Never ​Never 2. (Never Never 2.) 75 csillagozás

Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never 2. Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never 2.

“Never forget that I was your first real kiss. Never forget that you’ll be my last.
And never stop loving me between all of them.
Never stop, Charlie.
Never forget.”

Silas races against time as more truths unravel, while others twist tighter together. And now, the stakes are higher as Silas’ control slips and others begin to point fingers. Charlie is in trouble and he must be the one to bridge the chasm between their past and their present. Because somewhere between I love yous and Never Nevers and Never Agains, a truth they can't imagine, beckons to be found.

“Where are you, Charlie?”

Eredeti megjelenés éve: 2015

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
CreateSpace, Washington, 2015
156 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781508953760 · ASIN: 1508953767
>!
158 oldal · ASIN: B00TUXIF9G

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Silas Nash


Kedvencelte 5

Most olvassa 3

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

pveronika>!
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never 2.

ÁÁÁ… na jó most már tényleg elegem van a cliffhangerekből.. Újabb 48 óra, újabb rengeteg megválaszolatlan kérdés, és még mindig nem sok nyom arról, hogy WTF is going on?! Ez a rész is izgalmas volt, de nekem hiányzott belőle a tipikus Colleen humor. Jó komolyabbak voltak az események, mint az előző részben, de hogy egy nyamvadt poént sem tudtak beleerőltetni, az kicsit kiábrándító volt. A levelek viszont ismét nagyon tetszettek. Mikor néhány héttel ezelőtt megláttam, hogy lesz harmadik rész, folyamatosan azt kérdezgettem, „Miért, miért, miért kell ez???”. Sokkal jobb lett volna, ha nem három kis nyúlfarknyi novellára szedik szét ezt a történetet, hanem maximum kettőre. Itt gyakorlatilag a végén majdnem ugyanazt a poént lőtték el a cliffhangernél, amivel csak annyit értek el, hogy ismét legalább annyira felhúztam magam. :) Azért jó volt, de kicsit olyan érzésem van, hogy olvastam is valamit, meg nem is, és már naaagyon szeretném tudni, hogy mi a fene fog ebből kisülni…

http://veronikasreaderfeeder.com/colleen-hoover-%C2%B7-…

19 hozzászólás
gabiica P>!
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never 2.

Ez a rész is nagyon tetszett. Egyre több az izgalom és egyre gyorsabban pörögnek az események. Most már több kérdésre kaptunk választ, de ugyanannyi új is felmerült.
Nagyon érdekel, hogy mi lesz a vége, hogy miért történik ez az egész.
Silas karakterét nagyon megszerettem, hihetetlen, hogy újra és újra spoiler Ha nem is mondja ki nyíltan, érezhető, hogy ez az igazság.

genevieve P>!
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never 2.

„Jamais Jamais”

Dear Colleen and Tarryn
Nem hiszem el hogy megint ezt csináltátok velem.
Már megint összezavartatok és mégis annyira jó volt.
Minden apró információmorzsa egy-egy szívdobbanás. Remélem a végére teljes lesz a szívhang.

Dear Silas baby
Te annyira jó vagy, kedves, és önzetlen.

Dear Charlie baby
Törékeny vagy mint egy üveggyöngy a fák sziluettjében.

Dear EveryOne
Bonyolódunk, de még mindig nincs vége, lássuk a következő részt!

Kawaii_vIVIv>!
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never 2.

Oké, ha eddig totál össze voltál zavarodva, akkor a továbbiakban is egyre több és több kérdés merül fel válaszok nélkül. Csak találgatni lehet, de azt se nagyon mert kevés az információ, ezért mi is olvasók együtt próbáljuk kideríteni a két főhőssel, hogy mi is történik.

ƨɔɴом P>!
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never 2.

Hasznos tanacs a jovore: ha allergias vagy es amugy is tropa a szemed, ne akkor olvasd a konyvet, mert tuti, hogy addig le nem rakod mig vege… es hat reggelre eleg fajdalmas lesz.

Ahwr… Nem is tudom, hogy mit mondjak… meg mindig zavaros, meg mindig semmit nem ertek, de eppen ez a furcsasag adja meg azt a hangulatot, amitol erdekes lesz a sztori. Csak ez a sok kerdes ne lenne… de a legnagyobb: mikor is olvashatom a folytatast?! :D

6 hozzászólás
Málnaszörp>!
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never 2.

Lately, when I’m around you, I feel too drunk to speak to you. And I’ve never even tasted alcohol before, but I’m sure kissing you is what being drunk feels like. If that’s the case, I’m already worried for my sobriety because I can see myself becoming addicted to kissing you.

Őőő… már elnézést, de mi van? Hogy lehet abbahagyni egy könyvet a mondat közepénél?! Ez már aztán szemtelenség, kérem szépen. Remélem csuklanak az írónők.
De most komolyan… WTF?!
Amúgy nagyon jó volt, sokkal pörgősebb és eseménydúsabb, mint az első. Nem csoda, hogy pár óra alatt kiolvastam. Olvastatja magát.
Na meg ez a függővég… el sem hiszem. Már megint.
kedvenc lett ez is

loveQhuay>!
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never 2.

