Soha, ​de soha 2. (Never never 2.) 598 csillagozás

Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha 2.

Soha ne hagyd abba! Soha ne felejts!

Silas versenyt fut az idővel, ahogy egyre több igazságra derül fény, miközben más szálak összekuszálódni látszanak. Ráadásul most már magasabb a tét, ahogy Silas kezéből egyre inkább kicsúszik az irányítás, és mások kezdik gyanúsnak találni a viselkedését. Charlie bajban van, így hát neki kell áthidalnia a szakadékot a múltjuk és a jelenük között. Mert valahol a „szeretlek”-ek meg a „soha, de sohá”-k között ott rejtőzik az igazság, amiről egyelőre elképzelésük sincs, mégis meg kell találniuk.

Eredeti mű: Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never 2.

Eredeti megjelenés éve: 2015

Tagok ajánlása: 16 éves kortól

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Vörös pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2017
116 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634571186 · Fordította: Matyola Melinda

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Silas Nash · Charlie Wynwood · Landon Nash


Kedvencelte 68

Most olvassa 20

Várólistára tette 105

Kívánságlistára tette 144

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Lillsz
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha 2.

Ide a 3. részt! MOOOST!
Imádtam az összes szerelmes jelenetet! Imádtam Silast és higyje el mindenki ÉN nem fogom elfelejteni. Silast nem lehet! xD Soha de soha…
Két apró negatívum van: túl rövid…. mi nekem 110 oldal? és a vége…
Elgondolkodtam azon, hogy így este elmegyek hegedülni egyet az ereimen. GYŰLÖLÖM EZEKET A „LEZÁRÁSOKAT” ÁÁÁÁ
Tanulság? Várd meg míg egy sorozat/trilógia véget ér és nem fogsz hasonlóképpen szenvedni, mint én.
Mondom én, aki sosem tartja be xD 5/5*

14 hozzászólás
>!
Nikolett0907 P
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha 2.

NEM, kicsit SEM VAGYOK DÜHÖS….mégis milyen lezárás volt már ez megint?

Kedves Írónők, Hölgyeim!

Egy apró észrevételt és egy kérdést szeretnék felétek közölni.

Az egyik az, hogy csodálatosak vagytok, ennyire tehetséges írókkal nem sűrűn van szerencsém találkozni, remélem folyamatban van a közös project következő darabja is.
A kérdés viszont az, hova küldjem a számlát, ami a szívgyógyszerem árát tartalmazza? Ilyen vég után kitérek a hitemből és levegő után kapkodok.

Komolyra fordítva a szót, megint csak pislogtam, hogy alig száz akárhány oldalas a könyv, de velem feltörölte a padlót.
És igen most ki vagyok akadva, így nem fogok finomkodni. (Amúgy sem szoktam).

Nos azt hozzá kell tennem, hogy az első rész után nekem voltak kétségeim, pedig nem volt rossz (enyhén szólva sem). Ez a rész viszont minden kétséget kizárt, imádtam.

És, mert ennyire tetszett, megy mindjárt a hiszti hol a harmadik kötet? o.O

Ami engem picit zavart, hogy az első részhez képest, itt sem derül ki szinte semmi. Nyomozgatunk ezerrel, feszül az erem, hullik a hajam és gombóc van a torkomban mégsem kapom meg a várva várt megkönnyebbülést.
Ami viszont picit oldja ezt a hangulatot a szerelmi szál, végre picit több érzelem van benne. Nekem Silas nem a kedvenc karakterem, de itt azért közelebb került a szívemhez.

Szerencsétlen srácnak van dolga bőven, emlékeznie kellene, Charlie-t is meg kell találnia, miután összevesztek és a drága Hölgyike lelépett. Igen itt már érezhető mennyire nem csípem. Kicsit olyan érzésem volt, mintha az előző kötetet ismételték volna, de ez így nem igaz, hiszen Silas nagyon sok mindent kiderít a múltjukról. A levelek, amiket talál, egyre közelebb viszik azokhoz az eseményekhez, ami minden hátterében állhat. Izgalmas volt a versenyfutás az idővel, és pont ezért ki vagyok akadva, hogy nincs meg a folytatása. Mi lesz így velem? ……Egyértelmű…megyek falat kaparni nincs mese….Ajánlom…

>!
FairyDust P
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha 2.

