Maybe ​Now (Maybe 2.) 23 csillagozás

Colleen Hoover: Maybe Now

What is more important? Friendship, loyalty or love?
Colleen Hoover and Griffin Peterson collaborate once again to bring fans of Maybe Someday back into the musical world of Ridge Lawson and Sydney Blake.
And Maggie.
And Warren and Bridgette.

This full length novel is a follow-up to the New York Times bestselling novel, Maybe Someday. For the best reading experience, Maybe Now should be read after Maybe Someday and the spin-off novella, Maybe Not. However, Maybe Now can also be read immediately following Maybe Someday.

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
296 oldal · ASIN: B07L189TMM
>!
410 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781093389050
>!
414 oldal · ASIN: B07L189TMM

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Ridge Lawson · Sydney Blake · Warren Russell · Maggie Carson


Most olvassa 1

Várólistára tette 26

Kívánságlistára tette 14


Kiemelt értékelések

DarknessAngel>!
Colleen Hoover: Maybe Now

Úgy volt, hogy fél csillaggal kevesebbet fogok adni a könyvre, de ez egyszerűen képtelenség :D Igen, azt hittem, hogy az csak Maggie-ről fog szólni és az új szerelméről, és igen, örültem volna, ha ők sokkal többet szerepeltek volna, mint Ridge és Sydney, de számomra ez még így is tökéletes volt. Imádom a Ridge+Sydney párost, így nagyon örültem, hogy újra olvashatunk az ő szemszögükből. Jó volt látni, hogy hogyan oldották meg a kapcsolatukat Maggie körül. Nekem igenis tetszik, hogy barátok maradtak. Azt el kell ismerni, hogy elég fura szituáció alakult ki a csapat között, de hát itt Ridge-ről, Warren-ről és Maggie-ről van szó. Szóval ha ezt nézzük, akkor szerintem ez pont így volt jól.
Imádtam, hogy kaptunk új számokat *-* Griffin Peterson és Colleen tényleg csodákra képesek együtt. Remélem a Maybe Now is meg lesz zenésítve.
Ridge továbbra is az egyik legnagyobb szerelmem. Hol találhatok én is egy ennyire édes és szerethető pasit?!♥
Jake és Maggie nagyon cukik voltak együtt. Tényleg sajnálom, hogy főleg nem róluk szólt a könyv. Úgy olvastam volna sokkal több Jake szemszöget is pl.
Warren és Bridgette most sem okoztak csalódást. Főleg a végén. A befejezés valami haláli lett :D Csupa, csupa szeretet, szerelem, boldogság. Igazi happy end.

Viktória_Erdei >!
Colleen Hoover: Maybe Now

Imádtam a Maybe Somedayt, így nem volt kérdés, hogy elolvasom ezt a könyvet is. Ridge és Maggie még mindig barátok, bár ez kis vitákat szül a Sydney-vel való kapcsolatába, főleg a féltékenység miatt. De a végére Sydney és Maggie is barátokká válnak. Maggie megismerkedik egy Jake nevű fiúval. A dalok ismét szépek voltak, de mégis hiányoltam belőle valamit.

rebeka202 P>!
Colleen Hoover: Maybe Now

Én nagyon imádtam Ridge és Sydney történetét. A Maybe Someday az egyik legkedvencebb könyvem! Nagyon kíváncsi voltam, hogy mi lakozhat a folytatásban, de valamiért mindig is ódzkodtam tőle. Szerintem okkal. Általában az ilyesfajta megérzéseim beválnak. Itt sem volt másképp.

