Megjelenésének várható időpontja: 2017. május 19.
!

Maybe ​Someday – Egy nap talán (Egy nap talán 1.) 19 csillagozás

Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán
1 2
Könyvmolyképző 2.787 Ft-tól
Könyvtár

A huszonkét éves Sydney élete maga a tökély: egyetemre jár, jó állása van, stabil kapcsolatban él egy remek sráccal, Hunterrel, és a legjobb barátnőjével, Torival közösen bérel lakást. De minden megváltozik, amikor rájön, hogy Hunter megcsalja, és egyik pillanatról a másikra el kell döntenie, hogyan tovább.
Sydney egyszer csak vonzódni kezd a titokzatos, jóképű szomszéd sráchoz, Ridge-hez. Nem tudja levenni róla a szemét, és valósággal megbabonázza a fiú szenvedélyes gitárjátéka esténként az erkélyen. Ridge sem közömbös iránta, és hamarosan ráébrednek, hogy több szempontból is szükségük van egymásra.
Az Egy nap talán egy szenvedélyes történet barátságról, megcsalásról és szerelemről, ami az első oldaltól kezdve beszippantja az olvasót Sydney izgalmakkal teli világába.

Eredeti mű: Colleen Hoover: Maybe Someday

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2017
392 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633999394 · Fordította: Barthó Eszter · Megjelenés időpontja: 2017. május 19.
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2017
392 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633999387 · Fordította: Barthó Eszter · Megjelenés időpontja: 2017. május 19.

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Ridge Lawson · Sydney Blake


Hirdetés

Kedvencelte 10

Most olvassa 23

Várólistára tette 181

Kívánságlistára tette 265

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
MFKata P
Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán

Szeretnék elfogulatlanul írni, de nem tudok. Ez a nő képes minden könyvét megírni úgy, hogy imádjam az összes sorát, miközben darabokra töri a szívem (a szereplőkkel együtt). A dalokért pedig akkora plusz piros pont jár, hogy ha bármi bajom is lenne a könyvvel, akkor ezekért máris elnézem!
Bővebben»
https://mfkata-about.blogspot.hu/2017/04/colleen-hoover…

>!
GytAnett 
Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán

CoHo egy zseni. Egy géniusz. Imádtam ezt a könyvét is. Számomra a neve garancia egy olyan könyvre, amit nem tudok letenni. Most sem csalódtam. *-*
Nem tudom, hogy CoHo hogyan csinálja, de teljesen hétköznapi emberekről ír egy-egy igazán különleges történetet, amiről elhiszi az olvasó, hogy akár vele is megtörténhet.
Érzelmek hosszú sora vonult fel.
Nagyon nagyon szerettem a főszereplőket. Ridge személyében kaptam egy újabb könyves álompasit. Megvan a maga hibája, mégis így tökéletes. Vagy van olyan melléknév, ami a tökéletesnél jobb? :D
Sydney sem volt idegesítő, teljes mértékben tudtam vele azonosulni. Mostanában ritka.
Jó, néha már értetlenül álltam a szenvedésük fölött, de az sem zavart.
Amin megdöbbentem, az az első oldal volt a QR-kóddal, hogy meg lehessen hallgatni az egyes zenéket. Nem tudtam erről, de nagyon örültem neki, és tényleg kiegészítette az olvasásélményt.
Nem tudok értelmes értékelést írni. Tökéletes. Imádtam. CoHo, így nem meglepő.

18 hozzászólás
>!
Anett_92 P
Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán

„ Éreztem, hogy nekem adtad a szíved egy darabját. És én akartam. Jobban vágytam a szívedre, mint addig bármire. Ahogy leengedted a kezedet és megfogtad az enyémet, megtörtént. A szívem döntött és Téged választott.”

Nehezen találom a megfelelő szavakat, gondolatokat, hiszen teljesen a hatása alá kerültem . Kicsit féltem tőle, mert a Hopelesst imádtam, a Slammed sorozatot már kevésbé. De ez a történet megvett kilóra. Nagyon olvastatta magát, 1,5 nap alatt el is olvastam. Vonakodva álltam neki azért is, mert sajnos van tapasztalatom ebben a témában.
Fantasztikus érzés volt olvasni, teljesen elvarázsolt és fizikai fájdalmat okozott, amikor le kellett tennem és nem nyugodtam míg a végére nem értem. De azt se akartam hogy vége legyen. Ridge egy bámulatos ember, csodás lelke van és igazi álompasivá varázsolta az irónő. :) Szívembe zártam ezt a kiemelkedő karaktert, aki megrendítő és megható titkokat tárolt a szívében. Ami hatalmas. Imádtam a közös jeleneteket Sydneyvel és nagyon sokszor meghatódtam, a könnyeim küzdöttem. Ez a szerelem az én lelkem mélyéig is hatolt. Gyönyörű.
Kiemelném benne a dalszövegeket is… Csodásak voltak egytől- egyig. Imádom a zenét, főleg azokat, amik tényleg szólnak valamiről és valódi érzelmeket keltenek. Elképesztő volt. :)

„Dobban, dobban, szünet.”