Nos-nos, az első rész után körülbelül 2 percre rá kezdtem a második részt, kapkodva kerestem a könyvet, hogy hol is lehet?! Ebből kiindulva képzelhetitek mennyire izgalmas!
Az első részhez képest, itt se derül ki sokkal több. Ebben a könyvecskében már több volt a romantikus jegy, de még így se mondanám soknak. Továbbra is nyomozunk, emlékezünk is meg nem is. Már vannak az olvasónak sejtései, kezd körvonalazódni, de még nem tudod kijelenteni mi is lesz a vége.
Szintén függővéges, kaparom a falat; mikor jön már a befejezés?
Természetesen kedvenc, és az is marad.

Egybevont kritika, teljesen spoiler mentes, semmit nem árulok el nyugi : https://missreaders.com/books/details/26

>!
DarknessAngel P
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha 2.

Ne! Hogy lehet így vége? Annyira rövid, mégis annyira jó. Habár félig Colleen írta, úgyhogy mit vártam? :D Nem is tudok rendesen gondolkozni, egyszerűen kell a 3. rész!! Lehet megyek és elolvasom angolul xP
UI: Silas a legjobb♡

2 hozzászólás
>!
kellyolvas P
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha 2.

Nagyon várom a befejező részt, kíváncsi vagyok, mi lesz a nagy rejtély megoldása. Viszont ez a rész nem nyújtott sok újdonságot, inkább azt éreztem ugyanazokat a köröket futják. Ettől függetlenül cukik a szereplők és egyedi a történet. Leginkább egyben olvastam volna a három részt, ez így egy kínzás…

4 hozzászólás
>!
Nymeria96
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha 2.

Az első része nem nyűgözött le annyira, de gondoltam, adok egy esélyt a másodiknak.
Elég rövid volt, ezért hamar a végére lehetett érni, és őszintén szólva jobban is tetszett, mint az első.
Most már tényleg kíváncsi vagyok arra, hogy hogyan fog véget érni a történet és mi áll a folyamatos emlékezetvesztésük hátterében.

>!
deen
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha 2.

A két szereplő közül Silas számomra a szimpatikusabb, valószínűleg a Charlie iránti nagyon aranyos rajongása miatt. Ebben a részben Silasra hárul a feladat, hogy következő negyvennyolc órában újabb információkat szerezzen, miért történt velük ez, ráadásul Charlie-t is meg kell találnia, miután összeesztek és Charlie lelépett. Mondhatnám azt, hogy ez a rész az első ismétlése, de mégsem igaz teljesen, hiszen Silas nagyon sok mindent kiderít a múltjukról, mind a régebbi, mind a közelmúlt eseményeiről. A levelek, amiket talál, mind az övéi, mind Charlie-é egyre közelebb viszik azokhoz az eseményekhez, ami minden hátterében állhat. Izgalmas volt a versenyfutás az idővel, és nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a történet vége.

>!
christine
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha 2.

Azzal, hogy elolvastam ezt a könyvet, tulajdonképpen csak felidegesítettem magam.

Ez jó. Sosem hittem volna, hogy egy Hoover sorozat második részéért epekedni fogok. Eddig minden elsőt imádtam, a másodikkal már gondok voltak, és attól féltem, ez lesz most is, de nem, egyáltalán nem, ez kegyetlenül jó volt, és akarom, tovább, még, még, még, addig, ameddig tényleg, komolyan, biztosan vége nem lesz, mert ez a kínszenvedés, ami a két rész között van, brutális.

>!
Deziréé
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha 2.

Az első rész után tudtam, hogy ez a rész is olyan lesz, hogy alig bírom majd letenni. Jól sejtettem, ez a rész is tele volt izgalommal és egyszerűen még most sem tiszta minden, fogalmam sincs, hogy a harmadik részben, hogy fog összeállni a kép.
Nem tudom elhinni, hogy az írónők ennyire tudnak az érzéseimmel játszani… Kiakasztanak. Hogy lehet ezt is így befejezni? Úgy látom ők ehhez nagyon értenek. :D
Remélem hamarosan olvashatom a következő részt, mert ezt így nem sokáig fogom bírni.


