Verity 1754 csillagozás

Colleen Hoover: Verity

Magával ​ragadó és megdöbbentő. Egyszerűen nem lehet letenni.

Claire Contreras New York Times bestseller szerző.

Lowen Ashleigh, az anyagi csőd szélén álló, küszködő író élete állásajánlatát kapja, amikor Jeremy Crawford, a bestseller szerző Verity Crawford férje felkéri, hogy balesetben megsérült felesége helyett megírja az asszony sikersorozatának befejező részeit.

Lowen megérkezik a Crawford házba, hogy átnézze Verity többévnyi jegyzeteit és vázlatait, remélve, hogy elegendő anyagot talál a munka elkezdéséhez. Csakhogy az irodában nemcsak kaotikus állapotok fogadják, hanem egy önéletrajz is, amit az asszony a legnagyobb titokban írt. A kézirat minden oldala vérfagyasztó vallomást rejt, köztük annak az éjszakának a történetét, ami örökre megváltoztatta a család életét.

Lowen először úgy dönt, hogy nem mutatja meg Jeremynek a kéziratot, mert annak tartalma még több fájdalmat okozna a gyászoló apának. De ahogy a férfi iránti érzelmei egyre erősebbé… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Kristály pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2022
312 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634577904 · Fordította: Barthó Eszter
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
312 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634577904 · Fordította: Barthó Eszter
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
310 oldal · ISBN: 9789635613007 · Fordította: Barthó Eszter

2 további kiadás


Enciklopédia 12

Szereplők népszerűség szerint

Jeremy Crawford · Lowen Ashleigh · Verity Crawford

Helyszínek népszerűség szerint

New York


Kedvencelte 360

Most olvassa 31

Várólistára tette 524

Kívánságlistára tette 732

Kölcsönkérné 6


Kiemelt értékelések

MissFortune>!
Colleen Hoover: Verity

Ez egyszerűen fenomenális könyv. Az első pár oldal után annyira beszippantott, hogy kiolvastam éjjel a felét. Konkrétan aludni alig hagyott, mikor felkeltem éjszaka, akkor is az elméleteket gyártottam. Minden percét élveztem. Feszültség bőven volt, illetve egy jó pár megbotránkoztató jelenetet felvonultat.
A cselekményben nyilván Verity karakterén van a legnagyobb hangsúly. Szerettem az „önéletrajzát” olvasni, minél többet akartam megtudni róla. Iszonyú brutál a hangulata ezeknek a részeknek, alig vártam őket.
Jeremy és Lowen karakterét kifejezetten nem sikerült megkedvelnem. Lowen olyan kis önbizalom hiányos az elején, kikészített vele. Jeremy elég megosztó lett számomra. Általában nekem nagyon fontos, hogy kedveljem a főbb karaktereket. Ennél a könyvnél ez nem igazán sikerült, de az élményemből egyáltalán nem vont le.
Egy szó, mint száz: imádtam. Ez a zsáner is eszméletlenül jól megy Colleen Hover-nek, aki az egyik kedvenc íróm lett, annyira tehetséges.

3 hozzászólás
Dóri_Margit P>!
Colleen Hoover: Verity

Undorító.
Brutális.
Elmebeteg.
Hátborzongató.
Az utolsó csavar pedig kifacsar. Ez most komoly?! Kikészített!

5 hozzászólás
Finn_Hudson>!
Colleen Hoover: Verity

Ismét egy magával ragadó CoHo könyv érdekes szereplőkkel, háttértörténekkel és olyan apróságokkal, amik miatt teljesen beszippant a történet. Azonban végig azt éreztem, hogy ez thrillernek gyenge, hiányzott a feszültség és a borzongás, amit a műfaj megkövetelne. Voltak benne persze megbotránkoztató jelenetek, amibe belegondolni is rossz volt, de ennyi. Egyértelműen Verity karakterén volt a hangsúly, ami nem is lenne baj, csak egy picit úgy éreztem emiatt, hogy Jeremy és Lowen túlságosan háttérbe kerültek, és nem lettek igazán kidolgozva.
Ugyanakkor az is bökte a csőrömet olvasás közben, hogy ilyen alapötlettel már nagyon sokszor találkoztam, mint filmek, mint könyvek terén.
De mindezeken sikerült javítania CoHo stílusának, így végül egy erős 4 csillagra tudtam a végén értékelni. Nem ez a legjobb alkotása, de mindenképp megéri elolvasni.

