Maybe ​Now – Talán most (Egy nap talán 2.) 83 csillagozás

Colleen Hoover: Maybe Now – Talán most

Mi a fontosabb: a barátság, a hűség vagy a szerelem?

Colleen Hoover és Griffin Peterson együtt visszarepítik az Egy nap talán rajongóit Ridge Lawson és Sydney Blake zenés világába.

Maggie is ott lesz.

És Warren és Bridgette.

A regény a New York Times bestseller Egy nap talán folytatása.

Tedd teljessé az élményt!

Eredeti megjelenés éve: 2018

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
368 oldal · ISBN: 9789635618279 · Fordította: Barthó Eszter
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
368 oldal · ISBN: 9789635618286 · Fordította: Barthó Eszter
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
368 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635618262 · Fordította: Barthó Eszter

Enciklopédia 11

Szereplők népszerűség szerint

Ridge Lawson · Sydney Blake · Warren Russell · Maggie Carson · Bridgette Cox


Kedvencelte 14

Most olvassa 18

Várólistára tette 188

Kívánságlistára tette 256

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

pveronika>!
Colleen Hoover: Maybe Now – Talán most

Colleen Hoover az egyik kedvenc szerzőm, így nem véletlen, hogy a Maybe Someday is igazán előkelő helyen csücsül nálam a kedvencek polcán. Bár úgy gondolom, hogy a történet önmagában is kerek egész volt, azért mégis nagyon jó volt ismét visszacsöppeni egy picit a szereplők életébe.

A Maybe Now ott veszi fel a fonalat, ahol a Maybe Someday abbamaradt, a Ridge szerelmi vallomását követő reggelen, illetve a korábban már publikált Maggie epilógusánál, ami során a lány egy ejtőernyős ugrásra vállalkozik. Innentől Sidney, Ridge, Maggie és Jake szemszögén keresztül olvashatjuk, hogy mi történik a szereplőkkel. Ahogy említettem, Sidney és Ridge történetét eddig is lezártnak éreztem, de nagyon örültem, hogy ez alkalommal Maggie is kapott egy boldog befejezést, hiszen bár nem neki drukkoltam az előző kötetben, őt is nagyon kedveltem és sajnáltam. Warren és Bridgette szintén nagy szerepet kap a kötetben, aminek szintén örültem, hiszen a Maybe Not című novella során ők is nagyon a szívemhez nőttek. A befejezés számomra egy picit már túl sok volt, de ennek ellenére is nagyon élveztem az egész könyvet.

Első alkalommal akárcsak a szerző Too Late című regényét, ezt a történetet is fejezetről fejezetre olvastam a Wattpadon. Alig vártam, hogy az írónő mikor teszi fel a következő részeket, és hihetetlenül izgatott voltam, ahányszor ismét találkozhattam a szereplőkkel. Furcsa, de talán pont ez az izgalom és várakozás hiányzott most, mert másodjára már nem ütött olyan nagyot nálam ez a kötet, holott a Maybe Somedayt háromszor is olvastam, persze ennek ellenére tényleg szerettem.

Imádtam a könyvben Griffin Peterson dalait. Nagyon sajnálom, hogy már jó ideje valamiért eltűnt a közösségi felületeiről és két éve a weboldalát is megszüntette, mert nagyon tehetséges zenésznek tartom.

Összességében mindenképpen ajánlom ezt a sorozatot. Számomra hatalmas kedvenc lett!

http://veronikasreaderfeeder.com/colleen-hoover-maybe-n…

1 hozzászólás
Mariann_ P>!
Colleen Hoover: Maybe Now – Talán most

Hát, ezzel a könyvvel úgy jártam, hogy elkezdtem olvasni, és egyáltalán nem igazodtam ki kivel van, zavaró volt az egész.
Aztán gondoltam, úgyis vállaltam újra olvasást, akkor elolvasom az előzményt.
Így már képbe kerültem.
A célközönség nem én vagyok, nem igazán tudok lelkesedni egy zenészért sem.
De megnyugtató, hogy az előző részben mellőzött lány a betegsége mellett megtapasztalja a mindenkinek járó boldogságot egy nagyszerű ember oldalán.