Rettentő hosszú ideig olvastam, ahhoz képest, hogy az ilyen típusú könyveket milyen hamar ki szoktam végezni. Tegyük hozzá, hogy nem nagyon volt időm mostanában a hobbimra, de amikor kicsi lett volna, sem volt kedvem elővenni. Először is, ami leghamarabb megfogalmazódott bennem, hogy szerintem ez a rész fölösleges volt. Igen, lezáratlan maradt Maggie története. Igen, kevés ízelítőt kaptunk Sydney és Ridge újdonsült kapcsolatából, viszont én úgy gondolom, hogy csak ezek miatt nem kellett volna egy 400 oldalas könyvet rittyenteni. Nekem bőven megtette volna egy 50 oldalas novella.
Az elején még nem mondom, tetszett. Élveztem, izgatott voltam, hogy mit lehet még belőlük kihozni. És maga a tény is tetszett, hogy most végre egy pár összejöttünk utáni életébe is belátást nyerünk, nem csak a kezdeti rózsaszín ködbe. De ez is elég rózsaszín volt. Néhol már túlságosan is. Sydney túl tökéletes, Maggie néhol idegesítő volt, Ridge eléggé semleges maradt. Eléggé untam, át is ugrottam részeket. És ez fájt, mert az első rész az nagyon elragadott magával. Annyira el volt nyújtva itt minden, hogy már fárasztó volt olvasni a sok semmit. Voltak érdekes jelenetek, és olyan dolgok is történtek, amiért megérte folytatást írni, de nem 400 oldalasat, könyörgöm!
Nem baj, azért még Colleen Hoovert nagyon szeretem, és alig várom még olvassak tőle. Itt most abban hibázott, hogy ennyire elnyújtotta a sztorit. Másképp örülök, hogy megnyugodhattunk, Maggie sem maradt hoppon.

Beatrice8 P>!
Colleen Hoover: Maybe Now

Imááááádtam. Olyan cukormázas volt, főleg a vége, hogy még olyat, de imádtam! Ebben az Egy nap talán sorozatban CoHo határozottan kegyesebb a szereplőkkel, mint a többi könyvében. Különösen, ahogy halad előre a történet.
Olyan jó volt újra róluk olvasni! És nagyon jófejség Colleen Hoovertől, hogy ezt ingyen megtehettük.
Mindenkit imádok, az összes szereplőt! Ridge, Sydney, Maggie, Jake, Warren, Bridgett, Justice.
Gyönyörű stílus, mondanivaló, magával ragadó hangulat, szenvedélyes és romantikus szerelem, életbölcsességek, könnyed szórakozás. Ezeket mind megtalálhatod ebben.
Ezt olvasva már megint elkapott az inger, hogy megtanuljak normálisan jelelni, néztem is, hogy hogyan vannak a tanfolyamok. Hát nem most lesz az biztos, de pár éven belül el szeretnék kezdeni járni. Ha nem is megyek vele semmire, engem egyszerűen érdekel.
Tömény szeretetbomba a könyv második fele. Jó érzés a szívnek olvasni :D. Nyálas vagyok na, de hát nyilván ezért tetszett a könyv :D. Aki bírja és tud angolul, annak ajánlom ingyen elérhető legálisan neten.

konyvmolyblog>!
Colleen Hoover: Maybe Now

CoHo még mindig felülmúlhatatlan író számomra, minden egyes írása a szívemig hatol.
spoiler

„It’s one thing for a person to find their passion, but it’s another thing entirely to be able to share that passion with the person you’re passionate about.”

Nem hittem volna, hogy Syd és Ridge is felbukkanik ebben a kis szösszenetben, de Istenem, olyan édesek együtt! *.* *.*

Őszintén szólva Maggie-t ki nem állhattam a Maybe Someday-ben, mert… Akadályozta, hogy Sydney és Ridge kapcsolata kibontakozzon, most valahogy mégis együtt tudtam vele érezni milyen nehezen birkózik meg a betegségével, és emiatt mennyi mindenről le kell mondania. Ugyanez a helyzet a féltékenységével. spoiler

„The only thing I’m in love with is my life.”

Jake már más tészta. :D Bevallom, mikor megtudtam mi a foglakozása, egyből Ryle ugrott be a még-nem-seggfej verziójában. :D Olyan Maggie-vel, mint egy kezesbáránnyal, szerintem minden nő álma egy ilyen pasi. <3 spoiler

Brennan-ről szívesen olvasnék még, a sajtos dalszövege nagyon megnevetett. :'D

A végét kicsit zavarosnak, elkapkodottnak tartom, de ezt leszámítva remekül kiegészíti a Maybe Someday-t.