1 hozzászólás
>!
Sheila_7
Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán

Dobban, dobban, szünet.
Érzek.
Dobban, dobban, szünet.
Az idegeim cafatokban.
Dobban, dobban, szünet.
A szívem túlcsordult.
Dobban, dobban, szünet.
Szerelmes vagyok.
Dobban, dobban, szünet.
Hallom, amit mondasz, Colleen.
Dobbandobbanszünet.
Lélegzem.
Dobbandobbanszünet. Dobban.
Élek. spoiler

2 hozzászólás
>!
rafaelo0824
Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán

Szeretem Colleen Hoover írásait, de még egyiknek sem sikerült annyira megfognia, hogy kedvenc lehessen. Ez a könyv majdnem megütötte a mércét, méghozzá Ridge miatt. Az írónő ért hozzá, hogy irreálisan tökéletes pasikat alkosson, Ridge pedig pont a kis tökéletlensége miatt simán rákerülhet az álompasi listára. Sydneyt annyira nem sikerült megkedvelnem, viszont imádtam a közös jeleneteiket Ridge-dzsel, főleg amikor zenéltek, és Ridge elmagyarázta, hogyan hallja a zenét. A könyv első háromnegyede alapján akár kedvenc is lehetett volna, de a vége inkább fárasztott, és nem annyira tetszett. Ennek ellenére öt csillagos a könyv, főként Ridge miatt.

>!
beatrix_0823 P
Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán

Colleen Hoover azon írók közé tartozik, akivel szemben alapvetően megvan a bizalmam, mert amióta ismerem és olvasom a történeteit, még nem csalódtam benne. A Maybe Someday mégis meglepett és le is nyűgözött teljesen. A könyvben rengeteg érzelem kavarog, ami nem kevésszer fájdalmas, de mégsem hagyja, hogy az olvasó sokáig szomorkodjon, hiszen szerencsénkre azért az írónő a humorérzékét is meg-megvillantotta, és rengeteg megmosolyogtató jelentettel dobogtatta meg a szívemet. A kedvenc részeim egyértelműen azok voltak, amikor Ridge és Sydney közösen dolgoztak az új dalokon, ezekben az intim és szenvedélyes pillanatokba teljesen belefeledkeztem. Brilliáns és egyedi történet, tökéletes példája, hogy NA műfajban is lehet újat hozni!
http://tejszinhabzsolo.blogspot.hu/2017/04/colleen-hoov…

>!
Dodi_reader
Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán

Colleen mindig valami lenyűgözőt alkot meg. Ez a történet sokkal több, mint egy érzelmi hullámvasút. Volt, hogy több ezer méter magasban repültem a boldogságtól, aztán bumm, hirtelen földhöz vágott egy-egy fordulat. Az írónő ráébresztett, hogy a jó napokat mennyire nem értékeljük, hogy nem kell siettetni semmit, és hogy néha mindenkinek szüksége van egy pár füldugóra.
Új kedvenc könyvet avattam!

>!
wallery
Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán

Imádtam, : fájdalmas szép történet és fantasztikus pasival jó helyen és jó időben


Népszerű idézetek

>!
SzAngelika P

A vágyat könnyen le lehet küzdeni, főleg, ha csak testi vonzalmon alapul. A szív ellen harcba szállni már sokkal nehezebb feladat.

12. fejezet

>!
MFKata P

Hiszem, hogy az életben találkozunk néha olyanokkal, akiknek a lelke teljesen kompatibilis a miénkkel. Egyesek lelki társaknak nevezik őket, míg mások igaz szerelemnek.

>!
MFKata P

A mai nap nagyon gáz volt, Syd. Nagyon, nagyon, nagyon gáz. De néha szükségünk van egy-egy ilyen napra, hogy értékelni tudjuk a jókat.

1 hozzászólás
>!
MFKata P

Szia, szív! Hallasz? Te és én mostantól hivatalosan is harcban állunk.

>!
MFKata P

Senki sem ura a szívének. Csak a tetteinket irányíthatjuk

>!
anikho

Hátat fordítok neki és elindulok a nappali felé mielőtt még meglátná mit művel velem. Nem tudom miért akarom megjátszani magam előtte de valahogy mindenki ezt csinálja. Eltitkoljuk az érzéseinket azom elők, akiknek a leginkább meg kellene mutatnunk. Úgy rejtegetjük őket, mintha bármi szégyellnivaló lenne a természetes reakciónkban.

>!
GytAnett 

Tartok tőle, hogy az érzelem az egyetlen dolog az életben, ami felett semmiféle hatalmunk nincs.

227. oldal, 14. fejezet, Ridge

>!
vikcs P

Vállat von, és szégyenlősen elmosolyodik. Imádnivaló.

101. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Sydney Blake

Hasonló könyvek címkék alapján

Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom
Katja Millay: The Sea of Tranquility – Nyugalom tengere
J. L. Armentrout: Obsession – Függőség
Jessica Sorensen: The Coincidence of Callie & Kayden – Callie, Kayden és a véletlen
J. A. Redmerski: Megölni Sarait
J. L. Armentrout: Trust in me – Bízz bennem
Tammara Webber: Easy – Egyszeregy
Sherry Gammon: Elviselhetetlen
J. A. Redmerski: A soha határa
Penelope Douglas: Szívatás