Brigi89 P>!
Colleen Hoover: Maybe Now – Talán most

Az egy nap talán a kedvenc Colleen Hoover könyvem. Örültem, hogy egy kicsit bepillantást nyerhettem Ridge és Sydney közös életébe. Maggie élete is érdekelt, Jack tökéletes partner a számára.
Azt sajnáltam, hogy Warren és Bridgette szemszögéből nem olvashattam, pedig ők igazán érdekes páros.
Az egész könyv egy cukorbomba volt, szerencsére semmi kavarás nem volt benne. Ez is újraolvasós az első résszel együtt.

turanett P>!
Colleen Hoover: Maybe Now – Talán most

Bár az első részt, én abszolút befejezettnek éreztem, mégis jó volt olvasni egy kis pluszt. Sydney, Ridge, Meggie, és Jake szemszögéből ismerhettem meg az új történetet. Sajnálom, hogy Warren és, azt, hogy főleg Bridgette szemszögéből nem kaptam semmit. Főleg a lány oldalát ismertem volna meg, ő érdekes személyiség. Kíváncsi lettem volna, hogy mit is gondol az egészről, illetve milyen is a kapcsolata Warrennel.
A történet onnan folytatódik, ahol az előző félbeszakadt. Sydney és Ridge végre egy pár, bár mindkettőjüknek lelkiismeret furdalása van Meggie miatt. A lány is elég bunkón viselkedik, de rájön, hogy nem csak Ridge oldaláról nem működött a kettőjük dolga. Közben a képbe kerül, az adrenalin függő Jake is. Remek srác, egyből megkedveltem. Ő pont Meggiehez való. Bár elég viharos volt az elején a kapcsolatuk, azért csak kompromisszumot kötöttek :) A vége cuki volt. spoiler

4 hozzászólás
BarbyMalik0112 P>!
Colleen Hoover: Maybe Now – Talán most

Kíváncsi voltam, Colleen Hoover milyen folytatást ír egy már lezárt történetnek. Féltem, hogy erőltetett lesz, ugyanakkor bíztam az egyik kedvenc szerzőmben, hogy nem fog csalódást okozni. És így is lett.
A Talán most egy kellően szívhez szóló történet lett, mely bemutatja Ridge és Sydney utóéletét, viszont ráirányítja a fókuszt Maggie-re, akit eddig csak a két korábbi főszereplő lencséin keresztül ismerhettünk meg. Ebben a regényben sokkal emberibb vonásai ütköztek ki, és megtudhattuk, milyen boldog befejezést kap az ő tündérmeséje.

Ajánlom a könyvet az Egy nap talán rajongóinak, vagy azoknak, akik egy kis szívmelengető történetre vágynak ezen a téli időszakban.

Bővebb értékelés » https://barbyesakonyvek.blogspot.com/2021/12/colleen-ho…

Viktória_Erdei P>!
Colleen Hoover: Maybe Now – Talán most

Imádtam a Maybe Somedayt, így nem volt kérdés, hogy elolvasom ezt a könyvet is.
Angolul már olvastam, így nem volt annyira újdonság a könyv. Jó volt újra Ridge-el és Sydney-vel lenni. Örültem neki, amikor Jake és Maggie spoiler. A könyv végére Sydney és Maggie is összebarátkozik.

Dorina_S>!
Colleen Hoover: Maybe Now – Talán most

Alig vártam, hogy nekiugorjak ennek a könyvnek, és belevessem magam a folytatásba, mivel az első részt imádtam, és azonnal a kedvencem lett, ahogy Colleen Hoover is. A Maybe now kötetben Ridge és Sydney mellett Maggie, és egy új szereplő, Jake is önálló fejezetet kapott. Szeretem, amikor több szemszögből olvashatok egy történetet, mert így több szempontból látom az eseményeket, és kerekebb képet kapok.

