Ugly ​Love – Csúf szerelem 1107 csillagozás

Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Ha meg akarod szegni a szabályokat, készülj fel rá, hogy összetörik a szíved.

Amikor Tate Collins találkozik Miles Archer pilótával, tudja, hogy ez nem szerelem első látásra, sőt, még barátságnak is kevés. Az egyetlen, ami összeköti őket, a tagadhatatlan, kölcsönös fizikai vonzalom. Amikor a vágyaik felszínre törnek, rájönnek, hogy tökéletes párt alkotnak. A férfi nem akar szerelmet, a nőnek pedig nincs ideje rá, így nem marad más, csak a szex. A kapcsolatuk meglepően jól működik, amíg Tate betartja Miles két szabályát:
Ne kérdezz a múltról!
Ne várj semmit a jövőtől!
Eleinte úgy tűnik, tudják kezelni a helyzetet, de aztán gyorsan ráébrednek, hogy semmi sem olyan egyszerű, mint hitték. A szív érzelmekkel telik meg. Az ígéretet megszegik. A szabályok összekuszálódnak. A szerelem csúf fordulatot vesz.

Az őszinte szerelem, a testi vágy és titokzatos múlt örök harcának története.
Vesd bele magad!

Eredeti megjelenés éve: 2014

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
314 oldal · ISBN: 9789634579533 · Fordította: Barthó Eszter
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
ISBN: 9789634579540 · Fordította: Barthó Eszter
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
326 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634571100 · Fordította: Barthó Eszter

1 további kiadás


Enciklopédia 24

Szereplők népszerűség szerint

Miles Mikel Archer · Elizabeth Tate Collins · Kapitány (Samuel) · Corbin Collins · Ian · Rachel


Kedvencelte 287

Most olvassa 29

Várólistára tette 278

Kívánságlistára tette 321

Kölcsönkérné 7


Kiemelt értékelések

DarknessAngel>!
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Új CoHo könyv, új kedvenc!♥ Ilyen egyszerű. Nincs mit ezen túlbonyolítani.
Egy gyönyörű szerelmi történet sötét múlttal beárnyékolva.
Egy lány, aki újraéleszti a legszebb dolgot a világon. A reményt és a szerelmet.
Egy fiú, akiről azt hittem, hogy ő lesz a legnagyobb seggfej, így nehezebben fogom megszeretni.
Téves. Szerencsére.
Miles mindannak az ellentétje volt, amit a könyv olvasása előtt képzeltem róla. Voltak ami-sok-az-sok pillanati, de ezen kívül?! Vagy a szívem szakadt meg érte, vagy épp olvadoztam, mint Tate.
Már nem is csodálokozm, hogy mindent, amit Colleen ír, kincset ér. Az Ugly Love is pont ilyen.
Szerelmes lettem!♥

Klodette>!
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Ismeritek azt az érzést, amikor egy könyv annyira jó, hogy inkább önfeláldozó módon nem haladtok vele, direkt elodázzátok az olvasást, mert még sokáig akartok a szereplőkkel maradni, ám közben annyira kíváncsiak vagytok a folytatásra, arra, hogy mi fog történni, hogy egyszerűen képtelenek vagytok lerakni akárcsak egy pillanatra is?
Nos, én magam határozottan így voltam ezzel a történettel és gondolom senkit sem lepek meg igazán, amikor leírom, hogy új kedvencet avattam.
Istenem… ez a könyv?! Az ilyen sztorikért érdemes olvasni és bizalmat fektetni egy íróba, valamint egy ismeretlen olvasmányba.
Az az igazság, hogy túl könnyen tudtam azonosulni Tate személyével, tetteivel és döntéseivel, ami ugyebár engem minősít, de tuti, hogy képtelen lettem volna ellenállni egy Miles-hoz hasonló pasinak.
A történet egyik fő eleme az erotika, amit egy percig sem bántam, mert habár kicsit túlsúlyban volt, mégis megfelelően lett tálalva, érzéki módon lett megfogalmazva, ami bevallom, hogy sokszor felizgatott – nem úgy! – és amiben igen, tényleg kedvemet leltem.
Ebből az egy regényből nekem nagyon úgy tűnik, hogy CoHo jól ért a lélektani drámákhoz, amit aztán a romantika és az erotika elemeivel tűzdel tele, fűszerez meg. Biztosan fogok még olvasni tőle és most már megértem, hogy nem hiába van akkora rajongótábora a Molyon is.
Csak azt tudom mondani, hogy olvassátok, mert habár megrázó, kicsit felkavaró és igazán sokkoló, de közben szárnyal tőle a test, gyógyír és balzsam a léleknek, mint maga a Miles által is olyannyira gondosan került csúf szerelem.

