Maybe ​Not (Maybe 1,5) 78 csillagozás

Colleen Hoover: Maybe Not

Colleen Hoover, the New York Times bestselling author of Maybe Someday, brilliantly brings to life the story of the wonderfully hilarious and charismatic Warren in a new novella, Maybe Not.

When Warren has the opportunity to live with a female roommate, he instantly agrees. It could be an exciting change.

Or maybe not.

Especially when that roommate is the cold and seemingly calculating Bridgette. Tensions run high and tempers flare as the two can hardly stand to be in the same room together. But Warren has a theory about Bridgette: anyone who can hate with that much passion should also have the capability to love with that much passion. And he wants to be the one to test this theory.

Will Bridgette find it in herself to warm her heart to Warren and finally learn to love?

Maybe.

Maybe not.

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Simon & Schuster, New York, 2015
120 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781501125713
>!
Atria, New York, 2014
130 oldal · ASIN: B00PT5R7FM
>!
Simon & Schuster, New York, 2014
ISBN: 9781442382466 · ASIN: B00QJDLSI0 · Felolvasta: Jason Carpenter

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Ridge Lawson · Warren Russell · Bridgette Cox · Brennan Lawson


Kedvencelte 5

Most olvassa 6

Várólistára tette 41

Kívánságlistára tette 39


Kiemelt értékelések

DarknessAngel >!
Colleen Hoover: Maybe Not

Hát ez kész! Nagyon jó volt. :D Bridgette nem volt igazán szimpatikus a Maybe Someday-ben, főleg, hogy ott alig tudtunk meg róla valamit, de itt komolyan sikerült megkedvelnem a végére. Olyan jókat nevettem ezen a novellán, főleg a végén. Legjobb rész, amikor elmennek Warren tesójához. :D
Jó volt, tetszett… szeretem Warrent. Tud ő igazán édes is lenni, ha akar. Ó, és kiderült miért is van ez a pornó megszállottsága. :DD

gabiica P>!
Colleen Hoover: Maybe Not

Imádtam. Már a Maybe Someday olvasása során és sokszor felmerült bennem, hogy mi is történhet valójában Warren is Bridgette között.
Warrent alapvetően egy vicces figurának tartottam, viszont Bridgette-t nem igazán kedveltem meg, hiszen nem mutatta túlontúl kedves oldalát a történetben.
Itt azonban sok minden kiderül, ami miatt én is megértőbben tekintek rá. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire nehéz az élete, ennyire sok mindenen ment keresztül, amelyek formálták őt, és azzá a kicsit mogorva karakterré tették, amilyennek mutatja magát. De ha jobban megnézzük, sejteni lehet, hogy belül valami sokkal jobb, valami mélyebb és kedvesebb rejlik. Itt most sikerült megszeretnem őt.
Warrent pedig továbbra is imádom.

pveronika>!
Colleen Hoover: Maybe Not

Nem volt annyira kerek és humoros történet, mint a Hopeless Spin-off-ja a Finding Cinderella, de azért nem volt rossz. Vannak benne kicsit 16 (18) karikás részek, amiket vicces volt a buszon olvasni abban reménykedve, hogy a mellettem ülő nem tud angolul.. :P Összességében egy aranyos kis novella. :)

2 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Colleen Hoover: Maybe Not

Colleen Hoover spin-off-ok terén is zseniális! Szerintem sokkal könnyedebb történet volt, mint a Maybe Someday, és sokkal pikánsabb is. Rengeteget mosolyogtam és pironkodtam. Warren irtó aranyosan viselkedett, szórakoztató volt a „fejében lenni”. Nem is gondoltam volna, hogy a felnőtt filmek iránti érdeklődése mögött, ilyen egyszerű szándék áll! :) Tipikus férfi! Bridgette viszont nekem túl szúrós természet volt, csak a legvégére tudtam megkedvelni.