Doro0507>!
Colleen Hoover: Maybe Now

Miután a Maybe someday kedvenc lett CoHotól, így nem volt kérdés, hogy elolvasom a folytatást is, na és egyszerűen szuper, hogy ezt ingyen megtehettem.
Jó volt újra találkozni a szereplőkkel, Sydney es Ridge eszméletlen cukik voltak, még ha néha túl cukik is. :D Warren és Bridgette párosát még mindig imádom és egyszerre volt király és nagyon ijesztő Bridgette és Sydney csajos estéje, illetve kezdődő barátsága. Mondjuk amúgy miután elkezdtem olvasni eszembe jutott, hogy előbb talán Bridgette és Warren sztoriját kellett volna olvasni, na de ami késik nem múlik.
Maggie karakterét is megszerettem az első részben és drukkoltam, hogy ő is megkapja a boldog befejezést. Ugyan ebben a kötetben volt pár önző pillanata, azért meg lehetett érteni. Jake pedig valami hihetetlenül cuki, nem beszélve Justiceról, az a gyerkőc nagyon nagy arc.
Jók voltak a dalok is, bár nálam nem überelték a Maybe somedayt, ugyanis az még mindig nagy kedvenc.
Összességében kicsit túlságosan romantikus és cuki volt ugyan néha a történet, de azért szerettem és már csak a szuper karakterek miatt is megérte elolvasni, úgyhogy nagy köszönet érte CoHonak.

DoraTheReader>!
Colleen Hoover: Maybe Now

„If you aren't living your best life for yourself, you can't be your best self for those in your life."

A Maybe Someday az egyik nagyon kedvelt könyvem CoHo-tól, ezért izgatottan vágtam bele a történetbe.

Egyetlen hibája a könyvnek az volt, hogy szerintem rövid lett. A vége egy kicsit furán sikeredett. spoiler Akikről szívesen olvastam volna még, az Maggie és Jake. Keveslettem a közös részeiket. Imádom Sydnes és Ridge szívafacsaróan olyan-aranyosak-hogy-mindjárt-meghalok párosát, de már a végére sok volt nekem. De ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem őket, csak jobban érdekelt Maggie happy end-je :D.

A könyv története enyhén elhanyagolható, mert gyakorlatilag nem történt semmi. Ami zavart az az volt, hogy Sydney állandóan féltékenykedett Maggie miatt. Ez a csaj kicsit esett a szememben. Én értem, hogy a barátja aggódik az exe miatt és őt azt zavarta, de már idegesített. legalább a végére felnőtt egy kicsit…

Mindenesetre nem volt rossz a könyv, de nem ütötte meg az első rész szintjét.

blueorchid>!
Colleen Hoover: Maybe Now

It was hard falling in love with someone who was committed to someone else. It was even harder trying to prevent it from happening.
Ezt a könyvet sokszor abbahagytam, egy idő után elővettem, majd megint félbehagytam, de egy év után végre befejeztem. Tetszett ez a rész, de nem annyira, mint az előző(ek). Nekem kicsit már túlságosan cukorfelhő volt. A könyvhöz készített zenéket természetesen most is hallgattam olvasás közben, ami tökéletes hangulatot varázsolt.
Hiányoltam a prankeket, hirtelen abbamaradtak. Maggiet amennyire az első részben kedveltem, most annyira nem. Bridgette-t viszont annál inkább sikerült megszeretnem. Sokminden nem igazán történt ebben a kötetben, az első rész viszont hatalmas kedvencem marad.

readbyhelena>!
Colleen Hoover: Maybe Now

Sajnálom, de ez nekem most nem tetszett. Pedig annyira szeretem a Maybe Somedayt meg CoHot is de ez úgy éreztem, hogy a nagy semmiről szólt. Nem éreztem az írásmódot sem ugyanolyannak valahogy és nekem már túl sok volt a cukormázból is. Na meg ez a befejezés..inkább nem is mondok rá semmit.
Szerintem el is felejtem, hogy ez a rész egyáltalán létezik.. nem lesz túl nehéz dolgom.