Bővebben pedig: https://klodettevilaga.blogspot.com/2018/06/konyvkritik…

Naiva P>!
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Nagyon szeretem Colleen könyveit, de ez másodjára se talált be úgy, ahogy általában egy CoHo könyv szokott. Miles-t se tudtam megkedvelni, csak a végére megsajnálni, de az nem ugyanaz. Tudom, hogy mindenki másképpen dolgoz fel egy szörnyű tragédiát, de erre akkor sincs magyarázat. Gyakorlatilag a könyv 90%-ában keresztülgázol a lány érzésein, csak, hogy ez ne tűnjön ennyire nyilvánvalónak, ki lett egészítve egy szükséges sob-storyval a fő szál. A sok „récsölözéstől a falra tudtam volna mászni és az sem segített, hogy a „hat évvel korábban” történteknél Miles tőmondatokban írt gondolatai simán az autizmus tüneteit produkálták.
Ez most (újra nem), de egy lényeg; Colleen nagyon tud írni, és a cselekményszál ami nem sok szerkezete ügyesen meg lett oldva.

4 hozzászólás
MissFortune>!
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Ó, istenem! Ez egyszerűen fenomenális volt!
Colleen Hoovertől még nem olvastam eddig. Kicsit előítéletes voltam vele szemben, nem tudom miért. Imádtam, ahogy ír. Fogok még tőle olvasni, az biztos. :)
Tate nagyon szimpatikus volt. Szerettem a poénjait, meg persze amikor Miles-sal csipkelődtek. Amikor Miles elment dolgozni, Tate-val együtt vártam, hogy hazajöjjön. Imádtam!
Nos, Miles. Szerettem azokat a részeket, amelyek a múltjáról szóltak. Jó volt elmerülni benne, meg persze nagyon kíváncsi voltam, miért lett ő ilyen. Gondoltam ugyan, hogy valami ilyesmi, de így is borzasztó. Szegény Miles. Örülök azonban, hogy ő is megtalálta a boldogságot ilyen sok idő után. Mindenkinek kijár.

2 hozzászólás
vikcs >!
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Már az első oldalaknál éreztem, hogy ismét egy különleges könyvet fogok a kezemben. Ahogy haladtam előre, tudtam, hogy fájni fog, de nem bírtam letenni, és elszakadni a soroktól. Újabb csodálatos történet a szerelemről, a reményről és az újrakezdésről.

Tate számomra nagyon szimpatikus női főszereplő volt. Nem nyafogott, nem hisztizett, tett a céljai érdekében, kedves, őszinte, gondoskodó ember, aki csak szeretni akar. Teljesen bele tudtam képzelni magam a helyébe, átéreztem minden boldogságát és bánatát. Tökéletesen passzoltak Milessal, csak úgy izzott közöttük a levegő a közös jeleneteik alatt. Ritkán találok egy könyvben két ennyire összeillő embert, de Colleen képes mindig újabb szerelmet adni nekünk.

Miles Archer beírta magát a szívembe, egy újabb dobogós helyet rabolva el az eddigi könyves szerelmek elől. Egyenes feltornászta magát a központba, hogy ott leüljön és kisfiús mosolyával, piszkos fantáziájával megfertőzze a gondolataimat. Mivel láttuk a múltját is, amelyet az írónő apránként adagolt nekünk, tudtam, hogy ő egy nagyon jó ember, csak valami nagyon rossz történt vele, ami miatt most így viselkedik. Tate is látta ezt az oldalt, csak ő sem tudta az okokat. Szeretni akarta ezt az embert, még a tüskéivel együtt is.

Az írónő pedig újra összetört minket, a szereplőivel együtt. Felvonultatja az érzelmeket a legfelsőbb szintekre, hogy aztán kegyetlenül lecsapjon ránk, szilánkokra törve a szívünket. De ezért is imádjuk ezt a nőt, nem? Mindig összetör minket, de aztán olyat ad nekünk, ami megmelengeti a lelkünket, és képesek leszünk hinni az igaz szerelemben.

