Maybe ​Not – Talán mégsem (Egy nap talán 1,5) 332 csillagozás

Colleen Hoover: Maybe Not – Talán mégsem

Aki ​szenvedéllyel képes gyűlölni, az a szerelemben is szenvedélyes lehet?

Amikor Warren megtudja, hogy női lakótárs költözne hozzájuk, kapva kap az alkalmon. Izgalmas lehetőségnek ígérkezik.

Vagy talán mégsem.

Főleg, mivel a jövevény az elsőre ridegnek és számítónak tűnő Bridgette.

A kettejük közti feszültség egyre erősödik, az indulat a tetőfokára hág, míg végül már alig bírnak egy helyiségben megmaradni.

De Warrennek van egy elmélete Bridgette-ről: aki ilyen szenvedéllyel képes gyűlölni, az a szerelemben is éppilyen szenvedélyes lehet.

És ki máson tesztelhetné legjobban az elméletet, mint saját magán?

Vajon Bridgette hajlandó közel engedni magához Warrent, és végre megismerni az igazi szerelmet?

Talán.

Vagy talán mégsem.

COLLEEN HOOVER, a világszerte rajongva szeretett szerző, a Reménytelen-sorozat, az Egy nap talán-sorozat, a Velünk véget ér, az All Your Perfects, a Layla és sok más kirobbanóan… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2022
144 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635970117 · Fordította: Barthó Eszter
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2022
144 oldal · ISBN: 9789635972043 · Fordította: Barthó Eszter
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2022
144 oldal · ISBN: 9789635972050 · Fordította: Barthó Eszter

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Ridge Lawson · Warren Russell · Bridgette Cox


Kedvencelte 14

Most olvassa 8

Várólistára tette 151

Kívánságlistára tette 214


Kiemelt értékelések

Mulán>!
Colleen Hoover: Maybe Not – Talán mégsem

Ha van két karakter akit nem bírok az a jelenlegi főszereplő páros. Már az előző két részben is agyam eldobtam tőlük de hogy külön részt is kaptak… Csak azért olvastam el hogy teljesen legyen a sorozat.

3 hozzászólás
Pati28 P>!
Colleen Hoover: Maybe Not – Talán mégsem

”Ő a legjobb rossz, ami valaha történt velem.”

Nem titok, hogy nagy rajongója vagyok CoHo Maybe Someday sorozatának. Ridge és Sidney története után nagyon örültem, hogy a nagyszájú Warrent és a zárkózott Bridgette-t is megismerhetem közelebbről.
Bridgette múltjából kapunk némi információmorzsát, a bunkó stílusára némi magyarázatot, viszont Warren marad a jó öreg Warren a szokásos gyerekes viselkedésével. Csakhogy a veszekedéseken kívül nem sok minden maradt meg bennem. :/ Ezeket viszont már jól ismerem a másik két regényből, így nem hozta azt a várva várt hatást, mint amit reméltem.

link

dontforgettosmileandread P>!
Colleen Hoover: Maybe Not – Talán mégsem

Azta mindenségit neki!!! Hogy én mennyire szeretem Colleen Hoover-t. A kedvenc külföldi szerzőm, az Egy nap talán pedig a kedvenc sorozatom tőle. Idén olvastam el újra és most, hogy végre elolvashattam Warren és Bridgette történetet teljes a boldogságom és rajongásom ezért a sorozatért. Az egyetlen problémám vele az az volt, hogy rövid volt. off
Könnyed, tele humorral. Nagyon szerettem , végre végre megismerhettem ezt az oldalukat is. Varázslatos!! Ahj de jó volt már!
Köszönet a kiadónak,hogy lehetővé teszi,hogy olvashassuk Colleen könyveit. Szegényebb lennék a regényei nélkül.
Most pedig azt hiszem megyek és elolvasom végre azt a két regényt, ami még az írónő tollából olvasatlanul vár rám a CoHo polcomon….

Dsheavenofbooks>!
Colleen Hoover: Maybe Not – Talán mégsem

Maga a könyv 120 oldalas, egy kellemes, rövid, nagyobb drámáktól mentes szerelmi történetet mesél el nekünk. Nagyon jól szórakoztam az olvasása során, jó érzés volt visszatérni ebbe a világba és újra találkozni a karakterekkel. Colleen Hoover stílusát továbbra is imádom, minden története csak úgy visz magával. Nektek is bátran ajánlom ezt az olvasmányt, nagyszerű kiegészítése a Maybe somedaynak.