felícia97>!
Colleen Hoover: Maybe Not

A Maybe Someday olvasása óta kíváncsi voltam erre a kis szösszenetre mert,a humorzsák Warren-t már ott nagyon megszerettem.Nem volt ez most se másként.Egyértelműen ő volt a kedvencem. :) Imádtam a közös szívatásokat Ridge-el a könyvben,éppen ezért sokat nevettem amikor Warren ezeket átültette a Bridgette-el való kapcsolatába. :D Igaz a csajt se kell félteni nem maradt adósa Warren-ek.Jókat nevettem és mosolyogtam olvasás közben és örültem a többiek felbukkanásának is különösen Sydney-nek és Ridge-nek.Kicsit furcsa volt a sok erotikus rész,mert Colleen könyveiben nem ez a fő vonal,de itt jól jött ki és végre megtudjuk azt is hogy honnan jön Warren pornó iránti megszállottsága :D 5 csillagot még sem tudok adni mert Bridgette annyira ellenszenves volt hogy párszor falhoz tudtam volna vágni az olvasómat.Részben persze indokolt a viselkedése és sajnáltam is de szerintem túlzásba esett sokszor.Warren örültségével persze jól kiegészítették egymást,de azt mondom elég is volt a csajból ennyi.A fiúkat ellenben még mindig imádom már csak miattuk is megérte elolvasni. :)

2 hozzászólás
Beatrice8>!
Colleen Hoover: Maybe Not

Imádtam. Warrent a Maybe Somedayben is bírtam, amikor épp nem Sydneyvel ordibált. Most is. Mindig vidám, imádnivaló srác. A kapcsolatuk Bridgettetel érdekes, jó páros. Fájt és örült a szívem :).
Örülök, hogy többet megtudhattam a háttérszorijukról. Többet? A Maybe Somedaybe szinte semmi nincs róluk/Bridgetteről, így nagy meglepetésemre jól megdöbbentett pár dolog. Hogy, hogy került oda a lány, a családja…. Ha már család. Warren nővérénél tett látogatás az egyik kedvenc jelenetem lett. :)))
Ajánlom azoknak, akik olvasták az Egy nap talánt és értenek angolul egy novella erejéig.
Sajnálom, hogy ilyen rövid. Azt hittem hosszabb :(.

gergelydori>!
Colleen Hoover: Maybe Not

Tudtam! Úgy tudtam!

100%-ig biztos voltam benne, hogy Warren és Bridgette története is kedvenc lesz! Annyival többet rejt ez az egész, mint amit az Egy nap talánban „megtudhattunk”, mert őszintén ott semmire sem derült fény. És pontosan ez volt az, ami rávitt, hogy rögvest belekezdjek az első rész befejezése után.

Warrent már nagyon megkedveltem korábban, de itt igazán elnyerte a szívem ez a tökfej :D. Bridgette is kedvenc lett nálam, nagyon magával ragadott a karaktere, ahogy egyre csak bontakozott ki. Nagyon sajnáltam, hogy mindazon keresztül kellett mennie, amit elmesélt. Úgy érzem, ők igazán tökéletes páros.

Kedvenc jelenetem a zuhanyzós rész volt, az nagyon érzelmes volt. Kicsit sajnáltam, hogy ilyen kis rövidke, olvastam volna még róluk, plusz megismertem volna Bridgette szemszögét is. De talán jobb is, hogy csak ennyit szánt nekünk Colleen. Remélem, mihamarabb megjelenik magyarul is, hogy minél többen olvashassák. :)

bemese05 P>!
Colleen Hoover: Maybe Not

Remek kis szösszenet volt Bridgette és Warren kapcsolatának alakulásáról. Warrent egyszerűen imádtam! :D Nagyon bolond! :D Bridgette most sem lett a kedvencem, de legalább megtudtuk, h miért olyan, mint egy sündisznó! Jó volt bele látni ebbe a nem mindennapi kapcsolatba!

konyvmolyblog>!
Colleen Hoover: Maybe Not

"My apartment is my sanctuary. My man cave. The only place I can go where my life isn’t
ruled by women. My boss is a woman, all my professors are women, my sister and my mother
are both women. Once Bridgette steps into my shower and makes it her own with all her
girly shampoos and razors and shit, I’m screwed. That’s my shower." Kissé buta módon a második részt előbb olvastam, mint ezt – ki gondolta volna… A logikám már csak ilyen. :D – , így volt egy poén, amit ellőttem saját magamnak, de ettől függetlenül is szerettem ezt a kis szösszenetet. Ami egyébként elmenne a Maybe Someday 0,5-dik kötetének is. "Guess who woke up in Bridgette’s bed again this morning?
Me.
And guess who’ll be falling asleep in Bridgette’s bed tonight?
That’s right. Me."