5 hozzászólás
DarknessAngel >!
Colleen Hoover: Verity

Azt a ku#va! Kedvenc! Colleen a legjobb írónő a világon! Nem lep meg, hogy minden könyve isteni, csak akárhányszor épp befejezek egyet, elragad ez az eufórikus utóhatás. Ennél a könyvnél pedig még inkább teljesen paff vagyok. Kevés pszicho-thrillert olvasok, pedig imádom ezt a műfajt is. Annyira izgalmas, annyira feszültségkeltő, annyira beteg volt ez a történet. Minden perce kész élvezet. Már a legelejétől ment nálam mindenféle elmélet gyártás, ilyen befejezésre mégse számítottam. Tényleg teljes elmebaj az egész.
Verity, Lowen és Jeremy szuper karakterek. Remélem Colleen még fog írni ebben a műfajban többször is. Zseniális!

13 hozzászólás
Naiva P>!
Colleen Hoover: Verity

Majdnem minden új CoHo könyvnél úgy gondolom, hogy az éppen aktuális könyv élete munkája, de most a Verity-nél ezt biztosan állítom. Az eddigi könyveit is nagyon szerettem, de ettől eldobtam a maradék eszem, ami megmaradt a történet végére. Ez egyszerre volt hátborzongató, tragikus és zseniális. Az elejétől kezdve végig izgultam az egész történetet, mert egy jó thrillerhez híven, itt semmi sem az, aminek látszik.
Colleen ezzel a könyvével végleg bebizonyította, hogy nem csak sokoldalú tehetség, de egy picit őrült is. Sokszor úgy éreztem, jó ötlet volt Tarryn Fisher-rel közösen dolgozni, mert szerintem sok mindent tőle tanulhatott.

12 hozzászólás
bhannaa>!
Colleen Hoover: Verity

Drága Colleen ismét egy mesterművet alkottál! <3
Még most sem hiszem el, hogy nálam van ez a könyv és volt szerencsém elolvasni.
Szóhoz sem jutok! Túlságosan zseniális, agyafúrt, sötét kötet volt ez…
Nem akartam befejezni, de egyszerűen olvastatta magát. Minden egyes szavát ittam a lapoknak. Brutális volt, néha nagyon nehèz egy ilyen könyv után “megszólalni” de próbálkozom viszont szerintem ezt érezni kell. Mindenkinek érezni kell azt a sokkot, azt az undort amit a könyv olvasása közben érzel. Utálom ezt mondani de egyszerűen nem tudtam nem szeretni ezt a csodát. Ez volt az a Colleen “bomba” ami hiányzott az életemből! Már rég olvastam tőle, és hiányzott! Nagyon, és most végre megkaptam és azta…
Sok mindent ellehet mondani egy-egy íróról de ha Colleen Hoover neve jelenik meg valahol szerintem az emberek 98% ugyan azt a szeretetet, és tiszteletet érzi. Hiszen kevés olyan író van mint ő!
Egyszerűen csodás az, ahogy ír és papírra veti a legsötétebb gondolatait is!
Bámulatos és nagyon bátor dolog.
Viszont ez a történet…
Ez valami teljesen más volt, és annyira örülök, hogy kaptam belőle egy szeletet.
Szerelmi történetekben nagyon megállja a helyét Colleen de pszichothriller műfajban egyszerűen teljesen más szintet kapunk.
Nagyon rég olvastam ilyen eszméletlen pszichothriller könyvet.
Ismét nagy elvárásokkal kezdtem bele ebbe a könyvbe, és woooow egyszerűen nemtudok csalódni!
Az elejét nem értettem hisz olyan gyorsan történt minden, és egyből a közepébe csaptunk de miután belerázódtam egyszerűen nem engedett.
Az ahogyan egy-egy mondat megvolt fogalmazva, és az ahogyan előhozott érzelmeket belőlem egyszerűen betegesen szép volt.
Verity életrajza…
Istenem, egyszerűen beteg,beteg,beteg…
Annyira nagy sokként ért és nem gondoltam volna, hogy ez ennyire borzalmas lesz. Próbáltam nem elhányni magam egy-egy fejezet után és néha én is a kiborulás szélén voltam mint Lowen.
Ebbe még belegondolni is szörnyű, hogy Verity miket csinált. Nem szeretnél hinni neki, de simán kinézed belőle hisz Lowent folyamatosan “terrorba” tartja és szegény már a végére kezd beleőrülni.
Jeremy-t nagyon sajnálom de viszont egy részem haragszik rá. Nem hiszem el, hogy képes volt egy ilyen nővel élni ezekután is.
Na és ott van a vége…
Na ez az, amire sosem számítottam volna és nemtudom eldönteni, hogy ki mond igazat. Magamban Lowen-nek és Jeremy-nek hiszek de bennem van az, hogy Verity mit írt. Teljesen összezavar ez a könyv és annyira beleragadsz ebbe a hálóba amit magadnak szőttél, hogy csak nagynehezen enged el.
Hihetetlen mennyire megtud lepni MÉG mindig CoHo. Csak erős idegzetűeknek ajánlom ezt a könyvet! Viszont ha egyszer elolvasod, sosem fog nyugodni hagyni az ami ebben a kötetben történt.
Köszönöm ezt az élmény ismét Colleen!
Elképesztő volt minden szavad, és még a hideg is kirázott mikor elolvastam az utolsó mondatot!
<3