Bővebben a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.com/2018/07/colleen-hoov…

anikho>!
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Mintha az írónő személyesen nekem írna. Sokan vagyunk így ezzel, ugye? Tudja, hogy szeretem olvasni a szerelmet. Tudja, hogyan kell egymásba szerettetni a szereplőit, szépen lassan, hogy az érzelmek és a feszültség izzon a lapokról. Mellette igazodik az én érzéseimhez is, figyel arra, hogy én is ugyanakkor, egy időben bolonduljak bele a történetbe, és a főszereplőbe esetenként. :)

A fülszöveg után, és a youtube-on fellelhető előzetes alapján nem tudtam mire számítsak. Valami sötétebbre? Egy szívtelen fickóra, akinek tényleg csak a testiség számít? Valahogy az ilyen felállást idegennek éreztem az írónőhöz.
És lám, tudtam, hogy Colleen ennél többet ad. Miles nem szívtelen fickó. Hatalmas szíve van. Csak jól elzárva tartja.

Hordozza a történet a new adoult kategória tulajdonságait. Szenvedély, érzékiség, titkok, tragédia, gyógyító szerelem. Amit csak akarsz. Colleen-nek megint sikerült, hogy szabályosan beleremegjen a gyomrom egyes részek olvasása közben. Főleg azokra a részekre gondolok, mikor Miles és Tate konfrontálódik a lefektetett szabályok miatt.
Amit teljesen megértek. Tate helyében én sem cselekedtem volna másképp.

Drága @Könyvmolyképző! Minden egyes CoHo könyvvel egyre hálásabb vagyok nektek. Ezzel a nővel betaláltatok, minden egyes története kedvenc! :)

2 hozzászólás
Törpillaa P>!
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Ez a könyv maga a csoda. ❤ Imádom. ❤ Már a borítója is megfogott, de ami belül van az egyszerűen gyönyörű. Imádom az első oldaltól az utolsóig.
Hamar megszerettem Tate-t és Milest, már az elején, és mindketten nagyon szimpatikusak voltak. Tate nagyon kedves, őszinte, és tökéletesen passzoltak egymáshoz. Ő csak szeretni akarta, és elfogadta, bármit is kap érte. Miles annak ellenére, amin keresztül ment nagyszerű férfi lett belőle. Imádom. spoiler
Az írónő nagyon jól tudja, hogy kell adagolni a romantikát, és a drámát, a feszültséget, az érzelmeket, a csodás lélegzetelállító pillanatokat, amiket én annyira imádok ebben a történetben. :-) ❤ Még egy csepp humor is került bele.
Bírtam Corbint, a Kapitányt, és Iant is, őket is megkedveltem.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, megéri elolvasni. :-)

Madama_Butterfly>!
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Ez a nő tud valamit… mégpedig írni, és azt nagyon!
Nincsenek sablonok, klisémentes és egyedi – mindezt úgy, hogy ismét az újrakezdés, a remény és a szerelem a téma. Tate és Miles spoiler története egyszerre szívbemarkoló, drámai és valós, az ember képes azonosulni a szereplők viselkedésével, problémáival és érzéseivel. És hát a vége…. zseniális módon tud úgy könnyeket csalni az olvasó szemébe, hogy mégis elégedetten csukja be a könyvet az utolsó mondat után.
Egy újabb CoHo gyöngyszem, amiben egy cseppet sem csalódtam!

4 hozzászólás
Evelena>!
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Az Ugly Love előtt egy jó ideig nem olvastam könyvet az írónőtől.
Csak anyu véleményét hallva és látva, hogy pár nap alatt befalta a könyvet olyan felkiáltásokkal, hogy: „Csss már, most olvasok!” "Nagyon jó!" és hasonlók után úgy döntöttem a házban CoHo könyv nem maradhat olvasatlanul!
No és milyen jól döntöttem, visszaidézte a korábbi olvasási élményeimet az írónő műveivel. Persze mindig sejtem, hogy valami olyan csavar lesz, amibe belesajdul a szívem.

Tate és Miles kapcsolata, nos igen kalandos, ám nekem már a megismerkedés pillanatai is nagyon tetszettek. Harc a retikülért és hasonlók. :D
Nem mindig szeretem a találok egy újabb indokot, hogy miért nem lehetnek együtt könyveket, de itt valahogy működött.
Mindkét szereplő és a mellékszereplők is megérintettek.
Kapitány nagyon aranyos volt spoiler, abszolút kedvenc ő is.

Itt is sajnos előbukkant a múltbéli tragédia, a szomorúság igazi oka. Aggódtam mindenkiért, hogy hogy lehet tovább menni ezek után.
Szerettem a beszélgetéseket, amik könnyítettek a szereplőkön.

Nem volt megállás ezután, muszáj volt beszereznem még néhány Colleen könyvet, nem bírtam ki nélküle. Azóta NÉGY másik könyvét is elolvastam és még várat magára a folytatás…. de csak egy kicsit ;).