Népszerű idézetek

>!
J_Evie_Lina

Ez a könyv azoknak szól, akik szeretik a jól végződő történeteket, és akik megbocsátották az első rész befejezését.
Tarryn tehet róla.
Colleen Hoover

5. oldal

>!
beatrix_0823 P

– Most akkor szerelmesek vagyunk, vagy mi a franc van?
Tegnap reggel óta először hangosan felnevetek.
– Aha – mondom még mindig nevetve. – Úgy látszik, tizennyolc éve szerelmes vagyok beléd, vagy mi a franc.

Kapcsolódó szócikkek: Charlie Wynwood · Silas Nash
>!
Lillsz

Addig is sokat olvasok. Még azt a könyvet is elolvastam, amit te annyira szerettél. Az almás borítósat. Azt a mindenit! Ez az Edward… Hogy is mondtad, álmodozó?

44. oldal

>!
Milli88 P

Ha a mosolyt hallani lehetne, az övé egy szerelmes dal volna.

112. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Silas Nash
>!
szl22

A jövőben sose menekülj el a csókom elől, amikor a nevetésedet hallva megint eggyé akarok válni veled.
Mindig azt akard, hogy úgy öleljelek, mint tegnap.
Soha ne felejtsd el, hogy engem csókoltál meg először. Soha ne felejtsd el, hogy téged foglak utoljára megcsókolni.
Mindig szeress engem, soha ne hagyd abba.
Soha ne hagyd abba, Charlie!
Soha ne felejts!
Silas

28. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Silas Nash
>!
Nikii9125

Rengeteg könyv. Azon tűnődöm, vajon elolvasta-e mindegyiket, vagy csak vigasztalást lel a társaságukban. Talán arra használja őket, hogy elmeneküljön a valóságból.

20. oldal

Kapcsolódó szócikkek: könyv · Silas Nash
1 hozzászólás
>!
Marcsi061

Sose felejtsd el azokat, akik kikövezték az utadat. Mindig próbáld jobbá tenni a világot azok számára, akik utánad fogják lakni.

81. oldal

>!
AniTiger MP

     Ja, és amikor megcsókolsz, aztán elhúzódsz, és azt mondod hogy szép vagyok? Na azt mocskosul nem bírom. Miért nem tudsz olyan lenni, mint az összes valamirevaló srác, aki semmibe veszi a csaját? Tök igazságtalan, hogy nekem ez jutott.
     És ha már arról beszélünk, hogy mennyire el tudod cseszni a dolgokat, emlékszel, amikor a pomponedzésen meghúzódott a hátam? Erre te kihagytad David buliját, hogy megmasszírozd a hátam, és a Micsoda nő!– t nézd velem! Ez is egyértelmű jele volt annak, hogy mennyire nyomulás és önző tudsz lenni. Hogy merészelted, Silas?
     Nem tűröm tovább, amit a barátaink előtt mondasz rólam. Amikor Abby cikizte a ruhám, és te közölted vele, hogy én egy szemeteszsákban is úgy néznék ki, mint egy modell, na az kicsapta a biztosítékot! Ennél jobban már csak az akasztott ki, hogy elvitted Janette-et a szemészhez, amikor folyton fájt a feje. Kapd már össze magad! Ez a törődés és gondoskodás nagyon nem vonzó.

1. Silas

Kapcsolódó szócikkek: Silas Nash
>!
Lillsz

Ez a nő rühell engem. Nagyon. És az, hogy nem tudom, miért, még nehezebbé teszi, hogy egy gyors bocsánatkérésnél többel intézzem el, amit tettem vele.

22. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Silas Nash
>!
ViRead P

Ha hinnem kell a sárkányokban ahhoz, hogy megtaláljam Charlie-t, akkor én leszek az első, aki karddal a kezében száll szembe a tűzokádó szörnyetegekkel.

Kapcsolódó szócikkek: Charlie Wynwood · Silas Nash

A sorozat következő kötete

Never never sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Julie Kagawa: The Iron King – Vaskirály
E. Lockhart: A hazudósok
Michelle Hodkin: The Unbecoming of Mara Dyer – Mara Dyer eszmélése
Cat Patrick: Forgotten – Úgyis elfelejtem
Rick Riordan: Neptunus fia
Rob Reger – Jessica Gruner: Emily the Strange – Elveszett emlékek
Mary E. Pearson: Az imádott Jenna Fox
Joss Stirling: Lélektársak – Crystal
J. L. Armentrout: Origin
Kelly Oram: Csókelvonó kockáknak