Persze, jo vicc. Ha-ha-ha. Jot nevettem. SE! Meg van kepuk bocsanatot kerni a konyv elejen azert mert milyen fuggovege volt az elso resznek, erre tessek, beletoljak a kepunkbe ugyanezt. Koszi. Tenyleg.
Bar szerintem sokkal jobb mint az elozo. Foleg a levelek miatt *-* meg hat persze Silas miatt♡
Persze a hulye olvaso megint hulye maradt, merthogy semmit nem tudtunk meg tovabbra sem.
De amugy imadom. Tok jo kis sorozatnak alcazott tortenet. Tetszik az elgondolas es a kivitelezes is, csak ne lenne az a fuggoveg ahj.
Silas meg mar annyira alompasi hogy olyan mad nincsen. Ilyen edes csavot te jo eg. Ide vele azonnal ♡
Nagyon kivancsi vagyok most mar a befejezesre mert az elso ket reszbol kiindulva a harmadik akkorat fog robbanni! vagy nem.

Lynn>!
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never 2.

Izgalmas rész volt, inkább Silas szerepel benne, Charlie parkolópályán volt. Függővéges és igencsak csúnya dolog, hogy mondat közepén fejeződik be.
Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle a szerzők. Vagy nagyon jó lesz… vagy….

katonline>!
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never 2.

Gondoltam nem írok az első részről értékelést,majd a második után,ha már világos egy két dolog..én naiv.Szinte még mindig nincs tiszta kép semmiről sajnos.Örülnék,ha az lenne a gond,hogy nem értek egy két szót angolul és szépen megnézném a szótárban,de nincs ekkora mákom.A történet még mindig rejtélyes és talán kezd bennem valami kialakulni arról,hogy mi is lehet ez az egész,de tuti tévedek,inkább szenvedek a következő részig,amit remélem nemsokára elolvashatok.Vagy never never? :D

mazsa>!
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never 2.

Kib….tt mérges vagyok…..

Na, miután leülepedett bennem a dolog megpróbálom szépen megfogalmazni mi is volt a bajom ezzel a könyvvel.
Kezdjük azzal, hogy amióta az első könyvet olvastam láttam a Mielőtt elalszom című könyvből készült filmet, így már sejtem honnan is szedték az írónők a könyvek alapötletét. (Rendben ebben nyilván nem lehetek biztos.)
De a legnagyobb baj ezzel a történettel, hogy egyszerűen túlnőtt az írókon. Ott volt nekik egy szuper kiindulási szituáció és egy jól sikerült első novella. És hopp, mintha nem tudták volna mit is kezdjenek vele. Mivel a történetet nem tudták előrébb mozdítani, így Silas undorítóan nyálas , okádék szerelmes levelei teszik a fél könyvet, amik miatt persze kötelező lenne belezúgni Silasba, így nem veszi észre az ember, hogy egy helyben toporgunk és semmi fejlemény. Hát én ha szerettem is valamennyire őt az első kötetben az mindenestül elmúlt a creepy szerelmes levelei miatt. Illetve ott vannak a Charlie apjának levelei amikből szintén semmi érdemleges nem derül ki….
Charlie szemszöge viszonylag érdekes volt, abban legalább volt valami izgalom és talány.
Talán még Landon volt az, akit szerettem ebben a könyvben, mert nagyon rendes volt tőle, hogy egy ilyen őrült szituációban is támogatja a bátyját.
Szóval ebben a kötetben semmivel sem kerültünk előrébb a rejtély megoldásához, ami rettenetesen bosszantó. Ha az utolsó kötetben ugyanezt produkálják, akkor rettenetesen csalódott leszek.

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

Cheril>!

How is it possible to miss someone you can’t remember?

Kapcsolódó szócikkek: Silas Nash
Cheril>!

You love how much I love you. Because yes. I love you way too much. More than anyone deserves to be loved. But I can’t help it. You make normal love hard. You make me psycho-love you.

Kapcsolódó szócikkek: Silas Nash
Cheril>!

This book is for all of you who love happy ever afters and forgave me for the ending of part one. It was Tarryn’s fault.

~Colleen Hoover

This book is for everyone who thinks happy ever afters and Diet Pepsi are stupid.

~Tarryn Fisher

Cheril>!

I’d rather love you at the bottom than despise you at the top.

Kapcsolódó szócikkek: Silas Nash
pveronika>!

Until then, never lose hope. Never stop loving me. Never forget. Never Never.

pveronika>!

„So what's the deal with us?” she asks. „Are we like… in love and shit?”
I laugh out loud for the first time since yesterday morning? „Yeah,” I say, still laughing. „Apparently I've been in love and shit with you for eighteen years now.”

pveronika>!

Never forget that I was your first real kiss. Never forget that you’ll be my last.
And never stop loving me between all of them.
Never stop, Charlie.
Never forget.

9 hozzászólás
Málnaszörp>!

Lately, when I’m around you, I feel too drunk to speak to you. And I’ve never even tasted alcohol before, but I’m sure kissing you is what being drunk feels like. If that’s the case, I’m already worried for my sobriety because I can see myself becoming addicted to kissing you.


A sorozat következő kötete

Never Never sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kresley Cole: Poison Princess
Joss Stirling: Finding Sky
Michelle Hodkin: The Unbecoming of Mara Dyer
Sherrilyn Kenyon: Fantasy Lover
Maggie Stiefvater: Blue Lily, Lily Blue
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss
Cassandra Clare: Lady Midnight (angol)
Stephenie Meyer: Breaking Dawn
Dan Wells: The Devil's Only Friend
Marni Bates: Dial Em for Murder