bemese05 P>!
Colleen Hoover: Maybe Not – Talán mégsem

Soha senkit nem szoktam elítélni a választása miatt, de bakker Bridgettehez aztán kötél idegek kellenek! És szerencsére Warren elég lüke hozzá, h kezelni tudja! Így mégiscsak jó párost alkotnak! Dilisek, furcsák, de működnek! Imádtam, h Warren szemén keresztül írta CoHo a könyvet! Végre fény derült a pornófüggőségének okára is :D Nem igazán kedveltem Bridgettet, nekem túlságosan sündisznó, de azért végre egy kicsit megmutatta az érzelmesebb oldalát is! A hangsúly a kicsin van :D
És itt van a drága Ridge is ♥ Még mindig ő az egyik kedvenc rendes pasim ;D
Nagyon jól szórakoztam olvasás közben! Imádom, h oda-vissza szívatják egymást :D

Dóra_Viki>!
Colleen Hoover: Maybe Not – Talán mégsem

Ez a történet Bridgette-ről és Warren-ről szól, illetve arról hogyan találnak egymásra. Ez a nyúlfarknyi kötet szerethetőbbé tette számomra ezt a két karaktert, mint az Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán -ban. Talán még azt is ki merem jelenteni, hogy jobban tetszett mint a regény.
Magyarázatot adott arra, Bridgette mitől vált ennyire tüskéssé és megkeseredetté. Warren is sokkal szimpatikusabb volt, és a pornófüggőségének oka is kiderült. Illetve az is, ki írt Sydney homlokára az első ott töltött éjszakán.

Milli88 P>!
Colleen Hoover: Maybe Not – Talán mégsem

Az egyik idei legjobb döntésem volt megvenni ezt a kiegészítő kötetet. Eddig is imádtam az Egy nap talán sorozatot, de most még inkább a kedvencemmé vált.
Jó volt nem csak mellékszereplőként olvasni Warren és Bridgette történetét. Kicsit mind kettejüket jobban megismerhettem. Tetszett, ahogy minden lappal egyre jobban leomlottak a Bridgette köré épített falak és beengedte Warrent.

Tibi_Sorok_Között_Könyves_Blog>!
Colleen Hoover: Maybe Not – Talán mégsem

Azt kell mondjam, hogy nem ez lett a kedvenc Colleen Hoover regényem. A sok szexjelenet helyett/mellett ha jobban kibontja a főhősök jellemét az író, akkor biztosan magasabb pontszámot kapott volna tőlem. Azért akadtak benne jó pillanatok, édes jelenetek és a humor is sokat emelt rajta.

Bővebben a blogomon:
» https://sorok-kozott.hu/2022/05/konyvkritika-colleen-ho…

2 hozzászólás
belle_ P>!
Colleen Hoover: Maybe Not – Talán mégsem

Tetszett, persze, hogy tetszett, hiszen CoHo írta.
Egy vagy két éve olvastam az első részét a történetnek, ami összetört. Az volt az a könyv, ami után elhatároztam, hogy soha többé nem fogok olvasni spoiler. Természetesen gyönyörűen megvolt írva, de kikészültem a történet alatt és talán az az egyetlen CoHo könyv, amit az első elolvasás után soha többé nem vettem a kezembe.
De amikor megtudtam, hogy Bridgette és Warren kaptak egy kisregényt, számítottam rá, hogy ezt nem hagyhatom ki, és vissza kell térnem ehhez a bandához. (Sőt a sorozat második részét is majd elolvasom, mert abban reményeim szerint már nem lesz semmilyen szerelmi probléma a szereplők között.)
Meg kell mondjam, Bridgettet én az első részben nem szerettem. Mivel nem volt központi karakter ezért eltűrtem, de nem igazán fogott meg a személyisége. Warrent nagyon szerettem, mert sokszor egyetértettem vele a Sydney-Ridge-spoiler kérdésben. Így kíváncsi voltam, hogy egy nem igazán kedvelt karaktert és egy nagyon megkedveltet mennyire fogok eltűrni egymás mellett. A válasz: miért csak 120 oldalt kaptak ezek ketten?
Sokadik alkalommal olvasok olyan párokról, akik először utálják egymást, aztán a következő pillanatban le sem tudják venni egymásról a kezüket. És minden alkalommal imádom ezeket a történeteket.
Tetszett a dinamika kettejük között, hogy Warren sokszor nem hagyta annyiban a dolgot, és igenis választ és reakciót akart kicsikarni Bridgette-ből. Mellettük persze feltűntek az előző részben megkedvelt karakterek is.
Nagyon tetszett, jó kis kiegészítő kötet lett, és lassan majd az utolsó részbe is belekezdek.

