Ugly ​Love – Csúf szerelem 1804 csillagozás

Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Ha meg akarod szegni a szabályokat, készülj fel rá, hogy összetörik a szíved.

Amikor Tate Collins találkozik Miles Archer pilótával, tudja, hogy ez nem szerelem első látásra, sőt, még barátságnak is kevés. Az egyetlen, ami összeköti őket, a tagadhatatlan, kölcsönös fizikai vonzalom. Amikor a vágyaik felszínre törnek, rájönnek, hogy tökéletes párt alkotnak. A férfi nem akar szerelmet, a nőnek pedig nincs ideje rá, így nem marad más, csak a szex. A kapcsolatuk meglepően jól működik, amíg Tate betartja Miles két szabályát:
Ne kérdezz a múltról!
Ne várj semmit a jövőtől!
Eleinte úgy tűnik, tudják kezelni a helyzetet, de aztán gyorsan ráébrednek, hogy semmi sem olyan egyszerű, mint hitték. A szív érzelmekkel telik meg. Az ígéretet megszegik. A szabályok összekuszálódnak. A szerelem csúf fordulatot vesz.

Az őszinte szerelem, a testi vágy és titokzatos múlt örök harcának története.
Vesd bele magad!

Eredeti megjelenés éve: 2014

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2022
326 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634571100 · Fordította: Barthó Eszter
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
326 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634571100 · Fordította: Barthó Eszter
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
314 oldal · ISBN: 9789634579533 · Fordította: Barthó Eszter

3 további kiadás


Enciklopédia 25

Szereplők népszerűség szerint

Miles Mikel Archer · Elizabeth Tate Collins · Kapitány (Samuel) · Corbin Collins · Ian · Rachel


Kedvencelte 432

Most olvassa 57

Várólistára tette 378

Kívánságlistára tette 561

Kölcsönkérné 9


Kiemelt értékelések

MissFortune>!
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Ó, istenem! Ez egyszerűen fenomenális volt!
Colleen Hoovertől még nem olvastam eddig. Kicsit előítéletes voltam vele szemben, nem tudom miért. Imádtam, ahogy ír. Fogok még tőle olvasni, az biztos. :)
Tate nagyon szimpatikus volt. Szerettem a poénjait, meg persze amikor Miles-sal csipkelődtek. Amikor Miles elment dolgozni, Tate-val együtt vártam, hogy hazajöjjön. Imádtam!
Nos, Miles. Szerettem azokat a részeket, amelyek a múltjáról szóltak. Jó volt elmerülni benne, meg persze nagyon kíváncsi voltam, miért lett ő ilyen. Gondoltam ugyan, hogy valami ilyesmi, de így is borzasztó. Szegény Miles. Örülök azonban, hogy ő is megtalálta a boldogságot ilyen sok idő után. Mindenkinek kijár.

6 hozzászólás
Klodette>!
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Ismeritek azt az érzést, amikor egy könyv annyira jó, hogy inkább önfeláldozó módon nem haladtok vele, direkt elodázzátok az olvasást, mert még sokáig akartok a szereplőkkel maradni, ám közben annyira kíváncsiak vagytok a folytatásra, arra, hogy mi fog történni, hogy egyszerűen képtelenek vagytok lerakni akárcsak egy pillanatra is?
Nos, én magam határozottan így voltam ezzel a történettel és gondolom senkit sem lepek meg igazán, amikor leírom, hogy új kedvencet avattam.
Istenem… ez a könyv?! Az ilyen sztorikért érdemes olvasni és bizalmat fektetni egy íróba, valamint egy ismeretlen olvasmányba.
Az az igazság, hogy túl könnyen tudtam azonosulni Tate személyével, tetteivel és döntéseivel, ami ugyebár engem minősít, de tuti, hogy képtelen lettem volna ellenállni egy Miles-hoz hasonló pasinak.
A történet egyik fő eleme az erotika, amit egy percig sem bántam, mert habár kicsit túlsúlyban volt, mégis megfelelően lett tálalva, érzéki módon lett megfogalmazva, ami bevallom, hogy sokszor felizgatott – nem úgy! – és amiben igen, tényleg kedvemet leltem.
Ebből az egy regényből nekem nagyon úgy tűnik, hogy CoHo jól ért a lélektani drámákhoz, amit aztán a romantika és az erotika elemeivel tűzdel tele, fűszerez meg. Biztosan fogok még olvasni tőle és most már megértem, hogy nem hiába van akkora rajongótábora a Molyon is.
Csak azt tudom mondani, hogy olvassátok, mert habár megrázó, kicsit felkavaró és igazán sokkoló, de közben szárnyal tőle a test, gyógyír és balzsam a léleknek, mint maga a Miles által is olyannyira gondosan került csúf szerelem.

