Never ​Never (Never Never 1.) 129 csillagozás

Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never

Best friends since they could walk. In love by the age of fourteen. Dating for over four years.
She’ll do everything she can to never forget.
He’ll do everything he can to never remember.
Too bad it’s not up to them.

Eredeti megjelenés éve: 2015

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
160 oldal · ASIN: B00RZVNDSS
>!
CreateSpace, Washington, 2015
158 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781506107158 · ASIN: 150610715X

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Silas Nash · Charlie Wynwood


Kedvencelte 21

Most olvassa 10

Várólistára tette 53

Kívánságlistára tette 35


Kiemelt értékelések

gabiica P>!
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never

Imádtam, nagyon jó kezdés volt. Most már elmondhatom, hogy számomra CoHo neve garancia arra, hogy jót fogok olvasni. Imádom a stílusát, örültem, hogy bevállaltam angolul, így kicsit még közelebb éreztem magamhoz a technikáját.
Nagyon jó az alapötlet, csak úgy faltam a „lapokat”, nagyon szerettem volna megtudni, hogy mi történt, hogyan lehetséges ez az egész.
Nagyon érdekel, hogy mi lehet a magyarázat arra, amit Silas és Charlie átélnek. Nem lehet egyszerű a szituáció, bele sem merek gondolni, én mit éreznék hasonló helyzetben. Legalább nincsenek egyedül, ott vannak egymásnak, hogy együtt küzdjenek meg ezzel a helyzettel, és együtt jöjjenek rá, mi is történt.

Szami81>!
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never

Te jo eg, ez meg mi volt??!!? Annyira izgalmas volt, hogy alig birtam letenni. Charlie es Silas egyszer csak arra eszmel nap kozben, egyik pillanatrol a masikra, hogy semmire sem emlekszenek, meg egymasra sem, pedig elvileg negy eve egyutt jarnak. Egyutt probaljak osszerakosgatni elvesztett emlekeik darabkait, de nem megy tul siman.
Minden egyes sora lekotott, a vege pedig kikeszitett, kegyetlenseg ekkora fuggoveggel felbehagyni egy tortenetet!! Grr!!

5 hozzászólás
Ittimi78>!
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never

Azt hittem öt csillag lesz, mert nagyon tetszett a felépítés. Az, hogy semmit se lehetett biztosra tudni, és ez végig vitt az egész történeten, de megmondom őszintén, a végére kicsit kezdtem belefáradni, hogy csak futjuk a köröket, semmit sem tudunk meg, és lassan vége a könyvnek. Aztán, egyszer csak vége is lett, és semmit se tudtunk meg! :O
Kicsit olyan se füle se farka érzést hagyott maga után. Persze, biztos, hogy a folytatásban kapunk válaszokat is, de így nem kerek ez a könyv nekem. Attól függetlenül, hogy egy történet függő véges, még kell lennie valamiféle csúcspontnak és megoldásnak benne, s aztán egy újabb bonyodalom gyülekező felhőinek, hogy nyitva hagyja a sztorit, de itt nincs ilyen.
Csak futottunk vakon valami felé (ami ígéretes volt), és a könyv végén még mindig futjuk ugyan azt a kört harmadszor. Szóval nem, köszönöm, a második részre már nem vagyok kíváncsi, elfogyott a lendület.

2 hozzászólás
Viktória_Erdei P>!
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never

Már magyarul olvastam a könyvet, így nem volt újdonság, hogy miről szól a történet. De azért furcsa, hogy néhány jelenetre nem emlékeztem. Hibája, hogy túl rövid. Mire belelendülnénk a történetbe, vége. Azt hiszem, ha megjelenik a 3. magyar kötet, újra kell olvasnom.