A Talán most ott folytatódik ahol az Egyszer talán véget ért. Ridge és Sydney kapcsolata révbe ért, boldogabbak már nem is lehetnének. Maggie, pedig igyekszik élni független, béklyóktól mentes életét és minél több tételt kipipálni gyermekként írt bakancslistájáról.

A kötet abszolút hősnője nálam Sydney, a hőse pedig Ridge. Bámulatos, ahogyan ez a két ember kiegészíti egymást. Az a szerelem, ami közöttük lobog, remélem, a valóságban is létezik. Ridge Lawson a világ össze boldogságát és örömét megérdemli. Nekem ez a könyv egyértelműen Maggie Carson kötete volt. Maggie tudja, sok esetben egyedül kell harcolnia, más nem vívhatja meg a csatáit, de azt is meg kell tanulnia hogyan fogadja el a segítséget. Hogy a barátai aggodalma nem teher, hanem áldás, mert azt mutatja meg mennyire szeretik is őt. Colleen Hoover tökéletes leckét ad abból hogyan kell támogatni, segíteni egy beteg embert, aminek elsősorban nem az a módja, hogy burok alá vonjuk, hanem segítünk neki minél tartalmasabb életet élni. Amikor ezt a lány felismeri elhatározza, hogy a változás útjára lép, és be is köszön hozzá egy kiegyensúlyozottabb énje.

És aki még önálló fejezeteket kapott az Jake. Számomra rögtön szimpatikus karakter lett. Mondjuk ebben a sorozatban ki nem azt? Jake Ridge szöges ellentéte, igazi adrenalin függő, aki imádja az izgalmas helyzeteket és az extrém sportokat. Így találkozik Maggie-vel is, aki élete első ejtőernyős ugrására készül, akivel ugrani fog az pedig nem más lesz, mint Jake….aki mellesleg főállásban kardiológus és rögtön összeáll neki a kép a lányról. Nem tökéletes, de mégis ez a férfi jelenti számára a boldogságot, a felszabadulást, egy esélyt egy boldogabb életre.

Kedves mellékszereplőink, Warren és Bridgette most is hozták a formájukat. Számos komoly jelenetet megfűszereztek a humorukkal vagy kicsit sem furcsa viselkedésükkel. Ugyanakkor az ő kapcsolatukba is beleláthattunk, mindkettejük érzelmi világa feltárult…igaz nem sokáig hagyták, hogy csodáljuk.

Teljesen beleszerelmesedtem Collen Hoover Maybe someday sorozatába, és az írónő stílusába. Olyan kifejezően ír az érzelmekről, az érzésekről, a szerelemről, a párkapcsolatról, hétköznapi emberekről, hogy fizikai fájdalmat jelent, amikor abba kell hagyni az olvasást és le kell tenni a könyvet mert a való világ hív. Én legalábbis így éreztem, és nagyon örülök, hogy olvashattam ezt a sorozatát, mert igazi lelki feltöltődést adott nekem…főleg így 2021-ben, amikor mindenhonnan csak a negativitást hallom. A vége talán túlontúl rózsaszín és cukormázas, de úgy hiszem ehhez a történethez ez illett…a sok fájdalom, kín, őrlődés ilyen befejezésnek kell követnie.

Bővebben: https://doktorina.blogspot.com/2021/12/colleen-hoover-m…

Libricica P>!
Colleen Hoover: Maybe Now – Talán most

@Liviacsi, el kell olvasnod! :D

Annyira nagyon szerettem olvasni, alig várom a Maybe Not-ot, mert Bridgette és Warren teljes elrabolt magának, igazán kíváncsi vagyok a kettősükre.
Annyira a könyv hatása alatt vagyok, hogy most csak annyit tudok írni: új kedvencet avattam.