Brigi89>!
Colleen Hoover: Maybe Not – Talán mégsem

Már az előző két könyvben is nagyon érdekelt Warren és Bridgette kapcsolata. Nagyon megörültem, hogy végre olvashatok róluk.
Rettenetesen jó kis kikapcsolódás volt. Nagyon szórakoztatóak voltak.
A kapcsolatuk nagyon különleges, tényleg egymáshoz valók. Bridgette sokkal szerethetőbb volt így, hogy megismertük a hátterét.
Nagyon jó páros, csak azt sajnálom, hogy ilyen rövid volt a könyv.


Népszerű idézetek

Könyvmolyképző KU>!

– Ne csináld ezt többet! – zihál dühösen.
A hangjától összerezzenek.
– Te kezdted – védekezem.
Vagy nem? Nem is emlékszem. Talán mindketten.
– Úgy csókolsz, mintha egy döglött macskát próbálnál újraéleszteni – mondja undorral.
– Te meg úgy csókolsz, mint egy döglött macska.
Felhúzza a térdét a mellkasához, és a lábára kulcsolja a karját. Látszik rajta, mennyire feszeng a hirtelen beállt csendben, ezért nem lep meg, amikor újabb sértésre nyitja a száját.
– Lefogadom, hogy úgy kefélsz, mint egy szottyadt uborka.
– Úgy kefélek, mint Thor.

Könyvmolyképző KU>!

– És te szerettél már valakit, Bridgette?
Hallgat. Amikor végre megszólal, a hangja milliónyi kis szilánkra töri a csöndet.
– Seggfejekbe nehéz beleszeretni, Warren.
Ez a lány túl sokszor csalódott már életében.
Felállok, és elhúzom a zuhanyfüggönyt. Bridgette a vízsugár alatt áll, az arcán fekete szempillafesték csordogál.
– Talán még nem találkoztál a megfelelő seggfejjel.

Könyvmolyképző KU>!

Annyira összezavar! Őrület, mennyire kiszámíthatatlan. Sohasem vágytam ilyen lányra, de közben ő minden, amire szükségem van.

Könyvmolyocska1 >!

Tuti, hogy a pokolban van házi telefon, és az ébresztőórám azért csörög folyamatosan full hangerővel, hogy elfojtsa az elkárhozott lelkek sikolyát.

(első mondat)

bemese05 P>!

– Jó reggelt, Bridgette? Jól aludtál?
– Kapd be, Warren! – forgatja a szemét.
Ez Bridgette-nyelven azt jelenti: Igen, Warren. Hála neked, úgy aludtam, mint egy csecsemő.
– Ő Bridgette – fordulok vissza a kanapén fekvő lány felé. – Nappal úgy tesz, mintha rühellne, de éjszaka egyszerűen imád.

74. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bridgette Cox · Warren Russell
bemese05 P>!

– Igen. Fárasztó vagyok, és gonosz. Nekem mindig félig üres a pohár, és ha azt hiszed, hogy a szerelmi vallomásodtól kedvesebb vagy könnyebben kezelhető leszek, hát nagyon tévedsz. Nem tudsz megváltoztatni. Mindenki próbálkozik, de vagyok, aki vagyok. Ha azt hiszed, hogy most én is szerelmet vallok, és innentől unikornisok és szivárványok potyognak majd a seggemből, akkor csúnyán pofára fogsz esni. Utálom az unikornisokat és a szivárványokat.

114. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bridgette Cox
bemese05 P>!

– Azt hiszem, az előbb kavartam Bridgette-tel – jelelem.
Ridge Bridgette-re néz, aki a konyhában áll háttal nekünk, és csalódottan ingatja a fejét. Vagy inkább zavartan?
– Miért? – kérdezi. – Egyáltalán beleegyezett?
Hozzávágok egy kanapépárnát.
– Igen, nagyon is benne volt, seggfej. Kellek neki.
– És te akarod őt?– Őszintén meglepettnek tűnik, mint aki cseppet sem számított erre.
– Nem – jelelem. – De úgy érzem, szükségem van rá. Nagyon. Ő… – Pár pillanatra leengedem a kezem, majd folytatom. – Ő a legjobb rossz, ami valaha történt velem.
Ridge egészen a bejárati ajtóig hátrál.
– Maggie-nél töltöm az éjszakát. Imádkozni fogunk érted.

Kapcsolódó szócikkek: Ridge Lawson · Warren Russell
csak_olvass P>!

– Nem akarom, hogy megváltozz. Nem azt a nőt szeretem, aki lehetnél, vagy aki voltál, vagy akinek a világ akar látni. Én téged szeretlek.


A sorozat következő kötete

Egy nap talán sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Csak szex
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Vi Keeland: Vonzó hagyaték
Emma Chase: Behálózva
Christina Lauren: Nem mézes hetek
Vi Keeland: Egomániás
Jeaniene Frost: A sír innenső oldalán