ƨɔɴом P>!
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never

Ez ez ez… ez igy mi, meg hogy, meg MI VAN?!
Teljesen totalisan osszezavart ez a konyv… egy budos szot sem ertettem belole, de olvastam, mert tudni akartam a titkot, majd csunyan ki lettem gunyolva. Koszonom.
Elcaflatok a folytatasert, addig meg remelem az ironok jot nevetnek a markukba…

11 hozzászólás
genevieve>!
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never

Úristen. Ez. Meg. Mi. A. Fészkes. Fene. Volt?
Annyira izgalmas, de egyszerűen semmit nem értek…
Silas és Charlie járnak, vagy nem? Silas annyira kedves, Charlie nem akarja hogy lássák gyengeségét. De vajon az igazi Charlie és Silas is ilyenek?
Valamilyen okból elfelejtenek mindent, elfelejtik hogy már 4 éve járnak, elfelejtik hogy kik ők?!
Én meg csak állok és nézek hogy akkor most mivan?!
Colleen és Tarryn totál kikészítettek…Ide gyorsan a folytatást mert ha nem tudom meg mi történik velük beleőrülök!!!!

Annie_Cresta>!
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never

Hát ez szuper volt! Elsősorban a gyönyörű borítója keltette fel a figyelmemet, egyszerűen csodálatos! Aztán a fülszöveg miatt tényleg nagyon kíváncsi lettem, imádom az ilyen titokzatos leírásokat, amikből alig derül ki valami, mégis lehet következtetni a könyv hangulatára/témájára. Szerintem ez egy elég különleges történet, a két főszereplő egyszer csak mindent elfelejt és nekem tippem sincs, hogy mi lehet az oka. Nagyon élveztem végig, ahogy próbálták kideríteni, hogy kik is ők és mi történt velük, a könyv végére meg is kedveltem őket, bár egyértelműen Silas a szimpatikusabb. Nagyon érdekes volt az egész, sajnálom, hogy ilyen rövid. Plusz pont viszont, hogy nagyon olvastatta magát, ha lett volna időm, egy nap alatt elolvasom. Nagyon egyszerű nyelvezete volt, engem is meglepett, hogy ilyen gyorsan lehetett vele haladni és teljesen érthető volt. NA ÉS EZ A VÉG, EMBEREK! Rohadt jó volt, meglepő és mégis MI A FRANC TÖRTÉNT?
Ha egy érdekes, különleges könyvet akartok olvasni, ami ráadásul nagyon élvezhető is, ajánlom a Never never-t!

Neelah>!
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never

Éés az idei második angol olvasás, oh, yeah! Nem mondom, bonyolultabb volt, mint az előző és jóval több olyan szóba futottam bele, ami ismeretlen volt – és még mindig az, mert nagy része jelző volt és kit érdekelt éppen akkor, hogy kinek milyen szőke haja van – de nem élveztem kevésbé. Jó, az első 15 oldalt igen, ott azért kínlódtam, de aztán elengedtem azt a görcsöt, hogy most majd én mindent megértek. Ja és nem mellesleg ez volt az első Colleen Hoover kötetem. Nem mondom, hogy máris beállok az írónő rajongói táborába, de elég erősen indított.
Az alapötlet az mindjárt olyan, amire azt mondom, hogy wow. Lehetne klisé, de az írónők elkerülték ezt a csapdát, amiért fejet hajtok előttük. Olvasás közben végig éreztem valami lappangó feszültséget, ami hajtott előre, nagyon akartam tudni, mi lesz ebből az egészből. Aztán az utolsó fejezet! Na, hát ott már nem lappang a feszültség, engem szabályosan berángatott Silas mellé az anyósülésre és éreztem ugyanazt a pánikot és zavarodottságot, amit ő. És basszus, basszus, basszus! Így vágták el? Íííígy? A szerencse, hogy a következő rész kéznél volt, így gyorsan bele is kukkantottam, de olyan szinten olvadtam bele a történetbe, hogy nem tudtam elszakadni attól a gondolattól, hogy mi lenne, ha én járnék így? És ez olyan szintű feszültséget generált bennem, hogy félre kellett tennem. Távolság, kérem szépen, az kell nekem most. Mert ez a sztori kikészít és arra kényszerít, hogy kattogjak rajta folyamatosan. Úgyhogy elkerülendő a totális elmebajt, megbeszéltem magammal, hogy akkor most elolvasok valami mást és majd utána visszatérek a sorozathoz. Azért ez elég beszédes, nem?