Bővebben pedig: https://klodettevilaga.blogspot.com/2018/06/konyvkritik…

2 hozzászólás
DarknessAngel>!
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Új CoHo könyv, új kedvenc!♥ Ilyen egyszerű. Nincs mit ezen túlbonyolítani.
Egy gyönyörű szerelmi történet sötét múlttal beárnyékolva.
Egy lány, aki újraéleszti a legszebb dolgot a világon. A reményt és a szerelmet.
Egy fiú, akiről azt hittem, hogy ő lesz a legnagyobb seggfej, így nehezebben fogom megszeretni.
Téves. Szerencsére.
Miles mindannak az ellentétje volt, amit a könyv olvasása előtt képzeltem róla. Voltak ami-sok-az-sok pillanati, de ezen kívül?! Vagy a szívem szakadt meg érte, vagy épp olvadoztam, mint Tate.
Már nem is csodálokozm, hogy mindent, amit Colleen ír, kincset ér. Az Ugly Love is pont ilyen.
Szerelmes lettem!♥

Naiva P>!
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Nagyon szeretem Colleen könyveit, de ez másodjára se talált be úgy, ahogy általában egy CoHo könyv szokott. Miles-t se tudtam megkedvelni, csak a végére megsajnálni, de az nem ugyanaz. Tudom, hogy mindenki másképpen dolgoz fel egy szörnyű tragédiát, de erre akkor sincs magyarázat. Gyakorlatilag a könyv 90%-ában keresztülgázol a lány érzésein, csak, hogy ez ne tűnjön ennyire nyilvánvalónak, ki lett egészítve egy szükséges sob-storyval a fő szál. A sok „récsölözéstől" a falra tudtam volna mászni és az sem segített, hogy a „hat évvel korábban” történteknél Miles tőmondatokban írt gondolatai simán az autizmus tüneteit produkálták.
Ez most (újra nem), de egy lényeg; Colleen nagyon tud írni, és a cselekményszál ami nem sok szerkezete ügyesen meg lett oldva.

9 hozzászólás
nibooklett>!
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Egy újabb csodás CoHo könyv. Féltem belekezdeni, mert ugy ereztem, hogy a Velunk veget er utan nem fogom tudni szeretni. De tudtam. Imádtam. Imadtam Tate es Miles karakterét. off
Tobbet nem mondok. Olvassatok el, es imadjatok ti is ♥

2 hozzászólás
Mulán P>!
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Megint csak az van ami már sokszor történt meg velem de látom hogy idén ez gyakran előfordul majd még pedig az hogy mindenki kedvenc könyve nekem nem jött be.
Nem talált el, egy szereplőt se kedveltem meg ami már önmagában probléma, majd nem abba hagytam a felénél de már csak azért is elolvastam. Nem csípem az olyan stílusú embereket mint Miles. Ettől függetlenül „cselekmény dús” már ha lehet így nevezni ezt de 90% ban utáltam a könyvet.

5 hozzászólás
Kate20>!
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Gyönyörűen megírt történet. Az írónőnek van egyfajta egyedi stílusa, ami miatt szebbé válik a cselekmény.
Az alapkoncepció igazából elég átlagosra sikeredett, így volt ez a történettel is, de valahogy az írásmód teljesen feljavította ezt az élményt.
Olvastam már a Hopeless -t tőle, de ez egy fokkal jobban tetszett. Nyilvánvaló hogy Hoover szereti a nehéz, fájdalmas témákat boncolgatni könyveiben. Talán ezek miatt (is) jobban üt, mint egy egyszerű romantikus történet és sokkal több elemi dolgot hordoz magába, mint más történet.
Úgy gondolom, hogy egyszer off mindenkinek érdemes elolvasni egy Colleen könyvet az élmény miatt.

Tünde1>!
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Kihívásra olvastam,már régóta olvasom a sok pozitív véleményt,felkeltette az érdeklődésem a „fura "cím is.
Csillagos ötös.Nagyon jó volt olvasni Tate és Miles kalandjait,szerelmét.
Kicsit visszamentem az időben és újra fiatalnak éreztem magam.
A sötét múlt az elszomorító volt,de mivel a szerelem mindent legyőz,most is happy end-del zárult.
off

vikcs>!
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Már az első oldalaknál éreztem, hogy ismét egy különleges könyvet fogok a kezemben. Ahogy haladtam előre, tudtam, hogy fájni fog, de nem bírtam letenni, és elszakadni a soroktól. Újabb csodálatos történet a szerelemről, a reményről és az újrakezdésről.

Tate számomra nagyon szimpatikus női főszereplő volt. Nem nyafogott, nem hisztizett, tett a céljai érdekében, kedves, őszinte, gondoskodó ember, aki csak szeretni akar. Teljesen bele tudtam képzelni magam a helyébe, átéreztem minden boldogságát és bánatát. Tökéletesen passzoltak Milessal, csak úgy izzott közöttük a levegő a közös jeleneteik alatt. Ritkán találok egy könyvben két ennyire összeillő embert, de Colleen képes mindig újabb szerelmet adni nekünk.