6 hozzászólás
Pati28 P>!
Colleen Hoover: Verity

Ó, T E, J Ó É G!
Ez a könyv valami fantasztikus. Az elejétől a végéig minden sorát élveztem, és egy percre sem lankadt a figyelmem olvasás közben. Rejtélyes volt és borzongató, tele titkokkal. Nem tudhatod mi lesz a cselekmény kimenetele, mert valami csavar mindig volt benne. Némely fejezet olvasásánál borsódzott a hátam és a frász kerülgetett.
A vége pedig… egyszerűen.. fenomenális. Nagyon tetszett, hogy az írónó a képzeletünkre bízza a befejezést. spoiler
Picit talán sok volt benne az erotikus rész, de nem zavart kimondottan.
A történet inkább Verity körül forog, így az ő karaktere kap nagyobb hangsúlyt. Lowen és Jeremy párosát is imádtam.
CoHo zseniális ebben a műfajban is. :)
Mindenképp újabb kedvencem lett. ❣️

5 hozzászólás
Smurfettereads P>!
Colleen Hoover: Verity

Ez aztán sokkoló volt, de azért tetszett is, bár még most sem igazán tudom mit is gondoljak erről a könyvről. A sztori felépítése is jó volt, és az eleje durván kezdődött, és pár bizarr részt leszámítva jó volt, érdekes feszültséggel teli, néha egészen komor hangulat, már már drámai, fordulatos cselekmény, és nagyon megdöbbentő, sokkoló, jó kis thriller volt. Meg persze romantikus, és az erotikus részek se hiányozhattak, ahogy Verity egyszer megjegyezte: úgy d.gtak, mint a nyulak. XD 75 oldaltól kezdve teljesen magába szippantott, alig bírtam letenni, mert kíváncsi voltam mi is lehet az igazság, de a végén cseppet sem erre számítottam. Colleen Hoover egy pár bizarr jelenet, vagy rész után a végére felrobbantotta az egész addigi történéseket egy b.szott nagy vallomással, ami nagyon meglepett. spoiler Sajnos egyik karakter se kedveltette meg magát velem, a végére se változott, pedig bíztam benne. Lowen karaktere annyira zavaró volt néha, a személyisége eleinte furcsa volt, nem tudtam hová tenni, de Jeremyt sem. spoiler Pedig eleinte sajnáltam Jeremyt, a történtek miatt, de úgy tűnik hiába, és amit a végén Lowen csinált pfff… De azért nem volt rossz, jó volt elolvasni, már nagyon kíváncsi voltam rá, és a borítója is nagyon tetszik. :-D