Petrasek>!
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never

Mi a franc van???
Őszintén, nem értek semmit, nem tudok semmit és foggalmam sincs, hogy mi fog történni. És mégis teljesen elvarázsolt. Ezernyi kérdés maradt bennem, mondjuk nem is csodálkozom már ezen.
Silas hatalmas favorit lett, Charliet szimplán csak nem értem. Az egész memóriavesztéses, kicsit misztikumra hajló nyomozás hihetetlen volt. Izgalmas, fordulatos és persze hátborzongató. A szereplőkkel együtt fedezzük fel, nem csak azt, hogy mi törént velük, hanem, a múltjukat is. Együtt ismerjük meg őket, ami nem mindig pozitív dolgokkal jár.
A vége az kegyetlen, nagyon. És az utolsó oldalak, jobban összezavartak, mint az könyv többi része. Kell a folytatás, kell még Silas, kellenek a válaszok.

Kawaii_vIVIv>!
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never

Silas és Charlie akik nem tudják hol vannak, hogy hívják őket, hol laknak, kik a barátaik, hány évesek …stb. Először teljesen érhető módon össze vannak zavarodva, míg végül közösen rájönnek, hogy ez az emlékezetkiesés mindkettőjükben közös. Ezért együtt próbálják kideríteni kik is ők, és miért történt ez valük. Persze kiderül, hogy ők egy pár és kölcsönösen megcsalták egymást, de mégis minden jel arra utal, hogy szeretik egymást. Persze, mivel sorzatról van szó, ezért a kötet vége nem hozott megoldást, csak egy jó kis függővéget, ahogyan arra számítani lehetett. Ahogy Silas és Charlie úgy az olvasó is a sötétben tapogatózik. Remélem ütős lesz a sorozat vége, főleg egy ilyen jó kezdés után.


Népszerű idézetek

Cheril>!

“I’m sorry,” I say. “ I had a moment.”

“What kind of moment?”

“A moment where I realized that I’ve forgotten everything in the world about myself, but I know what a hyacinth is.”

Kapcsolódó szócikkek: Charlie Wynwood · Silas Nash
Cheril>!

I can remember what jellyfish look like, but I have no idea what I’ll find when I look at myself in the mirror?

Kapcsolódó szócikkek: Silas Nash
pveronika>!

You think you can make me like you again?”
I look over at her and give my head the slightest shake. “No. I’m gonna make you fall in love with me again.

1 hozzászólás
pveronika>!

If I were dead like Snow White and he kissed me like that, surely my heart would kick back to life. That I’d be the one to slay dragons for that kiss.

Andismile>!

I want to feel that again. I want to remember what it feels like to love someone like that. And not just anyone. I want to know what it feels like to love Charlie.

mazsa>!

I may not remember anything about her, but I would bet her smile was my favorite part of her.

mazsa>!

„I don't care what our real first kiss was,” he says. „That's the one I want to remember.”

pveronika>!

The eighteen-year-old irresponsible side of me wants to high five myself for having apparently snagged the school counselor, but the reasonable side of me wants to punch myself for doing something like that to Charlie.


A sorozat következő kötete

Never Never sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Carlos Ruiz Zafón: Marina (angol)
Michelle Hodkin: The Unbecoming of Mara Dyer
Kendare Blake: Anna Dressed in Blood
Alexandra Bracken: The Darkest Minds
Kim Harrington: Clarity
Julie Kagawa: The Eternity Cure
Lisa Jane Smith: The Awakening
Sarah Fine: Sanctum (angol)
Maggie Stiefvater: Blue Lily, Lily Blue
Aprilynne Pike: Illusions