SzRéka P>!

With every day that passed, that first night with him was further validated. And that’s what love at first sight is. It isn’t really love at first sight until you’ve been with the person long enough for it to become love at first sight.

Kapcsolódó szócikkek: Jeremy Crawford · Verity Crawford
Naiva P>!

A writer should never have the audacity to write about themselves unless they’re willing to separate every layer of protection between the author’s soul and their book. The words should come directly from the center of the gut, tearing through flesh and bone as they break free. Ugly and honest and bloody and a little bit terrifying, but completely exposed.

adelreads>!

He watches me for a moment, expressionless. Then he laughs. “Seriously? A book did this to you?”

Everglow P>!

Here, I’m invisible. Unimportant. Manhattan is too crowded to give a shit
about me, and I love her for it.


Ezt a könyvet itt említik


Hasonló könyvek címkék alapján

Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls
Nora Roberts: Legacy
Gillian Flynn: Gone Girl
J. D. Robb: Naked in Death
Jennifer L. Armentrout: Till Death
Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
L. J. Shen: Sparrow (angol)
Penelope Douglas: Kill Switch
H. D. Carlton: Haunting Adeline
J. A. Redmerski: Killing Sarai