Lady_E>!
Colleen Hoover: Maybe Now

Abszolút kedvenc!!!! Nem csak a sorozat legjobbja, de talán az eddigi legmegkapóbb történet CoHo-tól.
Jake maga az álom. (Valahogy mindig levesznek a lábamról a Jake nevű karakterek.) Ő a tökéletes pár Maggie-nek, spontán, adrenalin függő és emellett kellően megfontolt, hogy Maggie a legjobb kezekben legyen. spoiler
Nagyon tetszett, hogy nem csak egy pár egymásra találásáról szólt ez a könyv, hanem a teljes banda élete, alakulása helyett kapott. Nem semmi emberek találtak egymásra, akik így együtt a legjobb család, amire bármelyikük valaha vágyhatott.


Népszerű idézetek

DarknessAngel>!

I suck at gifts. Shit, what if she’s the type who gives the best gifts? I’m the guy who once bought his nine-year-old brother a hamster for Christmas, but didn’t realize it died in the box. Brennan opened it and cried the entire day.

Kapcsolódó szócikkek: Ridge Lawson
1 hozzászólás
DarknessAngel>!

Ridge kisses me. “This is my new favorite song.”
“Mine, too.”
He slides both hands to my cheeks and bites his lip for a second. Then he clears his throat. “With you and me…all I need…is more of the same.”
Oh, my God. He’s singing. Ridge Lawson is serenading me.

Kapcsolódó szócikkek: Ridge Lawson · Sydney Blake
DarknessAngel>!

Sydney: That was completely unexpected.
Ridge: Do you prefer your boyfriend to be more predictable?
Sydney: I prefer my boyfriend to be you. That’s really my only requirement. Just be Ridge Lawson and you can date me.
Ridge: I’m pretty good at being Ridge Lawson. You’re in luck.

Kapcsolódó szócikkek: Ridge Lawson · Sydney Blake
DarknessAngel>!

“Smells good,” Ridge signs as he tosses his keys on the counter.
“Lasagna,” Maggie says. “I’m reading this book where the characters make lasagna anytime they need to talk through something. Thought it was fitting for tonight.”

Kapcsolódó szócikkek: Maggie Carson · Ridge Lawson
konyvmolyblog>!

It’s one thing for a person to find their passion, but it’s another thing entirely to be able to share that passion with the person you’re passionate about.

konyvmolyblog>!

It’s the little things like these that create the biggest moments between us.

DarknessAngel>!

If he weren’t pulling me out of the bedroom right now to go and meet everyone, I would make him wait so that I could find a pen and add another line to my bucket list. It would only be two words.
Jake. Griffin.

Kapcsolódó szócikkek: Maggie Carson
DarknessAngel>!

“Sydney,” he says quietly. “Everything we’ve gone through to get here. Right here. It was all worth it.”

Kapcsolódó szócikkek: Ridge Lawson
Beatrice8 P>!

The problem with hating yourself when you’re all alone is that you have no one to remind you of any of your good qualities. Then you just hate yourself even more, until you sabotage anything good in your life and in yourself.

Beatrice8 P>!

That’s the beauty of love, isn’t it? It comes in so many different forms, shapes, sizes, textures. And it’s ever changing.


Hasonló könyvek címkék alapján

R. S. Grey: With This Heart
J. A. Redmerski: The Edge of Never
Brittainy C. Cherry: Behind the Bars
Meghan March: Dirty Pleasures
Heidi McLaughlin: Forever My Girl
S. C. Stephens: Thoughtless
Cassia Leo: Black Box
Kennedy Fox: Taming Him
Vi Keeland – Penelope Ward: Park Avenue Player
Penelope Ward: Neighbor Dearest