Miles Archer beírta magát a szívembe, egy újabb dobogós helyet rabolva el az eddigi könyves szerelmek elől. Egyenes feltornászta magát a központba, hogy ott leüljön és kisfiús mosolyával, piszkos fantáziájával megfertőzze a gondolataimat. Mivel láttuk a múltját is, amelyet az írónő apránként adagolt nekünk, tudtam, hogy ő egy nagyon jó ember, csak valami nagyon rossz történt vele, ami miatt most így viselkedik. Tate is látta ezt az oldalt, csak ő sem tudta az okokat. Szeretni akarta ezt az embert, még a tüskéivel együtt is.

Az írónő pedig újra összetört minket, a szereplőivel együtt. Felvonultatja az érzelmeket a legfelsőbb szintekre, hogy aztán kegyetlenül lecsapjon ránk, szilánkokra törve a szívünket. De ezért is imádjuk ezt a nőt, nem? Mindig összetör minket, de aztán olyat ad nekünk, ami megmelengeti a lelkünket, és képesek leszünk hinni az igaz szerelemben.

Bővebben a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.com/2018/07/colleen-hoov…

Smurfettereads P>!
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Ez a könyv maga a csoda. ❤ Imádom. ❤ Már a borítója is megfogott, de ami belül van az egyszerűen gyönyörű. Imádom az első oldaltól az utolsóig.
Hamar megszerettem Tate-t és Milest, már az elején, és mindketten nagyon szimpatikusak voltak. Tate nagyon kedves, őszinte, és tökéletesen passzoltak egymáshoz. Ő csak szeretni akarta, és elfogadta, bármit is kap érte. Miles annak ellenére, amin keresztül ment nagyszerű férfi lett belőle. Imádom. spoiler
Az írónő nagyon jól tudja, hogy kell adagolni a romantikát, és a drámát, a feszültséget, az érzelmeket, a csodás lélegzetelállító pillanatokat, amiket én annyira imádok ebben a történetben. :-) ❤ Még egy csepp humor is került bele.
Bírtam Corbint, a Kapitányt, és Iant is, őket is megkedveltem.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, megéri elolvasni. :-)


Népszerű idézetek

beatrix_0823 P>!

– A szerelem nem mindig szép, Tate. Van, hogy egész idő alatt abban reménykedünk, hogy a dolgok előbb-utóbb megváltoznak. Hogy minden jobb lesz. Aztán egyszer csak azok kapjuk magunkat, hogy megint ott vagyunk, ahonnan elindultunk, és útközben valahol elhagytuk a szívünket.

166. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Elizabeth Tate Collins · Kapitány (Samuel) · szerelem
Hashtag>!

– Ismeri azt a mondást, hogy: Ha az élet citromot ad…
– Készíts belőle limonádét – fejezem be helyette.
A Kapitány megrázza a fejét.
– Nem így folytatódik. Ha az élet citromot ad, tudd, kinek a szemébe kell spriccelned a levét.

235. oldal, huszonhetedik fejezet

Kapcsolódó szócikkek: citrom · Elizabeth Tate Collins · Kapitány (Samuel)
Evika82 P>!

[…] Isten azért adja nekünk a rossz dolgokat, hogy jobban meg tudjuk becsülni a jókat.

144. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Miles Mikel Archer
lizzyke21>!

Így van ez, ha az embernek megtetszik valaki. Az egyik pillanatban még nem létezik, aztán hirtelen betölt mindent, akár akarod, akár nem.

63. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Elizabeth Tate Collins
vikcs>!

Néha az ember el is felejti, mennyire hiányzik neki a másik, amíg újra nem találkozik vele.

33. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Elizabeth Tate Collins
Masni>!

– Ha ma még jobban szeretsz, mint tegnap, akkor alig várom a holnapot – felei.

247. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Rachel
BeerSeeGirl P>!

– Egyesek… a korral bölcsebbé válnak. Mások sajnos egyszerűen csak öregebbé.

293. oldal

BeerSeeGirl P>!

– Én nem estem beléd, Tate. Én valósággal beléd zuhantam.

312. oldal

1 hozzászólás
FeketeAlex IP>!

Ha az élet citromot ad, tudd, kinek a szemébe kell spriccelned a levét.

235. oldal

9 hozzászólás
krisztin1>!

Ha az ember békében akar élni önmagával, az elfogadás nagyon fontos. Sőt, elengedhetetlen.

229. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Miles Mikel Archer · önelfogadás
1 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Vagány
Helen Hoang: Amit a szív diktál
Karina Halle: A lázadó herceg
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
Baráth Viktória: Egymás szemében
Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó
Vi Keeland: A beosztott
Abby Jimenez: Barátnak tartalak
B. N. Toler: Lélekvesztők