2 hozzászólás
Kathreen>!
Colleen Hoover: Maybe Now – Talán most

Ez most annyira jól esett! Imádom Ridge és Sydney párosát és itt jó volt, hogy végre minden nélkül élvezhették a kapcsolatukat.

konyvmolyblog>!
Colleen Hoover: Maybe Now – Talán most

Szerintem óriási baki volt a kiadó részéről ezt a részt kiadni először, mert így teljesen le van spoilerezve, hogy spoiler. Kíváncsi vagyok hány ember fog „csalódni” emiatt a 1,5. részben.

Itt olvashatod az értékelésemet. :)
https://moly.hu/konyvek/colleen-hoover-maybe-now/en-es-a-konyv/konyvmolyblog


Népszerű idézetek

Könyvmolyképző KU>!

– Hallgass rám, Sydney! – mondja Bridgette. – Némelyik pasi mázsás puttonnyal érkezik, mondjuk öt kölyökkel három különböző anyától. Ridge és Warren puttonya csak egy exbarátnő, akivel néha pizsamapartiznak egyet. Hadd játszanak a Barbie babájukkal! Mi itt maradunk, berúgunk és pizzát rendelünk Warren kártyájával. Ridge tésztája amúgy is szar volt.

Könyvmolyképző KU>!

Tiszteletben kell tartanom a döntését, és magára kell hagynom, méghozzá pontosan azért, ami az első pillanatban megfogott benne. Mert egy önálló, vagány csaj, akinek nincs szüksége senkire. Neki nem tátong űr az életében.
Én viszont önző módon vele töltetném be a saját űrömet.

agi452>!

Jó dolog szenvedéllyel csinálni valamit, de még annál is jobb, ha az, akit szenvedélyesen szeretsz, éppolyan szenvedélyt táplál ugyanaz iránt.

63. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Sydney Blake · szenvedély
Clara_Wolf>!

Néha két ember olyan mély, intenzív pillanatot oszt meg egymással, amit egy egyszerű, hangosan kimondott „szeretlek” csak lealacsonyítana.

64. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Sydney Blake · szerelem · szeretet
Könyvmolyképző KU>!

Warren már menet közben széttárja a karját, és megölel. Vonakodva viszonzom. Évek óta nem üdvözölt így egy másik férfi. Az én szakmámban inkább kézfogással és hivatalos bemutatkozással élünk, esetleg megbeszéljük, ki melyik klubba jár golfozni vasárnaponként.
A medveölelés és az arcpaskolgatás szokatlan számomra.
A srác konkrétan megpaskolja az arcomat.

Clara_Wolf>!

Ha egy magányos emberen eluralkodik az öngyűlölet, akkor nincs mellette senki, hogy emlékeztesse a jó tulajdonságaira, és csak még jobban gyűlölni kezdi magát, amivel végül minden pozitívumot kiírt magából és az életéből.

157. oldal

Fay>!

Nincs izgalmasabb, mint egy zenésszel járni.

20. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Sydney Blake · zenész
Clara_Wolf>!

Amikor az ember ilyen mély szerelembe esik, akkor sem szabadul tőle, amikor véget ér. Olyan akár a futóhomok. Örökre benne ragadsz.

112. oldal

SzaffiPolca P>!

– Azt a rohadt…! – Bridgette a telefonját bámulja, és a reakciójából ítélve csak egy dolog történhetett: megnyitotta a képet, amit küldtem. – Ki ez a tökéletes férfiszépség, aki eddig valami szörnyű véletlen folytán kimaradt az életemből?
Nevetek.
– Ő Jason Momoa.


Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Vagány
Kristin Hannah: Szentjánosbogár lányok
Vi Keeland: Csak szex
Aly Martinez: A legsötétebb hajnal
Helen Hoang: Amit a szív diktál
Abby Jimenez: Barátnak tartalak
Cassia Leo: Fekete doboz
Sarah J. Maas: Macskanő – Lélektolvaj
L. J. Shen: Az ördög feketét visel