Köszönöm az élményt, az írónő be is került a kedvencek közé. Minden mondatával érzéseket vált ki, tanítani kéne, ahogy ír. :)

WindStorm>!
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Isten azért adja nekünk a rossz dolgokat, hogy jobban meg tudjuk becsülni a jókat.

Colleen az egyik kedvenc írónőm, imádom a stílusát, ahogy ír, ahogy a szavakkal bánik, lehengerlő az, amikor az összes érzés átjön a könyv lapjain keresztül, és eljutnak hozzám. Kevés ilyen író(nő) van a világon, de neki valahogy mindig minden sikerül. Viszont ő is ember, tud hibázni, s szerintem ennél a könyvnél egy picit mellényúlt.

A történet figyelemfelkeltő, tele van történéssel, egyáltalán nem unalmas, messze elkerüli a nyálas, tinis, tipikus regényeket, sokat mondó, mély tartalommal bír s leírhatatlanul érzéki.

Hoppá, csak ez az amire én abszolút nem számítottam: a könyv fő pontjára, a sexre. Ne értsétek félre, nem vagyok prűd, igenis olvasok erotikus könyveket, és van ami kifejezetten a kedvencem, de itt… Ez nem vall Hoover-re, ez nem az ő asztala, ő nem ilyen. És számomra egyáltalán nem illett bele a képbe.

A karakterek szerethetőek, valósághűen vannak ábrázolva, nem tökéletesek, mégis megvan bennük minden. Engem a Kapitány az első pillanattól fogva levett a lábamról, nagyon aranyos egy bácsika. Őt szívesen kiemelném a lapok közül, ide a jelenbe.
Tate-tel voltak néha fennakadásaim, mármint ő minden volt, csak büszke nem, ami zavart, mert az életben sem kedvelem az effajta gondolkodásmódot. De nélküle a könyv sem létezne…

Összességében tetszett, gyorsan magába szippantott, jókat mosolyogtam, de azért egy kicsit sok(k) volt.

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
326 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634571100 · Fordította: Barthó Eszter
2 hozzászólás

Népszerű idézetek

beatrix_0823 P>!

– A szerelem nem mindig szép, Tate. Van, hogy egész idő alatt abban reménykedünk, hogy a dolgok előbb-utóbb megváltoznak. Hogy minden jobb lesz. Aztán egyszer csak azok kapjuk magunkat, hogy megint ott vagyunk, ahonnan elindultunk, és útközben valahol elhagytuk a szívünket.

166. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Elizabeth Tate Collins · Kapitány (Samuel) · szerelem
Hashtag>!

– Ismeri azt a mondást, hogy: Ha az élet citromot ad…
– Készíts belőle limonádét – fejezem be helyette.
A Kapitány megrázza a fejét.
– Nem így folytatódik. Ha az élet citromot ad, tudd, kinek a szemébe kell spriccelned a levét.

235. oldal, huszonhetedik fejezet

Kapcsolódó szócikkek: citrom · Elizabeth Tate Collins · Kapitány (Samuel)
Evika82 P>!

(…) Isten azért adja nekünk a rossz dolgokat, hogy jobban meg tudjuk becsülni a jókat.

144. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Miles Mikel Archer
lizzyke21>!

Így van ez, ha az embernek megtetszik valaki. Az egyik pillanatban még nem létezik, aztán hirtelen betölt mindent, akár akarod, akár nem.

63. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Elizabeth Tate Collins
vikcs >!

Néha az ember el is felejti, mennyire hiányzik neki a másik, amíg újra nem találkozik vele.

33. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Elizabeth Tate Collins
Masni3>!

– Ha ma még jobban szeretsz, mint tegnap, akkor alig várom a holnapot – felei.

247. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Rachel
BarbyMalik0112 P>!

El sem tudom képzelni, hogy válhat a szerelem olyan csúffá, hogy valaki örökre kizárja az életéből.

226. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Elizabeth Tate Collins · szerelem
anikho>!

– Ne kérdezz a múltamról, és ne várj semmit a jövőtől!

Kapcsolódó szócikkek: jövő · Miles Mikel Archer · múlt
BeerSeeGirl P>!

– Én nem estem beléd, Tate. Én valósággal beléd zuhantam.

312. oldal

1 hozzászólás
vikcs >!

– Az életem sokkal jobb, mióta benne vagy.

143. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Miles Mikel Archer · Rachel

Hasonló könyvek címkék alapján

Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
B. N. Toler: Lélekvesztők
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom
Kendall Ryan: Szeress és akarj
Vi Keeland: A beosztott
Jessica Bird: Dobbanó szívek