Annyit, de annyit nevettem ezen a könyvön… :'D Annyit azért nem, mint Tara Sivec Csokoládéimádók sorozatán, de megvan benne az az igazi, vérbeli CoHo humor. :D Eszméletlen Warren és Bridgette párosa, az a sok szekálódás…
spoiler

Már a nyitójelenet is olyan abszurd, hogy az már vicces, bár ezek után semmi sem lepne meg Ridge-től. :'D Egyszerűen imádom, ahogy agyon szivatják egymást. Nagyon jelentős dolog ugyan nem történt ezalatt a hetven pár oldal alatt, de kellemes kis limonádé, ha olvastad, és szeretted a Maybe Someday-t, és szeretnél egy kicsit többet megtudni Warren és Bridgette párosáról.

viky0222>!
Colleen Hoover: Maybe Not

Colleen Hoover a kedvenc íróm, kétség sem férhet hozzá, mivel akármit olvasok tőle, azt imádom. Most sem volt ez másképp, a Maybe Not egyetlen baja, hogy mindössze 130 oldal. És itt szeretném javasolni a kiadóknak, hogy egy e-book-ba ne tegyünk már beleolvasókat, mikor az olvasó azt hinné, még van a könyvből jópár oldal, egyszer csak szembetalálja magát a köszönetnyilvánítással, és ez nem jó poén. :D Warren és Bridgette története már a Maybe Someday-ban is tetszett, és szerencsére nem kellett benne csalódnom. Mindkét karaktert igazán megszerettem, szinte végig mosolyogtam, a kedvenc részem, mikor elmennek Warren nővéréhez. Bridgette lényegében úgy viselkedett, mint ahogy én tenném, ha gyereket adnának a kezembe:D
És ami nagyon tetszik, hogy Bridgette nem változott meg teljesen a végére, megmaradtak a sajátos vonásai, úgyanúgy félt ettől az egésztől, nem lett minden tökéletes. :)


Népszerű idézetek

Cicu>!

“She’s the best worst thing that’s ever happened to me.”

Kapcsolódó szócikkek: Warren Russell
Vivi_>!

“Have you ever loved anyone, Bridgette?”
Silence. Complete silence until her voice shatters it like glass.
“It’s hard to fall in love with assholes, Warren.” […]
“Maybe you just haven’t met the right asshole yet.”

>!

„I can't believe I'm falling in love with such a stupid, stupid asshole.”
My heart wants to rejoice, but my mind mind is pulling on the reins.
Falling in love.
With an asshole.
A stupid, stupid asshole.
Holy shit! That's me!

DarknessAngel >!

I press my lips to hers with such delicacy; I want her to feel everything she’s ever deserved to feel at the hands of someone else. She deserves to feel beautiful. She deserves to feel important. She deserves to feel cared for. She deserves to feel respected. She deserves to feel like there’s at least one other person in this world who accepts her for exactly who she is.

Cicu>!

I hate Brennan. I hate Ridge. I also love them for doing this to me.

Maybe having her for a roommate could be a good thing.

“Hey, asshole!” she yells through the door. “I used all the hot water. Have fun.”

Maybe not.

Kapcsolódó szócikkek: Brennan Lawson · Bridgette Cox · Ridge Lawson · Warren Russell
>!

I hate Brennan. I hate Ridge. I also love them for doing this to me.
Maybe having her for a roommate could be a good thing.
„Hey, asshole!” she yells through the door. „I used all the hot water. Have fun.”
Maybe not.

Kapcsolódó szócikkek: Ridge Lawson
Vivi_>!

“That’s right, Warren. I’m exhausting. I’m mean. I always see the glass half empty, and if you think telling me you love me will make me nicer and less exhausting, you’re wrong. You can’t change me. Everyone wants to change me, but I am who I am, and if you think me telling you that I love you, too, will make me shit out unicorns and rainbows, you’re wrong. I hate unicorns and rainbow."

Cicu>!

Two can play at this asshole game, Bridgette.

Kapcsolódó szócikkek: Bridgette Cox · Warren Russell
>!

„Why are you always so mad”
She laughs under her breaths. „That's easy,” she says. „Assholes, stupid customers, a shitty job, worthless parents, crappy friends, bad weather, annoying roommates who don't know how to kiss.”
[…]
„How are you so happy all the time?” she asks. „You think everything is funny.”
„That's easy,” I say. „Great parents, being lucky enough to have a job, loyal friends, sunny days and roommates who starred in porn films.”

>!

I sigh. „Yeah, you're probably right. Besides, we should probably kidnap a celebrity's kid. That way we could get ransom out of it and never have to work again. We could give the kid back, take the money, and spend the rest of our lives having sex all day.”
Bridgette smiles. "You're so romantic, Warren. No other guy has ever promised me a kidnapping and ransom.


A sorozat következő kötete

Maybe sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Sex, Not Love
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement
Renee Ericson: More Than Water