25 hozzászólás
nibooklett>!
Colleen Hoover: Verity

Úristen.
Nehéz megtalálni a tökéletes szót erre a kötetre. Mindig is tudtam, hogy CoHo számomra egy tökéletes írónő. De amikor a kezembe vettem a Verityt nem tudtam, hogy mire fogok számítani. Teljesen más volt ez a történet, mint az eddigi könyvei, amit olvastam tőle. Ebben is benne volt az erotika, viszont a félelem és a hátborzongás új volt tőle, de imádtam. Szerettem a szereplőinket, szerettem a történetet, végig fenntartotta az érdeklődésemet. Most, hogy az utolsó oldalhoz értem, csak ülök, és azon töprengek, hogy most mi is az igazság?..
Olvassátok el Ti is♥

dontforgettosmileandread P>!
Colleen Hoover: Verity

Egy kicsit most ellentmondok saját magamnak, mert ezt a legutóbbi könyvét én nem szerettem annyira. Ellenben az eddigi regényeivel, sorozataival.
Egyszerűen nem tudott megfogni úgy, ahogyan az előző kötetei. Tudom, hogy ez egy más stílus, mint amiben az írónő alapjában véve ír, de számomra kicsit csalódás volt. Első kötetnek -tőle- nem ajánlom, viszont aki szeretne egy kicsit borzongani, és érdekli mi történhet egy feltörekvő íróval, aki egy már elismert, híres , de magatehetetlenné vált írónő mellé szegődik egy vidéki házban, ahol gyanús és elsőre hihetetlen dolgok történnek- az bátran vegye a kezébe.
Egyedül az utolsó fejezetek miatt kap egy egésszel jobbat, mint amit elsőre szántam neki, így lett 4,5 csillag, mert az igazán Hooveres volt. Kétségek között hagyott. De vajon melyik igazság?!
Így végül egész jó élményként gondolok majd vissza rá , újraolvasós azonban nem lesz, de biztos, hogy emlékezni fogok rá.
https://www.instagram.com/p/CM7n8MkAlBU/

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

konyvmolyblog>!

Csak még egy fejezet, és abbahagyom. Ez lesz az utolsó.

Kapcsolódó szócikkek: Lowen Ashleigh
2 hozzászólás
csfannie P>!

Ha két ember között felüti a fejét a vonzalom, onnantól már csak két lehetőségük marad: engedni neki, vagy hagyni az egészet. Nincs középút.

Kapcsolódó szócikkek: vonzalom
csfannie P>!

– Amit én akarok? – kérdezi halkan.
– Igen. Te mit akarsz?
Hátraveti a fejét, és úgy nevet, mint aki élete legostobább kérdését hallotta. A válaszon gondolkodnia sem kell.
Téged.

konyvmolyblog>!

– Ne törődj vele, miért játszod a játékot. Csak a célra koncentrálj!

csfannie P>!

A testünk gondozása olyan, mint a gyereknevelés. Néha kemény, néha hatalmas szívás, néha legszívesebben hagynád a francba az egészet, de ha feladod, annak tizennyolc év múlva súlyos következményei lesznek.

Smurfettereads P>!

– Az emberek kegyetlenek – mormogom a bajuszom alatt.
[…]
– Sosem szabad elolvasni a kommenteket.

123. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jeremy Crawford · Lowen Ashleigh
6 hozzászólás
konyvmolyblog>!

Én akartam lenni az, aki mosolyt csal az arcára, akiért lélegzik, akiért felkel reggelente.
És sokáig én is voltam. Jobban szeretett, mint bárkit és bármit. Én voltam az élete értelme.
Egészen addig, amíg fel nem bukkant az egyetlen dolog, ami még nálam is többet jelentett neki.

Kapcsolódó szócikkek: Verity Crawford
3 hozzászólás
mani12 P>!

Az ember nem nézhet valakire úgy, ahogy ő nézett rám – a teljes múltjával a tekintetében – anélkül, hogy elképzelné a jövőt.

Smurfettereads P>!

Öröm az ürömben.
[…] Úgy festek, mint egy hulla.

11. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lowen Ashleigh

Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer Lynn Barnes: Az örökség ára
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls – Ellopott babácskák
Guillaume Musso: Holnap
Gillian Flynn: Holtodiglan
Nora Roberts: Örökség
J. D. Robb: Meztelenül a halálba
Guillaume Musso: Regényélet
Megyeri Judit: Csontvázak a szekrényben
Erin A. Craig: House of Salt and Sorrows – Só és bánat háza
Karen M. McManus: Lehull a lepel